Vårt bästa pris

Eames Plastic Side Chair DSW

  • −25%
  • Ny

DSW präglas av sina karaktäristiska ben i trä och tunn ståltråd och sitt organiska säte i återvinningsbar plast. Stolen kommer i många olika färger, vilket alltid låter dig hitta den stol som passar din inredning.

  • Säte i tålig polypropen.
  • I återvinningsbar plast.
  • Utrustad med praktiska glidfötter.
  • Klassisk och tidlös design.
Bra deal!
4 147,50 kr
Rek. pris: 5 530,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Pebble
Vit
Sea Blue
Poppy Red
Deep Black
Granite Grey
Ice Grey
Light Grey
Pebble
Black Maple
Golden Maple
Dark Maple
Black Maple
Honey-toned Ash
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

DSW präglas av sina karaktäristiska ben i trä och tunn ståltråd och sitt organiska säte i återvinningsbar plast. Stolen kommer i många olika färger, vilket alltid låter dig hitta den stol som passar din inredning.

  • Säte i tålig polypropen.
  • I återvinningsbar plast.
  • Utrustad med praktiska glidfötter.
  • Klassisk och tidlös design.

Tidlös design för alla rum

DSW har sedan den först formgavs 1950 blivit en riktig designklassiker, med sitt karaktäristiska underrede i trä och tunn ståltråd samt organiska säte som kommer i flera färger som noggrant tagits fram för att både kunna stå för sig själva, och passa ihop med varandra. Tack vare sina många färgval får du alltid en stol som passar in i just din inredning.

Erbjuder god sittkomfort

Stolen ger dig alltid hög sittkomfort tack vare sitt höga och lätt skålade ryggstöd som stödjer upp, samt den mjukt rundade kanten på sitsen som motverkar tryck mot lårens baksida. 

I återvinningsbar plast

DSR kommer i en ny, uppdaterad version där fokus ligger på att minska klimatpåverkan vilket innebär att denna version är tillverkad av 100% återvinningsbar plast.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft