Vårt bästa pris

Kruka Trio Drop

 • −25%
 • Ny

Krukan Trio Drop har ett genombrutet mönster som lämnar innerkrukan synlig och ger designen ett vackert djup. Finns i flera trevliga färger och kommer alltid med fat i borstad mässing.  

 • Inner- och ytterkruka i rostfritt stål.
 • Fat i lackerad mässing som tål vatten.
Bra deal!
423,75 kr
Rek. pris: 565,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Vit
Blå
Vit
Mörkröd
Beige
Liten
Liten
Medium
Stor
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Krukan Trio Drop har ett genombrutet mönster som lämnar innerkrukan synlig och ger designen ett vackert djup. Finns i flera trevliga färger och kommer alltid med fat i borstad mässing.  

 • Inner- och ytterkruka i rostfritt stål.
 • Fat i lackerad mässing som tål vatten.

Droppmönster ger krukan karaktär

Trio Drop består av tre delar; en innerkruka, en ytterkruka och ett fat. Det utstansade dropparna ger krukan karaktär då innerkrukan får bli en del av designen, något som blir extra tydligt när inner- och ytterkrukan har olika färger.

Vackra, tåliga material 

De två krukorna består av rostfritt stål som har lackerats varsamt för att få fram en porslinsaktig finish. Fatet består av borstad mässing och har även det lackerats, vilket gör att det tål vatten och kan handdiskas med diskmedel. 

Obs! Krukan bör endast användas inomhus.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft