Vårt bästa pris

Stol Beetle - Utomhus

 • −25%
 • Ny

Ikoniska Beetle från Gubi kommer här i en vacker utomhusversion i polypropen behandlat för utomhusbruk. Lika graciös som originalet, är Beetle en elegant matstol som även erbjuder hög komfort, för korta som långa bjudningar.

 • Flexibel polypropen som rör sig diskret med kroppen.
 • Rundade former som omfamnar kroppen.
 • UV-resistent plast ger hög färgbeständighet.
 • Låg vikt för enkel ommöblering.
 • Lätt att städa av.

Bra deal!
2 171,25 kr
Rek. pris: 2 895,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
New Beige
New Beige
Alabaster White
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Ikoniska Beetle från Gubi kommer här i en vacker utomhusversion i polypropen behandlat för utomhusbruk. Lika graciös som originalet, är Beetle en elegant matstol som även erbjuder hög komfort, för korta som långa bjudningar.

 • Flexibel polypropen som rör sig diskret med kroppen.
 • Rundade former som omfamnar kroppen.
 • UV-resistent plast ger hög färgbeständighet.
 • Låg vikt för enkel ommöblering.
 • Lätt att städa av.

Inspirerad av naturen

Beetle är en modern stol som fått sina runda och böjda former efter en skalbagge. Med säte och ben i plast är stolen både slitstark och enkel att rengöra, vilket gör den perfekt att använda som matstol, nu även utomhus.

Omfamnar kroppen

Rygg och sits har rundade former som omfamnar och ger stöd åt kroppen samtidigt som de sviktar behagligt när du rör på dig. Detta gör att du sitter väldigt bekvämt vilket gör Beetle till den ultimata stolen för långa middagar på terrassen.

UV-resistent polypropen

Denna tåliga utomhusversion av Beetle består av polypropen som tillförts UV-resistenta egenskaper under tillverkningsprocessen. Tack vare detta har stolen hög färgbeständighet och håller sig fin under många år, även när den står ute i stark sol. 

Lätt att bära, lätt att städa

Då hela stolen består av plast har den en låg vikt på 6,2 kg, vilket gör den lätt att flytta runt och möblera om med. Plasten gör även att stolen är väldigt enkel att städa av då den kan torkas av med fuktad trasa. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft