BRA
PRIS!

Stol AY Copenhagen (finns 1st)

 • −50%

Stol AY Copenhagen kommer i en stilren design där den kviltade utsidan bidrar med en elegant finish, samtidigt som det välvda ryggstödet ger en bekväm, omfamnande känsla.

 • Underrede i svart metall.
 • Vackert kviltat mönster på utsidan – slät insida.
 • Klädd i ljusbrunt konstläder.
 • Omfamnande ryggstöd.
BRA PRIS!
1 437,50 kr
2 875,00 kr
inkl. moms
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Stol AY Copenhagen kommer i en stilren design där den kviltade utsidan bidrar med en elegant finish, samtidigt som det välvda ryggstödet ger en bekväm, omfamnande känsla.

 • Underrede i svart metall.
 • Vackert kviltat mönster på utsidan – slät insida.
 • Klädd i ljusbrunt konstläder.
 • Omfamnande ryggstöd.

2300Perfekt som mötesstol eller besöksstol

AY Copenhagen är en elegant stol med ett välvt säte klätt i ljusbrunt konstläder, där baksidan har fått en fin kviltad effekt. Tack vare sitt stilrena uttryck passar stolen in i många inredningar, och kan användas som exempelvis konferensstol i mötesrummet, matstol i köket eller besöksstol på kontoret eller i loungen. Oavsett var du placerar stolen kommer den alltid att bidra med en hemtrevlig känsla till rummet!

Produktdetaljer

Artikelnummer 100800670
Varumärke Generic
Höjd 80 cm
Bredd 57 cm
Djup 56 cm
Sitthöjd 47 cm
Sittdjup 43 cm
Armstödshöjd 79 cm
Vikt 6,7 kg
Material Metall, Konstläder (PU)
Färg Brun

Varumärke Generic

Generic

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft