black
Vårt bästa pris
black

Sjuan 3107 Series 7 - Grace leather helklädd

 • −25%

Arne Jacobsens klassiska Sjuan stol med stoppad och helklädd sits i läder. Dess unika form ger stolen en mycket stark karaktär som är lika lätt att känna igen som att tycka om!

 • Ben i förkromat stål.
 • Ikonisk och tidlös design.
 • Stapelbar upp till 12 stolar.
 • Gjord i PEFC-certifierat trä.
 • Formpressad i ett enda stycke.
Bra deal!
14 100,00 kr
Rek. pris: 18 800,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Grace leather black
Grace leather black
Grace leather black brown
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Arne Jacobsens klassiska Sjuan stol med stoppad och helklädd sits i läder. Dess unika form ger stolen en mycket stark karaktär som är lika lätt att känna igen som att tycka om!

 • Ben i förkromat stål.
 • Ikonisk och tidlös design.
 • Stapelbar upp till 12 stolar.
 • Gjord i PEFC-certifierat trä.
 • Formpressad i ett enda stycke.

En populär och uppskattad klassiker

Sjuan stolen är Fritz Hansens mest sålda stol, kanske även den mest sålda stolen över lag. Serie 7™ kommer med många valmöjligheter vilket gör det enkelt för dig att hitta den stol som passar din stil - just denna kommer med en elegant och lyxig klädsel i soft grace läder.

Sitt skönt under längre stunder

Tack vare sin stoppning av polyuretanskum (PUR) samt behagliga klädsel i läder är denna Sjuan stol otroligt skön att sitta i. Du sitter därmed alltid bekvämt, även under de där långa trevliga middagarna som du aldrig vill ska ta slut eller under det där mötet som drar ut lite på tiden.

Slitstark stol i nio lager

Precis som alla Sjuan stolar är denna version gjord av laminat bestående av nio lager faner, där de olika lagerna limmats ihop och formpressats till ett enda stycke. Detta ger ett sömlöst resultat som dessutom gör stolen tålig och hållbar, vilket gör att den passar perfekt i offentliga miljöer.

Om formgivaren - Arne Jacobsen

Arne Jacobsen var en dansk arkitekt och formgivare, född i Köpenhamn 1902. Med sin banbrytande och kompromisslöst modernistiska tankesätt tog Arne hela designvärlden med storm. Efter att 1927 tagit examen från Konsthögskolan i Köpenhamn och haft sitt stora genombrott etablerade han sitt eget kontor i Hällerup. Det blev startsträckan för vad som väntade. Utöver alla möbler Arne formgav under sitt liv är han idag erkänd för sina byggnader, lampor, klockor, bestick, tyger och tapeter. Arnes designspråk har blivit legendariskt i branschen tack vare citat som "så tunt som möjligt och aldrig i mitten" och "idag ska vi göra ett lågt och runt projekt" – Arne Jacobsen.

Produktdetaljer

Artikelnummer 3107-CH-GRACEleather-BL
Varumärke Fritz Hansen
Höjd 82 cm
Bredd 50 cm
Djup 52 cm
Sitthöjd 46 cm
Vikt 4,5 kg
Material 9 lager faner, polyuretanskum (PUR), soft grace läder samt ben av stålrör
Garanti 5 år
Formgivare Arne Jacobsen

Varumärke Fritz Hansen

Fritz Hansen

Republic of Fritz Hansen är ett exklusivt, internationellt designvarumärke, vars tidlösa samling enat världsberömda, klassiska och moderna möbler, lampor och accessoarer.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft