Vårt bästa pris

Bordslampa NIGHT OWL™

  • -996,00 kr
  • Ny

Bordslampan Night Owl™ är formgiven av Nicholai Wiig-Hansen, och har en distinkt form som är lätt att både känna igen och tycka om. En modern lampa med stark personlighet som bidrar med en varm och familjär känsla i varje rum.

  • Informell och karaktäristisk design.
  • Diffuser motverkar bländande ljus.
  • Oval skärm med nedåtriktat sken. 
Bra deal!
1 549,00 kr
Rek. pris: 2 545,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Smokey White / Ash
Smokey White
Smokey White / Ash
Midnight Blue
Midnight Blue/ Ash
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Bordslampan Night Owl™ är formgiven av Nicholai Wiig-Hansen, och har en distinkt form som är lätt att både känna igen och tycka om. En modern lampa med stark personlighet som bidrar med en varm och familjär känsla i varje rum.

  • Informell och karaktäristisk design.
  • Diffuser motverkar bländande ljus.
  • Oval skärm med nedåtriktat sken. 

I en unik, nordisk design

Med en vision om ett nordiskt sken - varmt och informellt - skapade Nicholai Wiig-Hansen bordslampan Night Owl år 2012, och lampan har sedan dess blivit en mycket omtyckt, modern klassiker. Designen är distinkt men samtidigt avskalad, där de runda formerna ger Night Owl ett mjukt och personligt uttryck som blir ett unikt tillskott i alla rum.

Skapa en harmonisk atmosfär

Ställ din Night Owl i ett fönster eller på sidobordet och låt det nedåtriktade ljuset sprida en varm och mysig stämning i hela rummet. Tack vare att den ovala skärmen går att placera åt alla fyra håll kan du dessutom välja riktning för sladden, vilket låter dig ställa lampan precis där du vill.

Om formgivaren – Nicholai Wiig-Hansen

Danska Nicholai Wiig-Hansen grundade sin egen designstudio år 1990, när han var endast 26 år gammal. Sedan dess har han utmanat och utvecklat både sig själv och branschen, genom att designa såväl möbler som lampor och keramik av stor variation. Med ett avskalat formspråk utan onödiga detaljer kännetecknas hans design av en elementär exakthet - men med en twist. Idag är Nicholai Wiig-Hansen delägare för det danska varumärket raawii.

Produktdetaljer

Artikelnummer 52698105
Varumärke Fritz Hansen
Höjd 23,9 cm
Diameter 23,5 cm
Vikt 1,3 kg
Material Skärm i aluminium, fot i aluminium eller ask
Sockel E27
Max watt 15 W
Sladdlängd 2 m
Formgivare Nicholai Wiig-Hansen

Varumärke Fritz Hansen

Fritz Hansen

Republic of Fritz Hansen är ett exklusivt, internationellt designvarumärke, vars tidlösa samling enat världsberömda, klassiska och moderna möbler, lampor och accessoarer.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft