Vårt bästa pris

Pendellampa Hope - Ø 110 cm

 • -23 643,00 kr

Hope är en mäktig takkrona med genomskinliga blad som reflekterar ljuset från lamporna och ger ifrån sig vackra ljuseffekter. En pampig lampa som kommer till sin rätt i en större matsal, lounge eller entré.

 • Går att dimra.
 • Överraskande lätt.
 • Med 42 armar och 84 blad.
 • Hyllad design med flera utmärkelser.
Bra deal!
38 097,00 kr
Rek. pris: 61 740,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Hope är en mäktig takkrona med genomskinliga blad som reflekterar ljuset från lamporna och ger ifrån sig vackra ljuseffekter. En pampig lampa som kommer till sin rätt i en större matsal, lounge eller entré.

 • Går att dimra.
 • Överraskande lätt.
 • Med 42 armar och 84 blad.
 • Hyllad design med flera utmärkelser.

Klassiker i ny tappning

Hope är en klassisk takkrona i modern tappning där de traditionella kristallerna ersatts med gnistrande skivor formade som blomblad. Bladen reflekterar lampans ljus och ger skenet en strålande briljans. 

Hyllad design

Med sin stilrena, glimmande design är det inte konstigt att Hope har belönats med flera prestigefyllda utmärkelser, så som:

 • Red Dot Design Award 2010
 • Good Design Chicago Athenaeum 2010
 • Premio dei Premi 2011
 • Compasso d’Oro ADI 2011.

Produktdetaljer

Artikelnummer 1D6642S00000
Varumärke Luceplan
Diameter 110 cm
Vikt 14 kg
Material Transparent metakrylat, stålram
Sockel 3 x E27
Max watt 3 x 105W (max)
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Nej
Dimmer Fas dimmer
Sladd ingår Nej
Dimbar Ja
Formgivare Francisco Gomez Paz

Varumärke Luceplan

Luceplan

Sedan starten 1978 har italienska Luceplan skapat stilren belysning av högsta kvalitet. De har en experimentell inriktning och använder sig av innovativa tekniker och material för att ta fram hållbar belysning. Deras produkter tillverkas i Italien.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft