Skrivbordsställ Toolbox

Toolbox är ett smidigt skrivbordsställ med både stora och små fack, samt ett praktiskt handtag. Här samlar du enkelt pennor, sudd, post-its med mera, och håller skrivbordet fritt från oreda.

  • 2 stora fack, 4 små.
  • Handtag för enkel förflyttning.
  • Tålig ABS-plast.
  • Klassisk design i modern tappning.
350,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-8 veckor
Basic Dark
Basic Dark
Mint Green
White
Tangerine
Pale Rose
Moss Grey
Sea Blue
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Toolbox är ett smidigt skrivbordsställ med både stora och små fack, samt ett praktiskt handtag. Här samlar du enkelt pennor, sudd, post-its med mera, och håller skrivbordet fritt från oreda.

  • 2 stora fack, 4 små.
  • Handtag för enkel förflyttning.
  • Tålig ABS-plast.
  • Klassisk design i modern tappning.

Stora och små fack

Toolbox har både stora och små fack vilket gör det lätt att organisera saker av olika storlekar. I de två stora facken kan du exempelvis ställa dina anteckningsböcker, medan de fyra mindre facken passar bättre för pennor, sudd och penslar.

Praktiskt handtag gör lådan lätt att ta med

Du kanske arbetar vid olika skrivbord, eller gillar att smita undan då och då för att arbeta ostört i ett mötesrum. Tack vare det praktiska handtaget är Toolbox lätt att flytta på och du får alltid med dig alla dina saker på en gång.

Klassisk design i modern tappning

Toolbox har den distinkta formen av en klassisk verktygslåda. I denna moderna tappning kommer lådan i ABS-plast som finns i flera mjuka färger, samt i ett format som passar perfekt på skrivbordet, i hyllan eller i ateljén. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 892 550 11
Varumärke Vitra
Bredd 32,7 cm
Höjd 15,6 cm
Djup 16,7 cm
Material ABS-plast
Formgivare Arik Levy
Vitra

Vitra är ett familjeägt, schweiziskt företag som etablerades år 1950. Under åren har de producerat kända kollektioner av bland annat Herman Miller, Charles & Ray Eames och Verner Panton. Med sitt breda utbud inreder Vitra hem och kontor över hela världen.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft