Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Herman Miller väskförvaring Ubi

Ubi väskförvaring är en snygg och smidig lösning för att organisera personliga tillhörigheter på arbetsplatsen. Håller golv och skrivbord fria från exempelvis väskor, paraplyer och andra småsaker. 

 • Smidig, flyttbar hylla med krok.
 • Låda med plats för väska eller portfölj.
 • Hyllplan samt lådbotten belagd med skyddande filt. 
5 593,75 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: ca 9 veckor
Graphite
Graphite
White
Silver
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Ubi väskförvaring är en snygg och smidig lösning för att organisera personliga tillhörigheter på arbetsplatsen. Håller golv och skrivbord fria från exempelvis väskor, paraplyer och andra småsaker. 

 • Smidig, flyttbar hylla med krok.
 • Låda med plats för väska eller portfölj.
 • Hyllplan samt lådbotten belagd med skyddande filt. 

Smidig, mobil hylla med krok

Ubi kommer med en hylla fäst på en list som gör det möjligt att flytta hyllplanet åt sidorna. Hyllan har även en smidig krok som gör att du kan hänga upp mindre föremål som du lätt vill komma åt, så som ett paraply eller ett par hörlurar. 

Skyddande och ljuddämpande filt

Både hyllplanet och lådans botten är belagda med en filt som skyddar dina saker och själva möbeln från förslitningsskador. Filten har även en ljuddämpande effekt som gör att du enkelt hanterar dina saker utan att störa dina kollegor. 

Produktdetaljer

Varumärke Herman Miller
Höjd 53,3 cm
Bredd 56 cm
Djup 24,4 cm
Material Aluminium, stål, filt, plast
Herman Miller

Herman Miller har utvecklats från sin grundares övertygelse till att bli ett miljöanpassat internationellt bolag som har fortsatt återuppfinna sig genom hållbar möbeldesign. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft