Pendellampa Scraplights Denny

Denny är en modern pendellampa som har fått sin säregna form från en sten och är miljövänligt tillverkad av återvunnen kartong. Skärmens fina mönster ger lampan ett trevligt sken och Denny passar därför lika bra i hemmet som på kontoret.

 • Laserskuret mönster ger fina ljusspel.
 • Sammansatt för hand.
 • Hållbart tillverkad med giftfria tillsatser.
 • Flamskyddsbehandlad.
 • Låg vikt på 1 kg.
 • Sladd samt takkåpa medföljer.
6 940,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 2-3 veckor
Natural
Vit
Natural
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Denny är en modern pendellampa som har fått sin säregna form från en sten och är miljövänligt tillverkad av återvunnen kartong. Skärmens fina mönster ger lampan ett trevligt sken och Denny passar därför lika bra i hemmet som på kontoret.

 • Laserskuret mönster ger fina ljusspel.
 • Sammansatt för hand.
 • Hållbart tillverkad med giftfria tillsatser.
 • Flamskyddsbehandlad.
 • Låg vikt på 1 kg.
 • Sladd samt takkåpa medföljer.

Perforerad skärm ger fina ljusspel

Pendellampan Denny kommer med skärm i återvunnen kartong där ytan består av ett utskuret mönster. Den perforerade skärmen ger lampan ett dynamiskt utseende och skapar fina ljusspel på närliggande ytor i rummet.

Laserskuret mönster

Skärmens mönster är utskuret med laser vilket gör att kanterna får ett mörkare utseende. Detta tillför en elegant och organisk känsla samtidigt som det bidrar till lampans varma sken.

En personlig lampa

Denny har fått sin karaktäristiska form efter en sten plockad på en strand i Seattle. På skärmens undersida finns strandens namn inskrivet ihop med de exakta koordinaterna för var stenen hittades, vilket ger lampan en personlig känsla.

Scraplights – en miljövänlig serie

Denny tillhör serien Scraplights där alla lampskärmar består av återvunnen kartong. En vacker och innovativ serie med lampor i olika former som är lika fina var för sig som att kombinera med varandra.

Obs! Ska ej användas i våtrum/fuktiga miljöer.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft