Splügen Bräu
Splügen Bräu

Pendellampa Splügen Bräu

Splügen Bräu är en dimbar pendellampa med futuristisk känsla, designad år 1961. Den mjukt formade skärmen i polerat aluminium riktar ljuset nedåt, vilket gör att lampan hänger perfekt över matbordet. 

  • Nedåtriktat ljus.
  • Ljusreflekterande skärm i polerad aluminium. 
  • Skyddad med transparent färg.
  • Takkåpa i blankvit ABS-plast medföljer
  • Sladd på 2,2 m medföljer.
4 950,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-4 veckor
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Splügen Bräu är en dimbar pendellampa med futuristisk känsla, designad år 1961. Den mjukt formade skärmen i polerat aluminium riktar ljuset nedåt, vilket gör att lampan hänger perfekt över matbordet. 

  • Nedåtriktat ljus.
  • Ljusreflekterande skärm i polerad aluminium. 
  • Skyddad med transparent färg.
  • Takkåpa i blankvit ABS-plast medföljer
  • Sladd på 2,2 m medföljer.

Nedåtriktat ljus och reflekterande skärm

Splügen Bräu ger ett direkt nedåtriktat ljus som gör att lampan hänger perfekt över ett matbord eller i en rad över en receptionsdisk. Även skärmen i vågformad aluminium fungerar som en ljuskälla då den blanka ytan effektivt reflekterar solljus och skenet från andra lampor i rummet.

Produktdetaljer

Artikelnummer F6500000
Varumärke Flos
Höjd 21 cm
Diameter 36 cm
Vikt 1,5 kg
Material Aluminium
Max watt 70 W
IP-klass IP20
Spänning 220-250V
Ljuskälla ingår Nej
Färg Silver
Funktioner Dimbar
Formgivare Achille Castiglioni
Flos

För oss är ljus ämnet för att uttrycka nya idéer och belysa outforskade känslor. Vi skriver framtiden, läser vårt förflutna och uttrycker detta i en kontinuitet av positiva utmaningar och modiga val som format vår image och identitet.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft