Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
Overlap
Overlap

Pendellampa Overlap

Overlap är en stilig pendellampa som består av två integrerade, diskformade ljuskällor som är täckta i resin. Denna teknik ger lampan ett kokongliknande utseende och ett mjukt, diffust ljus.

 • Ger ett mjukt, spritt ljus. 
 • Går att dimra.
 • Tålig skärm belagd med transparent skyddslager.
 • Polerad och guldpläterad takrosett samt skärmring. 
 • Sladd 2,7 m medföljer.
20 975,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-4 veckor
Overlap S1 - Ø 65 cm
Overlap S1 - Ø 65 cm
Overlap S2 - Ø 100 cm
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Overlap är en stilig pendellampa som består av två integrerade, diskformade ljuskällor som är täckta i resin. Denna teknik ger lampan ett kokongliknande utseende och ett mjukt, diffust ljus.

 • Ger ett mjukt, spritt ljus. 
 • Går att dimra.
 • Tålig skärm belagd med transparent skyddslager.
 • Polerad och guldpläterad takrosett samt skärmring. 
 • Sladd 2,7 m medföljer.

Design som väcker intresse

Overlap är en stilig pendellampa med en säregen design som väcker intresse. Överdraget i resin ger lampan en stilig men något övernaturlig känsla då de två diskarna ser ut att vara omslutna av en kokong.

Sprider ett mjukt sken

Det vita resinet ser även till att mjuka upp lampans ljus, vilket gör det diffust och behagligt. Overlap hänger därför utmärkt i stora salar, hallar eller lounger där den fungerar som vackert stämningsljus. 

Produktdetaljer

Artikelnummer F4633009
Varumärke Flos
Höjd 82 / 126 cm
Diameter 65 / 100 cm
Material Resin
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Nej
Färg Vit
Funktioner Dimbar
Ljustemperatur Vit 3000K
Formgivare Michael Anastassiades
Flos

För oss är ljus ämnet för att uttrycka nya idéer och belysa outforskade känslor. Vi skriver framtiden, läser vårt förflutna och uttrycker detta i en kontinuitet av positiva utmaningar och modiga val som format vår image och identitet.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft