Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Taklampa OE Quasi Light

 • -10,00 kr

OE Quasi Light är en imponerande pendellampa i en exklusiv design där ljuskällan består av 12 inbäddade LED-lampor. En mäktig lampa som kräver sin plats i rummet och blir ett vackert blickfång.

 • Går att dimra via app.
 • Ger ett bländfritt ljus.
 • Energisnål LED-belysning ingår.
 • Diameter på 90 cm.
 • Ram i tålig aluminium.
130 115,00 kr
130 125,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 1-2 veckor
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

OE Quasi Light är en imponerande pendellampa i en exklusiv design där ljuskällan består av 12 inbäddade LED-lampor. En mäktig lampa som kräver sin plats i rummet och blir ett vackert blickfång.

 • Går att dimra via app.
 • Ger ett bländfritt ljus.
 • Energisnål LED-belysning ingår.
 • Diameter på 90 cm.
 • Ram i tålig aluminium.

En smart lampa för det stora utrymmet

OE Quasi Light kommer med en imponerande diameter på 90 centimeter, vilket gör att lampan passar bra i större utrymmen såsom salar, hotellobbyer och entréer. Lampan har 12 stycken integrerade lågenergi LED-ljuskällor som dämpas genom en smart, trådlös bluetooth-anslutning. Du kan därmed enkelt styra belysningen genom en app i din surfplatta eller smarttelefon.

Produktdetaljer

Artikelnummer 5741101331
Varumärke Louis Poulsen
Höjd 896 mm
Diameter 805 mm
Material Aluminium, Formgjuten polykarbonat
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Ja
Färg Silver
Funktioner Wireless Bluetooth
Ljustemperatur 2700K
Formgivare Olafur Eliasson

Varumärke Louis Poulsen

Louis Poulsen

Danska Louis Poulsen grundades redan år 1874. Med fokus på kvalitet och hög design tar de fram och tillverkar belysning som är behaglig för ögat. Under åren har de samarbetat med flera välrenommerade formgivare så som Arne Jacobsen, Oki Sato och Poul Henningsen. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft