Komplett serveringsset - 38 delar, för 8 personer

Ett komplett serveringsset med 38 delar, för enkel och stilren servering i konferensrummet eller eventlokalen. Ett smidigt paket som innehåller delar från flera välkänd formgivare så som Matti Klenell, Carina Seth Andersson och Nina Jobs.

 • Servis för 8 personer.
 • Smidigt och snyggt kit på konferensbordet.
 • Design av välkända formgivare. 
7 990,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 1-2 veckor
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Ett komplett serveringsset med 38 delar, för enkel och stilren servering i konferensrummet eller eventlokalen. Ett smidigt paket som innehåller delar från flera välkänd formgivare så som Matti Klenell, Carina Seth Andersson och Nina Jobs.

 • Servis för 8 personer.
 • Smidigt och snyggt kit på konferensbordet.
 • Design av välkända formgivare. 

Paketet innehåller:

 • 8 x Kaffekopp Sand Cup
 • 8 x Kaffesked Mono
 • 8 x Assiett Sand Plate Ø12 cm
 • 8 x Glas Unda
 • 1 x Karaff Unda
 • 1 x Mjölkkanna Fia Mini
 • 1 x Pincett Pick Up Small
 • 1 x Skål Sand Bowl
 • 1 x Skål Sand Coupe Plate
 • 1 x Bricka Bridge Ø42 cm

Design av svenska formgivare

Detta smidiga serveringspaket från Design House Stockholm innehåller välkänd design från flera svenska formgivare. Servisen togs fram för Nationalmuseum i Stockholm, men passar lika bra för kontor och privatpersoner som önskar en snygg serveringsstation i konferensrummet eller i matsalen. 

Vacker servis med råa delar

Servisen Sand är formgiven av Carina Seth Andersson och består av stengods av naturlera med sandfärgad glasyr i en mjuk, naturnära ton. De nedre delarna av servisens utsida har lämnats råa och har därför en härlig textur som gör att servisen vilar skönt i handen. 

Snygg bricka med smarta former

Även den runda brickan Bridge är formgiven av Carina Seth Andersson och består av mattoljad ekfaner. Brickan har en smart utformning med kant som håller sakerna på plats, samt ben som gör brickan lätt att ta tag i och lyfta upp utan att något trillar av. 

Stapelbara glas med taktil känsla

Glasserien Unda är framtagen av Matti Klenell och består av munblåst glas, vilket ger vissa variationer i tjocklek och färgskiftningar beroende på hur ljuset faller i rummet. Både glas och karaff har en trevlig kant som gör dem enkla att greppa samtidigt som det tillför en taktil aspekt. Glasen går att stapla om högst tre glas, och kan även staplas ovanpå karaffen för smidig förvaring. 

En mjölkkaraff med karaktär

Den stilrena mjölkkaraffen Fia är designad av Nina Jobs och kommer i munblåst glas med en vit glaskula som stopp i toppens mynning. Karaffens botten buktar inåt vilket lämnar en perfekt öppning för kulan när du vill lämna karaffen öppen. Har du dessutom vatten i karaffen blir kulan en snygg detalj som syns utåt.

Fina tillbehör gör kitet komplett

Kitet innehåller även teskedarna Mono i rostfritt stål formgiven av Jesper Ståhl samt en vacker serveringspincett i bambu och rostfritt stål designad av Stig Ahlström. Två utmärkta tillbehör som kompletterar kitet samtidigt som de utgör vackra inredningsdetaljer.

Obs! Brickan Bridge och Pincett Pick up bör diskas försiktigt för hand. Övriga delar i serveringssetet tål maskindisk.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft