Skohylla Rada - 60 cm

Rada är en skohylla i minimalistisk stil som finns i svart eller vitt utförande. Dina skor kan ställas på två olika sätt, vilket gör den lämplig för både höga klackar och sneakers.

  • 60 cm bred.
  • Två olika färger.
  • Lätt att rengöra.
  • Placera olika typer av skor.
1 960,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 2-3 veckor
Svart
Vit
Svart
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Rada är en skohylla i minimalistisk stil som finns i svart eller vitt utförande. Dina skor kan ställas på två olika sätt, vilket gör den lämplig för både höga klackar och sneakers.

  • 60 cm bred.
  • Två olika färger.
  • Lätt att rengöra.
  • Placera olika typer av skor.

Ren design

Denna skohylla från danska Frost har en ren och avskalad design som gör att den passar in i de flesta miljöer. Välj mellan vitt och svart utförande på din hylla, eller kombinera hyllorna i båda färgerna för ett helt annat uttryck.

Skohylla som tar lite plats

Med ett djup på 16,4 cm och en höjd på 12 cm tar skohyllan lite plats från väggen där den monteras. Placera flera hyllor vågrätt eller lodrätt efter varandra för att få plats med flera skor. Detta gör att du enkelt kan skräddarsy din skoförvaring beroende på hallens storlek.

Lätt att rengöra

Eftersom hyllan är utformad i aluminium är den slitstark och lätt att rengöra genom avtorkning eller dammsugning. Tack vare att hyllan är väggfast kommer du enkelt åt undertill, vilket är egenskaper som gör att hyllan fungerar i hemmets, kontorets eller gymmets hall.

Om formgivarna – Flemming Busk & Stephan Hertzog

Flemming och Stephan är en dansk duo, mest kända för sin prisbelönta design. År 2000 öppnade de portarna till sin designstudio i Danmark, som sedan flyttade till London där fortfarande har sin bas. Deras design kännetecknas av rena linjer, enkla uttryck och minimalistisk utsmyckning. Inspirationen kommer oftast från former och linjer som finns i naturen, vilket går att se på både färg och form. Sedan år 2004 har de vunnit över 75 olika prestigefyllda utmärkelser för sin möbeldesign, bland andra Red Dot Awards, IF Awards och GOOD DESIGN Awards. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft