Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Skrivbordslampa QLITE™ med inbyggd QI-laddare

 • -250,00 kr

QLITE™ är en smäcker skrivbordslampa med integrerad QI-laddare som låter dig ladda din mobil direkt på lampbasen. Med smidig touch-styrning som gör det lätt att justera ljusstyrka och färgtemperatur. 

 • Justerbar färgtemperatur (4 nivåer).
 • Justerbar ljusstyrka (4 nivåer).
 • Inbyggd QI-laddare för trådlös laddning av mobil.
 • Stabil bas med smidig touchpanel.
 • Timer för automatisk avstängning efter 1 eller 2 timmar.
 • Ger ett bländfritt och flimmerfritt ljus.

1 600,00 kr inkl. moms
Ord.pris 1 850,00 kr /
Spara 250,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

QLITE™ är en smäcker skrivbordslampa med integrerad QI-laddare som låter dig ladda din mobil direkt på lampbasen. Med smidig touch-styrning som gör det lätt att justera ljusstyrka och färgtemperatur. 

 • Justerbar färgtemperatur (4 nivåer).
 • Justerbar ljusstyrka (4 nivåer).
 • Inbyggd QI-laddare för trådlös laddning av mobil.
 • Stabil bas med smidig touchpanel.
 • Timer för automatisk avstängning efter 1 eller 2 timmar.
 • Ger ett bländfritt och flimmerfritt ljus.

Justerbar färgtemperatur med fyra lägen

Lampans färgtemperatur går att ställa in i fyra olika lägen från varmvitt till kallvitt ljus (2800, 3400, 4500, 5600 Kelvin). Detta gör att du kan anpassa färgtemperaturen under dagens gång så att det alltid passar dina behov.

Justerbar ljusstyrka 

För att du ska kunna arbeta optimalt vid olika tider på dygnet och med olika typer av arbetsuppgifter, behöver du kunna justera ljusstyrkan vid arbetsplatsen. Tack vare den dimbara LED-belysningen kan du enkelt ställa in lampans ljusstyrka på fyra olika nivåer; 200, 400, 600 och 800 lux.

Inbyggd QI-laddare för trådlös laddning av mobil

QLITE™ har en integrerad QI-laddare som gör det möjligt att ladda mobilen trådlöst genom att lägga den direkt på basen. Perfekt för dig som vill kunna ladda din smartphone vid skrivbordet eller som har flera mobiler och vill slippa krångla med olika laddare. Observera att denna funktion kräver att din mobil stödjer trådlös laddning.

Stabil bas med smidig touchpanel

Utöver QI-laddaren är den stabila basen även utrustad med en touchpanel med tydliga symboler. Tack vare detta är lampans funktioner, så som färgtemperatur och ljusstyrka, väldigt enkla att justera med några lätta tryck med fingertopparna. 

Timer för automatisk avstängning

Lampan kräver en låg strömförbrukning om fem watt, vilket gör den till ett miljövänligt val för kontoret eller hemmet. För att spara på miljön ytterligare har lampan en inbyggd timer som du kan aktivera för att lampan ska stängas av automatisk efter en eller två timmar.

Kopplas till eluttag eller datorns USB-uttag

Med den medföljande adaptern kan du enkelt koppla din QLITE™ till ett vanlig eluttag, eller så kan du välja att koppla den till ett USB-uttag på datorn. Vid koppling till USB-uttag krävs att uttaget ger minst fem volt/15 watt, för att du ska kunna använda lampan och dess QI-laddare samtidigt. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 103105
Färgtemperatur 2800-5600K
Dimmer Ja
Material Aluminium, ABS-plast
Sladdlängd 200 cm
Totalhöjd 61,3 cm
Bordsfot 16,5 cm i diameter
Watt 5 W
LUX 200-800 lux
Färg Svartgrå

Nerladdning

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft