Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Skrivbordslampa Luctra - Linear PRO

Luctra Linear PRO låter dig ställa in lampans ljusstyrka och färgtemperatur efter eget tycke. Lampan styrs enkelt via en pekskärm eller med VITACORE® App som automatiskt justerar ljuset under dagen. 

 • Pekskärm i mörkt akrylglas.
 • Två USB-uttag.
 • Förstklassig LED-teknik. 
 • Självlåsande och roterbara leder.
 • Personlig belysningskurva med VITACORE® App. 
6 975,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 2-3 veckor
Svart
Svart
Vit
Aluminium
Med bordsfot
Med bordsfot
Med klämma
Med pin
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Luctra Linear PRO låter dig ställa in lampans ljusstyrka och färgtemperatur efter eget tycke. Lampan styrs enkelt via en pekskärm eller med VITACORE® App som automatiskt justerar ljuset under dagen. 

 • Pekskärm i mörkt akrylglas.
 • Två USB-uttag.
 • Förstklassig LED-teknik. 
 • Självlåsande och roterbara leder.
 • Personlig belysningskurva med VITACORE® App. 

Skapa en personlig ljuskurva med VITACORE® App

Luctra Linear PRO kommer med appen VITACORE® som gör att du enkelt styr lampan med mobilen. Appen låter dig även skapa en personlig ljuskurva som gör att lampans styrka och färgtemperatur justeras automatiskt under dagens gång. 

Smidig styrning med VITACORE® pekskärm

Denna skrivbordslampa har även en inbyggd pekskärm i akrylglas som sitter längst ned på lampans armatur. Med den smidiga skärmen kan du justera både färgtemperatur och ljusstyrka på bara några sekunder. 

Justerbar färgtemperatur

Ljusets färgtemperatur går steglöst att ställa in mellan 2 700 och 6 500 Kelvin. Detta gör att du alltid hittar en färgtemperatur som passar dig utifrån dina egna behov.  

Justerbar ljusstyrka

Att kunna anpassa ljusstyrkan är extra viktigt då behovet av ljus kan variera med typ av arbetsuppgift och tid på dygnet. Skrivbordslampan låter dig justera ljusstyrkan steglöst ända upp till 1 000 lux.

Ladda elektronik med två USB-uttag

Längst ned på sidan av lampans armatur, bredvid pekskärmen, finns två integrerade USB-uttag. Detta gör det lätt för dig att ladda mobil, laptop och annan elektronik, så att du kan arbeta mer effektivt. 

Självlåsande men roterbara leder

Lampan är utrustad med tre självlåsande leder som är enkla att rotera, vinkla och att ställa in i olika positioner. Den nedre leden går exemplevis att rotera 360 grader och den övre, vid lamphuvudet, går att rotera upp till 185 grader.

Bli effektivare med rätt ljus

Alla människor har olika behov av ljus och dessa behov kan ändras under dagens gång. När du arbetar med rätt belysning minskar risken för att du överanstränger ögonen och känner dig trött, samtidigt som koncentrationen och effektiviteten ökar.

Övriga specifikationer:

 • Armaturljusflöde: Neutralvitt 680 lumen | Boost 900 lumen 
 • Boost-funktion: För maximalt kallvitt ljus  
 • Färgåtergivning (CRI): ≥ 80
 • Livslängd LED: >50 000 timmar 
 • Energiklass: A++

Produktdetaljer

Artikelnummer 9215 01
Varumärke Luctra
Färgtemperatur 2 700 till 6 500 Kelvin (steglös justering)
Höjd 30-90 cm
Vikt 2,5 kg (med klämma eller pin) / 6,5 kg (med bordsfot)
Material Aluminium, zink, stål, glas, akrylglas
Ljuskälla LED
Ljusstyrka Upp till 1 000 lux vid 75 cm höjd (steglös justering)
Ljuskälla ingår Ja
Luctra

Luctra är ett tyskt varumärke som inriktar sig på att utveckla bra arbetsbelysning för kontor och hem. I produktionen lägger de stor vikt vid hållbarhet, och använder återvinningsbara material och regionala leverantörer. Alla deras lampor tillverkas även i Tyskland. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft