Vårt bästa pris

Skrivbordsstol R.I

 • −40%
 • Ny

R.I är en stilig kontorsstol med säte i polypropen och mjukt stoppad sittyta. En avskalad skrivbordsstol som bidrar med en trevlig känsla till hemmakontoret eller mötesrummet.

 • Snurrstativ med fyra hjul.
 • Slitstarkt säte i polypropen.
 • Bekvämt stoppad sittyta.
 • Avskalad och stilren design.
Bra deal!
1 725,00 kr
Rek. pris: 2 875,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Black
Grey
Black
White / Light Grey
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

R.I är en stilig kontorsstol med säte i polypropen och mjukt stoppad sittyta. En avskalad skrivbordsstol som bidrar med en trevlig känsla till hemmakontoret eller mötesrummet.

 • Snurrstativ med fyra hjul.
 • Slitstarkt säte i polypropen.
 • Bekvämt stoppad sittyta.
 • Avskalad och stilren design.

Prisvärd kontorsstol för hemmakontoret

R.I är en prisvärd skrivbordsstol i en stilren design som passar extra bra i hemmet – perfekt för dig som arbetar hemifrån en eller ett par dagar i veckan. Den stoppade sittytan och snurrstativet på hjul är två trevliga finesser som du garanterat kommer att uppskatta på ditt hemmakontor.

Byt position enkelt med snurrstativ på hjul

Kontorsstolen kommer med ett smidigt snurrstativ som mynnar ut i ett högt, fyrstjärnigt fotkryss på hjul som ger stolen ett luftigt uttryck som inte upplevs ta allt för mycket plats i rummet. Snurrstativet gör dessutom att R.I passar bra som mötesstol eller konferensstol, då du enkelt kan vrida på dig för att se en skärm eller presentation under konferensen.

Specifikation

Säte

 • I återvinningsbar polypropen.
 • Kudde med skumfyllning.
 • Textil i polypropen.
 • Maxbelastning: 130 kg.

Fotkryss

 • Snurrstativ.
 • Högt, fyrstjärnigt fotkryss.
 • Pulverlackerat stål som matchar sätet.

Övrigt

 • Cirka 25% återvunna material.

Produktdetaljer

Artikelnummer OC-30731
Varumärke Scandinavian Selection
Höjd 81 cm
Bredd 45 cm
Djup 51 cm
Sitthöjd 47 cm
Sittbredd 44 cm
Sittdjup 51,5 cm
Höjd på ryggstöd 37 cm
Bredd på ryggstöd 44 cm
Maxvikt 130 kg
Material Polypropen, Stål
Montering Montering krävs

Varumärke Scandinavian Selection

Scandinavian Selection

Scandinavian Selection satsar på kvalitativ design med tidlösa linjer. Som namnet skvallrar om är deras produkter särskilt utvalda för att passa den skandinaviska marknaden. Resultatet är en fin kollektion möbler och accessoarer som lämpar sig lika bra i hemmet som på kontoret, och som aldrig går ur tiden.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft