Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Soffbord Eugene

Eugene är ett vackert soffbord i en tidlös design där bordsskivan i ek eller betong vilar på massiva ekben. Ett snyggt soffbord med organisk och rå känsla som passar lika bra i det moderna som det mer klassiska vardagsrummet.

 • Massiv ek.
 • Lätt att montera.
10 865,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 5-7 veckor
Dark Concrete / Dark Oak
Dark Concrete / Dark Oak
Light Concrete / Light Oak
Light Oak / Light Oak
Dark Oak / Dark Oak
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Eugene är ett vackert soffbord i en tidlös design där bordsskivan i ek eller betong vilar på massiva ekben. Ett snyggt soffbord med organisk och rå känsla som passar lika bra i det moderna som det mer klassiska vardagsrummet.

 • Massiv ek.
 • Lätt att montera.

Lågmäld men exklusiv

Eugene kommer i en vacker design med fokus på minimalistiska former och råa material, vilket ger bordet en utpräglat skandinavisk look. Bordet passar därför lika bra i moderna som mer klassiska miljöer där det tillför en lågmäld men exklusiv känsla.

Tillverkas i Danmark

Bordet går att få med bordsskiva i solid ek samt i betong och kommer med ljusa eller mörka ekben. Bordsskivan i betong tillverkas på plats i Eberharts fabrik i Danmark och eken kommer från hållbara skogsbruk. Alla bord testmonteras och kontrolleras i fabriken innan de levereras.

Hållbart tänk med tillverkning på beställning

Danska Eberhart har inget stort lager utan tillverkar varje möbel på beställning. Detta säkerställer att de inte tillverkar fler möbler än vad marknaden efterfrågar, vilket sparar naturresurser och ger dig ett etiskt hållbart soffbord.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft