Taklampa Heracleum Endless

  • -4 475,00 kr

Heracleum Endless är en vacker taklampa med en unik design, skapad med tydlig inspiration från en blomkvist. En mycket karaktäristisk inredningsdetalj som sprider ett varmt ljus till sin omgivning.

  • Dimbart ljus.
  • Linser likt blomblad skapar en vacker ljuseffekt.
  • Transparent elkabel och tunna vajrar.
  • Möjlighet att koppla samman flera lampor på rad.
19 900,00 kr inkl. moms
Ord.pris 24 375,00 kr /
Spara 4 475,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Koppar
Koppar
Nickel
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Heracleum Endless är en vacker taklampa med en unik design, skapad med tydlig inspiration från en blomkvist. En mycket karaktäristisk inredningsdetalj som sprider ett varmt ljus till sin omgivning.

  • Dimbart ljus.
  • Linser likt blomblad skapar en vacker ljuseffekt.
  • Transparent elkabel och tunna vajrar.
  • Möjlighet att koppla samman flera lampor på rad.

Unik design med vackert ljusspel

Heracleum Endless består av många små linser som likt blomblad sitter på en tunn metallgren och omger själva ljuskällan. Tack vare de semitransparent linserna skapar detta ett unikt uttryck och ett vackert ljusspel.

Produktdetaljer

Artikelnummer 8718282296159
Varumärke Moooi
Höjd 37 cm
Material Metall, Polykarbonat
IP-klass IP20
Sladdlängd 4 m
Ljuskälla ingår Ja
Dimbar Ja
Ljustemperatur 2700K
Formgivare Bertjan Pot
Moooi

Moooi grundades år 2001 av Marcel Wanders och Caspers Vissers med ambitionen att bygga upp ett legendariskt varumärke. Deras sortiment präglas av att vara överraskande, eklektiskt, originellt, sofistikerat och rebelliskt. Deras accessoarer, möbler och lampor ger rummet personlighet och ger en kreativ touch. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft