Vårt bästa pris

Utomhus bord Fabbrico

 • −20%
 • Ny

Fabbrico är ett modernt och nätt bord för den designintresserade. Bordet har en industriell look med tunna ben och skiva i galvaniserad stål vilket ger en effektfull brytning mot trädgårdens grönska.

 • Tål utomhusbruk.
 • Slitstarkt galvaniserat stål.
Bra deal!
4 000,00 kr
Rek. pris: 5 000,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
120x80 cm
120x80 cm
160x80 cm
Rust (RUE)
White (BI200E)
Rust (RUE)
Terracotta (TEE)
Green (VE600E)
Brown (MGE)
White (BI100E)
Beige/Grey (BE200E)
Antracite grey (GAE)
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Fabbrico är ett modernt och nätt bord för den designintresserade. Bordet har en industriell look med tunna ben och skiva i galvaniserad stål vilket ger en effektfull brytning mot trädgårdens grönska.

 • Tål utomhusbruk.
 • Slitstarkt galvaniserat stål.

Slitstarkt bord för utomhusbruk

Med sin minimalistiska design präglad av raka linjer och sömlösa detaljer, är Fabbrico ett vackert bord som smälter in överallt. Tack vare sin utformning i galvaniserat stål har bordet ett utmärkt rostskydd som gör att det går utmärkt att använda utomhus. 

Metallfärger 

-30 (Salsa)

White BI200E

-40 (Salsa)

White BI100E

-31 (Salsa)

Beige BE200E

-35 (Salsa)

Rust RUE

-35 (Salsa)

Terracotta TEE

-36 (Salsa)

Antracite grey GAE

-40 (Salsa)

Brown MGE

-56 (Salsa)

Green Ve600E

Produktdetaljer

Artikelnummer TFA-1200x800-RUE
Varumärke Pedrali
Höjd 73,5 cm
Bredd 80 cm
Längd 120 / 160 cm
Vikt 19 / 23 Kg
Material Stål
Formgivare CMP Design

Varumärke Pedrali

Pedrali

Sedan 1963, erfarenhet och framtid

Pedrali är ett italienskt företag som producerar moderna möbler för offentliga utrymmen, kontor och bostäder.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft