Bordslampa Balad - Portabel, 12 cm, 3-pack

Balad är en portabel lampa i stilren och minimalistisk design där handtaget i aluminium kommer i flera olika färger. Lampan går att ställa in på tre olika ljusnivåer för olika typer av ljusspridning.

  • Säljs i 3-pack (priset gäller för alla tre).
  • Uppladdningsbar med batteritid på minst 10 timmar.
  • Ger kallt, varmt eller neutralt ljus.
  • Laddas enkelt med medföljande USB-kabel.
  • Lämplig för utomhusbruk.
1 725,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 2-6 veckor
Cactus - Varmgrön
Nutmeg - Beige
Red Ochre - Rödbrun
Pink Praline - Rosa
Honey - Gul
Cactus - Varmgrön
Lagoon blue - Havsblå
Acapulco Blue - Dovblå
Storm Grey - Mörkgrå
Anthracite - Gråsvart
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Balad är en portabel lampa i stilren och minimalistisk design där handtaget i aluminium kommer i flera olika färger. Lampan går att ställa in på tre olika ljusnivåer för olika typer av ljusspridning.

  • Säljs i 3-pack (priset gäller för alla tre).
  • Uppladdningsbar med batteritid på minst 10 timmar.
  • Ger kallt, varmt eller neutralt ljus.
  • Laddas enkelt med medföljande USB-kabel.
  • Lämplig för utomhusbruk.

Portabel lampa som tål utomhusbruk

Balad är en smidig bordslampa utan sladd vilket gör den enkel att flytta från bord till bord. Ta med lampan ut på balkongen eller placera den på uteserveringen för att skapa en mysig kvällsbelysning.

Ställ in på tre olika ljusnivåer

Lampan går att ställa in på tre olika ljusnivåer - kallt, varmt samt neutralt ljus - vilket gör att du kan anpassa belysningen efter ditt behov. Det varma ljuset ger ett vackert skimrande sken som kan liknas vid skenet från ett stearinljus.

Smidigt uppladdningsbar med lång batteritid

Balad laddas enkelt upp med hjälp av den medföljande USB-kabeln. Vid fullt laddning räcker batteriet som minst i 10 timmar och som längst i 13 timmar, beroende på vilken ljusnivå du ställer in.

Produktdetaljer

Artikelnummer 3602
Varumärke Fermob
Höjd 12 cm
Diameter 10 cm
Material Polyeten, Aluminium
IP-klass IP44
Medföljande tillbehör 1.5 m USB-laddningskabel
Funktioner Portabel, Uppladdningsbar
Formgivare Tristan Lohner
Fermob

Franska Fermob specialiserar sig på att designa och tillverka utemöbler. De satsar på en hållbar process med naturvänliga material, zero-waste färg och ett genomgripande miljötänk under lagerhantering och paketering. Alla deras möbler produceras i fabriken i Thoissey, Frankrike.  

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft