Vägghylla Démon - tre hyllplan

 • Ny

Det modulära hyllsystemet Démon designades år 1954 av Mathieu Matégot. Med sina dekorativa, svartmålade fästen samt tre generösa hyllplan i olika längder blir Démon en stilren och tidlös förvaringslösning för såväl kontoret som hemmet.

 • Tre hyllplan med snygg träfaner.
 • Dekorativa väggfästen.
 • Vacker och tidlös design.
6 995,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Black Stained Ash
Black Stained Ash
Oak
Walnut
95 cm (2 väggavlar)
95 cm (2 väggavlar)
155 cm (2 väggavlar)
215 cm (3 väggavlar)
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Det modulära hyllsystemet Démon designades år 1954 av Mathieu Matégot. Med sina dekorativa, svartmålade fästen samt tre generösa hyllplan i olika längder blir Démon en stilren och tidlös förvaringslösning för såväl kontoret som hemmet.

 • Tre hyllplan med snygg träfaner.
 • Dekorativa väggfästen.
 • Vacker och tidlös design.

Kombinera ihop som du vill

Démon modulära hyllsystem består av svartmålade metallfästen och hyllplan i olika längder, som går att kombinera ihop på flera olika sätt. Tack vare detta passar Démonhyllan in i alla rum där du vill att väggförvaringen ska vara lika praktisk som estetiskt tilltalande - exempelvis på det moderna kontoret eller i det privata vardagsrummet.

Om formgivaren – Mathieu Matégot

Mathieu Matégot (1910-2001) var en välrenommerad fransk/ungersk designer, arkitekt och konstnär. Efter att ha tagit examen vid Budapest's School of Art and Architecture år 1931 flyttade han till Paris, där han spenderade den största delen av sin livstid. Mathieu Matégot är mest känd för Rigitulle – ett banbrytande material och teknik där metallrör kombineras med perforerad plåt. Rigitulle kan böjas, vikas och formas precis som ett tyg vilket gav de möbler han designade en oraffinerad transparens och lätthet, samtidigt som de fick en tidlös modern prägel.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft