PH 2/1 - Vägglampa
PH 2/1 - Vägglampa
PH 2/1 - Vägglampa
PH 2/1 - Vägglampa
Vårt bästa pris
PH 2/1 - Vägglampa

Vägglampa PH 2/1 Vägg

  • -1 009,00 kr
  • Ny

PH 2/1 Vägg är en stilig vägglampa där skärmarna är utförda i munblåst, opaliserande glas i tre lager. Skärmarna är blanka på utsidan och sandblästrade på insidan, vilket ger ett mjukt, bländfritt ljus.

  • Ger ett bländfritt sken.
  • Ger både nedåtriktat och allmänt ljus.
  • Svart sladd på 2,9 m medföljer.
  • Strömbrytare på väggfäste.
Bra deal!
8 016,00 kr
Rek. pris: 9 025,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

PH 2/1 Vägg är en stilig vägglampa där skärmarna är utförda i munblåst, opaliserande glas i tre lager. Skärmarna är blanka på utsidan och sandblästrade på insidan, vilket ger ett mjukt, bländfritt ljus.

  • Ger ett bländfritt sken.
  • Ger både nedåtriktat och allmänt ljus.
  • Svart sladd på 2,9 m medföljer.
  • Strömbrytare på väggfäste.

Ger ett fint nedåtriktat ljus

PH 2/1 Vägg karaktäriseras av ett reflekterande treskärmssystem som riktar merparten av ljuset nedåt. Skärmarna är utförda i munblåst, opaliserande glas som är blankt på utsidan och sandblästrat matt på insidan, vilket bidrar till ett mjukt och diffust ljus.

Kommer i tre olika utföranden

Armaturhuset är tillverkad av trycksvarvad aluminium och kommer i tre olika utföranden: högglansförkromad, mässing metalliserad och svart metalliserad. Skärmarna är tillverkade av munblåst vitt opalglas.

Produktdetaljer

Artikelnummer 5743141629
Varumärke Louis Poulsen
Höjd 16,5 cm
Bredd 20 cm
Djup 29,6 cm
Vikt 2 kg
Material Aluminium, Mässing, Opalglas
Sockel E14
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Nej
Sladdlängd 2,9 m
Formgivare Poul Henningsen

Varumärke Louis Poulsen

Louis Poulsen

Danska Louis Poulsen grundades redan år 1874. Med fokus på kvalitet och hög design tar de fram och tillverkar belysning som är behaglig för ögat. Under åren har de samarbetat med flera välrenommerade formgivare så som Arne Jacobsen, Oki Sato och Poul Henningsen. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft