Konferensmöbler 

 • Kompletta konferensgrupper
  Kompletta konferensgrupper
 • Konferensbord
  Konferensbord

  Konferensbord och mötesbord för alla miljöer

  Över 50 000 nöjda kunder – Fri frakt – Prisgaranti

  Konferensbordet har under många decennier varit en av de viktigaste möblerna hos företag runtom i världen. Vi har snygga och slitstarka konferensbord, höj och sänkbara samt vanliga, som hjälper er att på ett proffsigt sätt lyckas i era möten. Här kan ni välja bland flera olika material och storlekar, för att bordet ska passa optimalt i ert konferensrum.

  Ovalt, traditionellt rektangulärt eller ett runt konferensbord för 6, 8, 10, 12, 16 eller 20 personer?

  I vårt sortiment hittar ni allt från ovala och rektangulära till runda konferensbord för 6, 8, 10, 12, 16 eller 20 personer. Upptäck vårt sortiment här, vi är övertygade om att ni kommer hitta ett bord som faller er i smaken.

  Höj- och sänkbart konferensbord i flera varianter

  Här hittar ni även höj- och sänkbara konferensbord i ett brett sortiment.

  Ett konferensbord som är höj- och sänkbart har många fördelar, bland annat minskas belastningen på rygg och axlar och man får en bättre hållning när man varierar sin arbetsposition, vilket är enkelt att åstadkomma med ett höj- och sänkbart bord i konferensrummet.

  Vi skräddarsyr och måttanpassar efter önskemål

  Har vi inte den storleken eller färgen som ni behöver går det bra att skräddarsy eller måttanpassa konferensbordet. Vi hjälper gärna till med att rita samt ge förslag på vilket typ av  bord som skulle passa ert företag bäst. Dessutom har vi andra relaterade produkter som bland annat mängder av prisvärda konferensstolar och whiteboardtavlor i glas som kanske är av intresse.

 • Konferensstolar
  Konferensstolar

  Konferensstolar av högsta kvalité

  Alltid snabba leveranser - Prisgaranti - Fri frakt - Minst 5 års garanti

  DPJ har ett stort sortiment av konferensstolar för alla behov. Oavsett om ni är ute efter en exklusiv eller enkel konferensstol finner ni den hos oss.

  Stort utbud för alla möten

  Vi har många olika typer av konferensstolar och besöksstolar som ger er den möjlighet ni behöver för att hitta stolarna som passar er bäst. Kanske söker ni mer fåtöljliknande stolar, eller kanske mer traditionella och smidiga konferensstolar med hjul?

  Hos oss finner ni enkelt det som passar er miljö perfekt - vi har alla möbler ni behöver till konferensen, allt från konferensbord i flera varianter till kompletta grupper. Se hela utbudet av våra konferensmöbler här.

  En bekväm konferensstol är nyckeln till en bra konferens

  Konferenser och möten innebär ofta många timmar stillasittande, vilket kräver bra och bekväma stolar för att deltagarna ska orka hålla koncentrationen uppe. Är stolarna obekväma finns det en risk för att koncentrationen minskar vid längre möten och sammanträden.

  Svårt att hitta rätt?

  Behöver ni hjälp med att hitta de stolar som passar er miljö bäst? Kontakta våra inredare, de är experter på kontorsinredning och hjälper er mer än gärna med att anpassa er arbetsmiljö till det yttersta. De hjälper er att hitta flera typer av stolar, allt från besöksstolar till barstolar, för att ni ska sitta bekvämt i alla lägen.

 • Hopfällbart bord
  Hopfällbart bord

  Hopfällbara bord löser de flesta problem 

  Över 50 000 nöjda kunder - Prisgaranti - Snabba leveranser

  Här finner ni vårt breda utbud av hopfällbara bord. Det gäller att vara förberedd på att företagets månadsmöte kan få extra besök eller att grillfesten kan få några oväntade gäster. Ett av våra fällbara bord löser dock situationen galant. Det är ofta väldigt bra att ha fällbara bord till hands, hopfällbara bord kan till exempel lätt tas fram på konferensen och ställas upp på utvald plats.

  Brett utbud av hopfällbara bord

  Mycket frihet öppnar sig med ett hopfällbart bord. Vi har en mängd alternativ i olika prisklasser och färgalternativ finns på de flesta av dem. Hopfällbara bord är lätta att transportera och flytta runt till de platser du önskar ha dem för tillfället. Detta alternativ tillåter dig att äta din middag vid en vacker sjö eller annan ovanlig plats. Inte helt fel, eller hur?

  Ett eller flera hopfällbara bord är helt enkelt kanon att ha tillhands. Hopfällbara bord är användbara för både privatpersoner och företag. Köp ett hopfällbart bord hos oss och var förberedd och flexibel.

 • Fällbara & stapelbara stolar
  Fällbara & stapelbara stolar

  Fäll- & stapelbara stolar - när ni behöver några extra sittplatser

  Stapelbara stolar sparar mycket utrymme och gör det möjligt att alltid ha ett par extra stolar redo. Samtliga stolar i denna kategori har mycket hög kvalité, är slittåliga och perfekta på mässor och event liksom i konferensrum och vid ditt middagsbord.

  Passar i alla miljöer

  Våra stapel- och fällbara stolar är perfekta i alla miljöer. Både på små och stora företag, och vi vet att de är jättesköna att sitta i. Helt perfekta när ni får besök och verkligen vill att gästerna ska sitta skönt.

  Stort utbud

  Vi har ett stort utbud av både stapel- och fällbara stolar, då vi vet att smaken varierar mycket mellan människor och vi vill verkligen att ni ska hitta just rätt modell för er. Allt från stapelbara stolar i trä till plast i olika färger. Vi är övertygade att ni kommer att hitta rätt modell för er här i vårt sortiment.

  Stapel- och fällbara stolar är framtiden just för att de är så flexibla med lätt vikt. Många kan staplas på varandra utan att det finns en risk att de rasar. Köp stapelbara stolar billigt hos oss och känn vilken kvalitet ni får för den blyga prislappen.

 • Stol- & bordsvagnar
  Stol- & bordsvagnar

  Brett utbud av vagnar för transport och förvaring av våra fällbara och staplinsgsbara stolar och bord.

 • Konferensskåp
  Konferensskåp
 • Fällbar scen
  Fällbar scen
 • Kabelhantering
  Kabelhantering
 • Ljud och bild
  Ljud och bild

  Hitta produkter inom ljud & bild hos DPJ

  DPJ erbjuder produkter inom ljud och bild som skapar en modernare miljö på kontoret. Du hittar allt från en konferenstelefon till olika sorters skärmar och monitorerBläddra bland alternativen och beställ redan idag!

  Modernare arbetsmiljö med rätt produkter

  Genom att skaffa sig rätt produkter inom bild och ljud på kontoret skapas en mer trivsam och enklare miljö. DPJ erbjuder färdiga bild- och ljudpaketrumsbokare och tillbehör för kabelhantering - vi hjälper dig till en enklare arbetsdag.

  Beställ dina varor tryggt hos DPJ 

  Vid en beställning från oss får du alltid fri frakt och snabb leverans. Du får även minst 5 års garanti på dina produkter. Välkommen! 

 • 18 350 kr Leveranstid: 4-6 veckor
  14 680 kr
    Finns i flera utföranden.
  Konferensbord Arki-Table från Pedrali erbjuder en ren och strikt design. Skivan är gjord i 6mm vit fast laminat med en ram och ben i vitlackad aluminium och stål. Arki-Table passar perfekt som konferensbord, men det kan också användas som matsalsbord. Välj till håltagning i skivan för snygg kabelhantering (Gäller endast 2400x1200, 3000x1200, 3600x1200)
 • 2 725 kr Leveranstid: 4-6 veckor
  2 180 kr
    Finns i flera utföranden.
  Osaka Metal har en sits i ask-plywood och ben i 16 mm stålrör. Stolen erbjuder hög komfort, kombinerat med ett grafiskt uttryck. Benen finns som kromade, eller i svart pulverlack. Sitsen går att beställa i naturlig ask samt i betsad ask.Stapelbar upp till 4 stolar.Minsta beställning 20st.
 • 3 975 kr Leveranstid: 4-6 veckor
  3 180 kr
    Finns i flera utföranden.
  Sjuan stol, designad av Arne Jacobsen, är den i särklass mest sålda stolen Fritz Hansens historia och kanske även i möbelhistoria över lag. Serie 7™ är en vidareutveckling av den klassiska Ant™-stolen och finns i olika fanér och ytbehandlingar. Alla stolar är gjorda av formpressad, skivad fanér. Sjuan är en utmärkt konferensstol, mötesstol samt matstol....
 • 5 600 kr Leveranstid: 4-6 veckor
  4 480 kr
    Finns i flera utföranden.
  Den fyrbenta, stapelbara versionen av "Sjuan" representerar kulmen av lamineringsteknik. Visionären Arne Jacobsen utnyttjade laminatets möjligheter till perfektion. Vilket resulterar i den ikoniska formen av stolen. Serie 7™ representerar den stol i Fritz Hansens kollektion med det bredaste utbudet av valmöjligheter. Stolen finns i olika fanér och...
 • 4 875 kr Leveranstid: 4-6 veckor
  3 900 kr
    Finns i flera utföranden.
  Serie 7™ representerar den stol i Fritz Hansens kollektion med det bredaste utbudet av valmöjligheter. Stolen finns i olika fanér och ytbehandlingar. Alla stolar är gjorda av formpressad, skivad fanér. Sjuan är en utmärkt konferensstol, mötesstol samt matstol. Sjuan stolen passar utmärkt i alla olika miljöer och ger ditt rum ett stiligt utförande. Stolen...
 • 3 988 kr Leveranstid: 4-6 veckor
  3 190 kr
    Finns i flera utföranden.
  Serie 7™ representerar den stol i Fritz Hansens kollektion med det bredaste utbudet av valmöjligheter. Stolen finns i olika fanér och ytbehandlingar. Alla stolar är gjorda av formpressad, skivad fanér. Sjuan är en utmärkt konferensstol, mötesstol samt matstol. Sjuan stolen passar utmärkt i alla olika miljöer och ger ditt rum ett stiligt utförande. Stolen...
 • 5 350 kr Leveranstid: 4-5 veckor
  4 280 kr
    Finns i flera utföranden.
  Lättviktiga och stapelbara stolar i polypropen med tillsatt glasfiber. Det slitstarka materialet gör dem utmärkta för såväl inomhus- som utomhusbruk.Säljes i 4-pack (priset är för fyra stolar). Går att stapla upp till tio stolar på varandra. Lätta att torka av.
 • 3 600 kr Leveranstid: 5-8 arbetsdagar
  2 880 kr
    Finns i flera utföranden.
  Pavilion Chair AV2 är en stol med modern och luftig design. Med sitt ryggstöd samt armstöd erbjuder stolen en skön sittställning med hög komfort. Stolen passar utmärk i många olika miljöer ex. hemma, restaurangen eller caféet. Pavilion Chair AV2 är tillverkad av formpressad faner och stålrör, stolen går att få i flertalet färger för att passa in i just...
 • 17 213 kr Leveranstid: 4-6 veckor
  13 770 kr
    Finns i flera utföranden.
  Konferensbord Arki-Table från Pedrali erbjuder en ren och strikt design. Skivan är gjord i 8mm svart fast laminat med en ram och ben i svartlackad aluminium och stål. Arki-Table passar perfekt som konferensbord, men det kan också användas som matsalsbord. Välj till håltagning i skivan för snygg kabelhantering (Gäller endast 2400x1200, 3000x1200, 3600x1200)
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  5 700 kr6 950 kr Spara 1 250 kr Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
  4 560 kr 5 560 kr Spara 1 000 kr
    Finns i flera utföranden.
  Agenda är ett modernt båtformat konferens bord med en 25 mm tjock spånskiva i laminat. Konferensbordet har stilrena och eleganta T-stativ som går att få i flera olika färger. Anpassa enkelt ditt mötesbord utifrån din miljö genom att välja färg på skivan, stativet samt storlek på bordet.  Konferensbord Agenda passar bra både i den mindre mötesrummet som i...
 • 3 100 kr Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
  2 480 kr
  Brief Conference Chair är en luftigt bekväm konferensstol i modernt snitt. Stolen är stapelbar (upp till 6 stolar) och har stoppad klädd sits samt ett ryggstöd av det komfortabla meshmaterialet.   
 • 7 475 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  5 980 kr
  Prisvärt konferensbord med kromat benstativ och bordsskiva i vit direktlaminat med svart kantlist. StorlekLängd (cm): 190 Bredd (cm): 100 Höjd (cm): 72
 • 8 300 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  6 640 kr
    Finns i flera utföranden.
  Stand By är ett konferensbord med ställfötter där valmöjligheterna är många. Stand By är ett perfekt konferensbord som går att få i flera olika storlekar. Bordet är ett prisvärt konferensbord med kromat benstativ och en bordsskiva i vit direktlaminat med svart kantlist. Konferensbordet finns i fyra olika storlekar.Längd 240cm (ca 10 platser)Längd 320cm...
 • 23 925 kr Leveranstid: 1-3 veckor
  19 140 kr
    Finns i flera utföranden.
  Konferensskåp för whiteboard eller TV-skärmar upp till 65” (1530 x 880 x 75 mm). De skjutbara dörrarna i härdat glas är skrivbara, magnetbärande och finns i alla våra 24 standardfärger. Skärmen monteras enkelt med medföljande fästen som passar alla vanliga vesa-mått.
 • 23 925 kr Leveranstid: 1-3 veckor
  19 140 kr
    Finns i flera utföranden.
  Konferensskåp för whiteboard eller TV-skärmar upp till 65” (1530 x 880 x 75 mm). De skjutbara dörrarna i härdat glas är skrivbara, magnetbärande och finns i alla våra 24 standardfärger. Skärmen monteras enkelt med medföljande fästen som passar alla vanliga vesa-mått.
 • 23 925 kr Leveranstid: 1-3 veckor
  19 140 kr
    Finns i flera utföranden.
  Konferensskåp för whiteboard eller TV-skärmar upp till 65” (1530 x 880 x 75 mm). De skjutbara dörrarna i härdat glas är skrivbara, magnetbärande och finns i alla våra 24 standardfärger. Skärmen monteras enkelt med medföljande fästen som passar alla vanliga vesa-mått.
 • 22 600 kr Leveranstid: 4-6 veckor
  18 080 kr
    Finns i flera utföranden.
  Kräver du hög komfort från en stol? Då måste du uppleva Oxford™ Premium. Namnet avslöjar en fascinerande design, där en bredare sits med ett mer robust skumlager och en ny färgpalett förenar kvalitet och utseende.Snurrstativ med fast sitthöjd i satinpolerat aluminium, med fjädring och fem fötter.
 • 21 225 kr Leveranstid: 4-6 veckor
  16 980 kr
    Finns i flera utföranden.
  Kräver du hög komfort från en stol? Då måste du uppleva Oxford™ Premium. Namnet avslöjar en fascinerande design, där en bredare sits med ett mer robust skumlager och en ny färgpalett förenar kvalitet och utseende.Snurrstativ med fast sitthöjd i satinpolerat aluminium, med fjädring och fem fötter.
 • 2 475 kr Leveranstid: 4-6 veckor
  1 980 kr
    Finns i flera utföranden.
  40/4 är förmodligen den viktigaste stoldesignen som har skapats under de senaste 50 åren. Framtagen redan 1964 och försäljningen fortsätter att öka år för år. Känd för sina oöverträffliga staplingsegenskaper, kombinerat med sin elegans och estetik, är 40/4 en riktig favorit hos arkitekter och designers.Passa utmärkt i skolor, universitet, kontor och...
 • 10 175 kr Leveranstid: 4-6 veckor
  8 140 kr
  Den ikoniska stolen "Sjuan", med höj- och sänkbart snurrstativ i förkromat stål.  Sjuan är en utmärkt konferensstol, mötesstol samt matstol. Sjuan stolen passar utmärkt i alla olika miljöer och ger ditt rum ett stiligt utförande.
 • 22 350 kr Leveranstid: 4-6 veckor
  17 880 kr
  Den ikoniska stolen "Sjuan", med höj- och sänkbart snurrstativ i förkromat stål. Helklädd i svart läder gör stolen lika vacker som bekväm. Sjuan är en utmärkt konferensstol, mötesstol samt matstol. Sjuan stolen passar utmärkt i alla olika miljöer och ger ditt rum ett stiligt utförande. 
 • 18 025 kr Leveranstid: 4-6 veckor
  14 420 kr
  Den ikoniska stolen "Sjuan", med höj- och sänkbart snurrstativ i förkromat stål. Helklädd i svart läder gör stolen lika vacker som bekväm. Sjuan är en utmärkt konferensstol, mötesstol samt matstol. Sjuan stolen passar utmärkt i alla olika miljöer och ger ditt rum ett stiligt utförande.
 • 13 875 kr Leveranstid: 4-6 veckor
  11 100 kr
  Den ikoniska stolen "Sjuan", med höj- och sänkbart snurrstativ i förkromat stål. Sjuan är en utmärkt konferensstol, mötesstol samt matstol. Sjuan stolen passar utmärkt i alla olika miljöer och ger ditt rum ett stiligt utförande. 
 • 1 600 kr Leveranstid: 5-8 arbetsdagar
  1 280 kr
    Finns i flera utföranden.
  RBM Noor är en ny kollektion av matsals- och konferensstolar, med skandinavisk identitet och genomgående miljötänk, som genom sitt breda sortiment passar in i alla rum och miljöer. En modern klassiker med det där lilla extra, som genom funktion och användarvänlighet, lägger grunden till positiva möten mellan människor. Stapelbar upp till 10 stolar.
 • 3 100 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  2 480 kr
  RBM Noor är en ny kollektion av matsals- och konferensstolar, med skandinavisk identitet och genomgående miljötänk, som genom sitt breda sortiment passar in i alla rum och miljöer. En modern klassiker med det där lilla extra, som genom funktion och användarvänlighet, lägger grunden till positiva möten mellan människor. Stapelbar upp till 10 stolar.
 • 1 700 kr Leveranstid: 5-8 arbetsdagar
  1 360 kr
    Finns i flera utföranden.
  RBM Noor är en ny kollektion av matsals- och konferensstolar, med skandinavisk identitet och genomgående miljötänk, som genom sitt breda sortiment passar in i alla rum och miljöer. En modern klassiker med det där lilla extra, som genom funktion och användarvänlighet, lägger grunden till positiva möten mellan människor. Stapelbar upp till 10 stolar.
 • 3 850 kr Leveranstid: 5-8 arbetsdagar
  3 080 kr
    Finns i flera utföranden.
  RBM Noor är en ny kollektion av matsals- och konferensstolar, med skandinavisk identitet och genomgående miljötänk, som genom sitt breda sortiment passar in i alla rum och miljöer. En modern klassiker med det där lilla extra, som genom funktion och användarvänlighet, lägger grunden till positiva möten mellan människor.
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  651 kr689 kr Spara 38 kr Leveranstid: 5-8 arbetsdagar
  521 kr 551 kr Spara 30 kr
    Finns i flera utföranden.
  RBM Ana 4340 är en väldigt populär konferensstol som har en stilren och fin design som går att få i flera olika färger. Stolen är tillverkad för att klara av alla påfrestningar i offentliga miljöer och passar därför perfekt som konferensstol, mötesstol, matsalsstol eller stol i väntrummet.  Den stapelbara konferensstolen fyller konferenssalar, matsalar...
 • 8 725 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  6 980 kr
    Finns i flera utföranden.
  Framie konferensbord har en stilren och modern design som passar bra in i alla olika miljöer. Bordet är väldigt flexibelt och kan byggas i olika längder, helt efter eget behov. Benbyglarna kopplas ihop genom ett smart stagsystem, som tillsammans med de olika skivformaten möjliggör denna flexibilitet. Framie konferensbord har en bordsskiva i vit laminat,...
 • 4 850 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  3 880 kr
    Finns i flera utföranden.
  RBM Noor är en ny kollektion av matsals- och konferensstolar, med skandinavisk identitet och genomgående miljötänk, som genom sitt breda sortiment passar in i alla rum och miljöer. En modern klassiker med det där lilla extra, som genom funktion och användarvänlighet, lägger grunden till positiva möten mellan människor. Med den mjuka sitsen samt...
 • 4 475 kr Leveranstid: 4-6 veckor
  3 580 kr
    Finns i flera utföranden.
  RBM Noor är en ny kollektion av matsals- och konferensstolar, med skandinavisk identitet och genomgående miljötänk, som genom sitt breda sortiment passar in i alla rum och miljöer. En modern klassiker med det där lilla extra, som genom funktion och användarvänlighet, lägger grunden till positiva möten mellan människor. Med den mjuka sitsen samt...
 • 4 200 kr I lager
  3 360 kr
    Finns i flera utföranden.
  RBM Noor är en ny kollektion av matsals- och konferensstolar, med skandinavisk identitet och genomgående miljötänk, som genom sitt breda sortiment passar in i alla rum och miljöer. En modern klassiker med det där lilla extra, som genom funktion och användarvänlighet, lägger grunden till positiva möten mellan människor. Med den mjuka sitsen samt...
 • 3 475 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  2 780 kr
    Finns i flera utföranden.
  RBM Noor är en ny kollektion av matsals- och konferensstolar, med skandinavisk identitet och genomgående miljötänk, som genom sitt breda sortiment passar in i alla rum och miljöer. En modern klassiker med det där lilla extra, som genom funktion och användarvänlighet, lägger grunden till positiva möten mellan människor. Med den mjuka sitsen samt...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  1 350 kr1 513 kr Spara 163 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  1 080 kr 1 210 kr Spara 130 kr
    Finns i flera utföranden.
  RBM Ana 4340SR har en stilfull och modern design som är framtagen för att klara av alla de påfrestningar som kan förekomma i offentliga miljöer. Ana 4340SR är en mycket populär stol som passar utmärkt som konferensstol, mötesstol, matsalsstol eller stol i väntrummet. Stolen erbjuder bra komfort med sin mjuka sit- och ryggdyna. Stapelbar upp till 10 stolar.
 • 2 100 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  1 680 kr
    Finns i flera utföranden.
  RBM Bella är en kollektion av matsals- och konferensstolar i fin modern design och genomgående miljötänk, som genom sitt breda sortiment passar in i alla rum och miljöer. En modern klassiker med det där lilla extra, som genom funktion och användarvänlighet, lägger grunden till positiva möten mellan människor.  Stolen går att få i flera olika utföranden....
 • 2 850 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  2 280 kr
    Finns i flera utföranden.
  RBM Bella är en kollektion av matsals- och konferensstolar i modern design och genomgående miljötänk, som genom sitt breda sortiment passar in i alla rum och miljöer. En modern klassiker med det där lilla extra, som genom funktion och användarvänlighet, lägger grunden till positiva möten mellan människor. Stolen passar bra i ex. konferensrummet, matsalen,...
 • 1 850 kr Leveranstid: 5-8 arbetsdagar
  1 480 kr
    Finns i flera utföranden.
  RBM Low-Back Bella är en kollektion av matsals- och konferensstolar i modern design och genomgående miljötänk, som genom sitt breda sortiment passar in i alla rum och miljöer. En modern klassiker med det där lilla extra, som genom funktion och användarvänlighet, lägger grunden till positiva möten mellan människor. Stolen passar bra i ex. konferensrummet,...
 • 2 150 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  1 720 kr
    Finns i flera utföranden.
  RBM Low-Back Bella är en kollektion av matsals- och konferensstolar i modern design och genomgående miljötänk, som genom sitt breda sortiment passar in i alla rum och miljöer. En modern stol med det där lilla extra, som genom funktion och användarvänlighet lägger grunden till positiva möten mellan människor. Stolen passar bra i ex. konferensrummet,...
 • 5 975 kr Leveranstid: 4-8 veckor
  4 780 kr
    Finns i flera utföranden.
  Tanken bakom About A Chair samlingen har varit att utveckla en stol med enkelhet. En stol som fungerar lika bra runt konferensbord eller på kontoret. Stolen finns i flera olika färger, både fotkryss samt tyg. Önskas annat tyg än standard, kontakta oss. 
 • 29 650 kr Leveranstid: 6-8 veckor
  23 720 kr
    Finns i flera utföranden.
  Frame X, konferensbord har en elegant design i valnötsfanér med sarg i vit laminat och krysstativ i stål. Konferensbordet är standardanpassat för el/data installation. Frame X går att få i flera olika storlekar och passar bra som mötesbord eller konferensbord. 
 • 18 725 kr Leveranstid: 4-6 veckor
  14 980 kr
    Finns i flera utföranden.
  Rotor Meeting är ett perfekt konferensbord eller mötesbord i fin design med ett pelarstativ i mattkromat stål och ett fotkryss i mattborstat rostfritt stål. Konferensbordet kan anpassas för el/datainstallation. Rotor Meeting finns i många olika storlekar för att enkelt kunna anpassas utifrån ditt konferensrum. 
 • 13 475 kr Leveranstid: 6-8 veckor
  10 780 kr
    Finns i flera utföranden.
  Camelot är ett perfekt konferensbord eller mötesbord i fin design. Bordet går att få i flera olika storlekar för att enkelt kunna anpassas utifrån ditt behov. Konferensbordet passar bra i alla olika miljöer och har en fin bordsskiva i laminat eller fanér och fällbara luckor inmonterat för kabelhantering. 
 • 5 350 kr Leveranstid: 4-8 veckor
  4 280 kr
    Finns i flera utföranden.
  Tanken bakom About A Chair samlingen har varit att utveckla en stol med enkelhet. En stol som fungerar lika bra runt matbordet som kring ett konferensbord i en matsal eller på kontoret. Stolen erbjuder bra komfort med sitt mjuka ryggstöd samt sits. Tyg: Remix
 • 2 725 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  2 180 kr
    Finns i flera utföranden.
  Tanken bakom About A Chair samlingen har varit att utveckla en stol med enkelhet. En stol som fungerar lika bra runt matbordet som kring ett konferensbord i en matsal eller på kontoret. Stolen går att få i flertalet färger, önskas en annan färg än standard, kontakta oss. 
 • 4 850 kr Leveranstid: 4-8 veckor
  3 880 kr
    Finns i flera utföranden.
  Tanken bakom About A Chair samlingen har varit att utveckla en stol med enkelhet. En stol som fungerar lika bra runt matbordet som kring ett konferensbord i en matsal eller på kontoret. Stolen finns i flera olika färger, både ben samt tyg. Önskas annat tyg än standard, kontakta oss. 
 • 8 163 kr Leveranstid: 4-8 veckor
  6 530 kr
    Finns i flera utföranden.
  Loop Stand High Table - Högt mötesbord har en stilren design med en 25 mm tjock laminatskiv. Bordet passar utmärkt som tex. högt mötesbord, högt konferensbord, högt matbord eller högt cafébord. Loop Stand High Table går att få i flertalet storlekar och är alltid 97 cm högt.
 • 6 738 kr Leveranstid: 4-8 veckor
  5 390 kr
    Finns i flera utföranden.
  Loop Stand Table har en fin och modern design med en 25 mm tjock laminatskiva som gör bordet tåligt för offentligt bruk. Bordet passar bra som ex. konferensbord, mötesbord eller matbord och passar i alla olika miljöer. Loop stand table går att få i flera olika storlekar för att enkelt kunna anpassar utifrån ditt behov. Höjden är alltid 74 cm. 
 • 4 725 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  3 780 kr
    Finns i flera utföranden.
  Synnes Chair är en stol med många olika användningsområden såsom konferensstol, caféstol, matstol eller skrivbordsstol. Stolen har en modern design som går att få i två olika färger/material, natural oak eller black ash. 
 • 12 300 kr Leveranstid: 4-8 veckor
  9 840 kr
  CPH Deux 210 Table har en modern och stilren design som passar bra i alla olika miljöer. Bordet passar perfekt som tillexempel konferensbord, mötesbord eller matbord.  Konferensbordet har en 18 mm tjock plywood skiva med laminat som har en matt yta som motverkar fingeravtryck samt är enkel att rengöra. 
 • 23 100 kr Leveranstid: 4-8 veckor
  18 480 kr
    Finns i flera utföranden.
  T12 Table har en stilren design med en 16,5mm tjock bordsskiva. Bordet passar bra i alla olika miljöer som tillexempel konferensbord, mötesbord eller matbord. T12 Table går att få i två olika färger, svart eller vitt samt flertalet storlekar.
 • 14 725 kr Leveranstid: 4-6 veckor
  11 780 kr
    Finns i flera utföranden.
  Pedrali Babila Bord har ett stilrent utseende med fina linjer och solida träben i ask med en bordsskiva i laminat. Bordet passar bra som konferensbord, matbord eller mötesbord och passar bra i alla olika miljöer. Pedrali Babila går att få i flera olika storlekar för att möta ditt behov.
 • 34 100 kr Leveranstid: 4-6 veckor
  27 280 kr
  Exteso konferensbord är ett förlängningsbart bord i ljus ekfanér som passar utmärkt som konferensbord i både det lilla som det stora mötesrummet. Bordet har aluminiumskenor under bordsskivan samt två extra 50 cm skivor som gör det enkelt att förlänga bordet vid behov.  Bordet är 178 cm långt och kan enkelt förlängas med 2x50 cm. 
 • 34 100 kr Leveranstid: 4-6 veckor
  27 280 kr
  Exteso konferensbord är ett förlängningsbart bord i mörk ekfanér som passar utmärkt som konferensbord i både det lilla som det stora mötesrummet. Bordet har aluminiumskenor under bordsskivan samt två extra 50 cm skivor som gör det enkelt att förlänga bordet vid behov.  Bordet är 178 cm långt och kan enkelt förlängas med 2x50 cm. 
 • 34 100 kr Leveranstid: 4-6 veckor
  27 280 kr
  Surface är ett förlängningsbart konferensbord med fin karaktär i ljus ekfanér. Konferensbordet har en modern design som passar bra både i det stora samt det lite mindre mötesrummet. Bordet har aluminium skenor samt två extra 50 cm skivor som gör att du enkelt kan förlänga bordet vid behov.  Konferensbordet är 190 cm långt och kan förlängas med 2x50 cm...
 • 34 100 kr Leveranstid: 4-6 veckor
  27 280 kr
  Surface är ett förlängningsbart konferensbord med fin karaktär i matt vitlackerad bok. Konferensbordet har en modern design som passar bra både i det stora samt det lite mindre mötesrummet. Bordet har aluminium skenor samt två extra 50 cm skivor som gör att du enkelt kan förlänga bordet vid behov.  Konferensbordet är 190 cm långt och kan förlängas med...
 • 30 975 kr Leveranstid: 4-6 veckor
  24 780 kr
  Malmö är ett konferensbord med träben i ask och en skiva i blekt askfanér. Bordet har aluminiumskenor och två extra 50 cm skivor som gör det enkelt att förlänga bordet vid behov. Bordet passar bra som konferensbord i både det stora som det lilla mötesrummet.  Bordet är 190 cm långt och kan förlängas till 240 cm eller 290 cm med sina två skivor. 
 • 30 975 kr Leveranstid: 4-6 veckor
  24 780 kr
  Malmö är ett konferensbord med träben i ask och en bordsskiva i vit laminat. Bordet har aluminiumskenor och två extra 50 cm skivor som gör det enkelt att förlänga bordet vid behov. Bordet passar bra som konferensbord i både det stora som det lilla mötesrummet.  Bordet är 190 cm långt och kan förlängas till 240 cm eller 290 cm med sina två skivor. 
 • 20 100 kr Leveranstid: 4-6 veckor
  16 080 kr
  Arki-Table H107 är ett perfekt högt mötesbord i fin design med A-formade stålben. Bordet passar bra som ex. barbord, högt konferensbord eller projektbord. Arki-Table har en 6 mm tjock laminat skiva, en ram i aluminium och A-formade stålben. Barbordet har en höjd på 107 cm. 
 • 7 850 kr Leveranstid: 4-6 veckor
  6 280 kr
    Finns i flera utföranden.
  Line är ett konferensbord i modern design med en fint formad skiva i vit laminat med svart kantlist. Benstativen till bordet är försedda med ställfötter. Line passar utmärkt som konferensbord och går att få i olika storlekar för att enkelt anpassas utifrån ditt mötesrum. Konferensbordet har en tålig bordskiva i laminat som klarar av alla de påfrestningar...
 • 27 375 kr Leveranstid: 5-6 veckor
  21 900 kr
  Vi vet att bra möten kan lösa det mesta. Därför har vi tagit fram Gather Project som är ett bord för korta, långa, stå- ende eller sittande möten. Med sin spännande form vill vi att Gather inspirerar och uppmuntrar till kreativa samtal. Bordsskivor kan väljas i olika ytmaterial såsom exempelvis faner, laminat eller linoleum för att skapa önskat intryck....
 • 29 875 kr Leveranstid: 5-6 veckor
  23 900 kr
  Vi vet att bra möten kan lösa det mesta. Därför har vi tagit fram Gather Project som är ett bord för korta, långa, stå- ende eller sittande möten. Med sin spännande form vill vi att Gather inspirerar och uppmuntrar till kreativa samtal. Bordsskivor kan väljas i olika ytmaterial såsom exempelvis faner, laminat eller linoleum för att skapa önskat intryck....
 • 29 875 kr Leveranstid: 5-6 veckor
  23 900 kr
  Vi vet att bra möten kan lösa det mesta. Därför har vi tagit fram Gather Project som är ett bord för korta, långa, stå- ende eller sittande möten. Med sin spännande form vill vi att Gather inspirerar och uppmuntrar till kreativa samtal. Bordsskivor kan väljas i olika ytmaterial såsom exempelvis faner, laminat eller linoleum för att skapa önskat intryck....
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  4 350 kr5 438 kr Spara 1 088 kr Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
  3 480 kr 4 350 kr Spara 870 kr
    Finns i flera utföranden.
  Konferensbord Modul har en stilren och klassisk design med en 25 mm tjock laminerad skiva och eleganta T-stativ. Bordet går att få i flera olika storlekar samt färger på både skivan och benen. Anpassa enkelt ditt konferensbord utifrån dina egna önskemål. Konferensbord Modul passar utmärkt för både det mindre mötesrummet som det stora konferensrummet....
 • 475 kr Leveranstid: 2-4 dagar
  380 kr
    Finns i flera utföranden.
  Alcudia är en stapelbar stol i stilren design med en bekvämt utformad sits samt ryggstöd. Stolen passar utmärkt i tillexempel skolor, matsalar, konferenser och utbildningssalar.  Alcudia går att få i flera olika utföranden för att passa in i just din miljö.
 • 600 kr Leveranstid: 2-4 dagar
  480 kr
    Finns i flera utföranden.
  Nice är en stapelbar och kopplingsbar stol i fin design med en bekvämt formad sits samt rygg för att erbjuda en god sittkomfort. Med sin låga vikt och smakfulla design är Nice en stabil och tålig stol som passar till de flesta tillfällen och sällskap. Stolen passar bra till tillexempel skolor, matsalar, utbildningar samt konferenser.  Sits och rygg är...
 • 600 kr Leveranstid: 2-4 dagar
  480 kr
    Finns i flera utföranden.
  Inca stolen är en stapelbar stol i modern och stapelbar stol som går att få i fyra olika färger för att enkelt kunna möta just ditt behov. Stolen har en häftig design och är UV-skyddad och kan därför användas lika bra inomhus som utomhus. Stolen är tillverkad i tålig polypropylen plast och är därför lätt att rengöra och torka av. Inca stolen passar...
 • 725 kr Leveranstid: 2-4 dagar
  580 kr
    Finns i flera utföranden.
  Style är en stapelbar stol i fin design med en bekväm sits samt ryggstöd som erbjuder användaren bra komfort. Stolen går att få i olika utföranden för att enkelt anpassas utifrån just din miljö. Stolen passar bra till mässor, event, lunchrum, utbildningar, restauranger och konferenser.  Stolen är stapelbar upp till 12 st.  Finns i fyra olika utföranden.
 • 600 kr Leveranstid: 2-4 dagar
  480 kr
    Finns i flera utföranden.
  RX002 är en stapelbar stol i klassisk design som passar bra till tillexempel event, mässor, konferenser och utbildningar där det krävs en bekvämare okomplicerad stol. Sitsen och ryggen är klädd i svart tyg och stativet är en pulverlackad rörställning som går att få i flera olika utföranden. 
 • 600 kr Leveranstid: 2-4 dagar
  480 kr
    Finns i flera utföranden.
  Magaluf är en snyggt designad stapelbar plaststol tillverkad i polypropylen och har UV-skydd. Stolen är därför lämplig för både inomhus samt utomhusbruk och passar perfekt till utbildningar, konferenser, restauranger, caféer, mässor och event.  Magaluf går att få i fyra olika färger för att enkelt passa in i just din miljö. Välj mellan svart, vit, grå...
 • 725 kr Leveranstid: 2-4 dagar
  580 kr
    Finns i flera utföranden.
  Manacor har en fin och stilren design med en kromad ställning och en sits i polypropylen plast. Barstolen är stapelbar och slittålig vilket gör den utmärkt för tillexempel restauranger eller caféer. Manacor barstol går att få i två olika färger, välj mellan svart eller vitsits för att få en barstol som passar in i din miljö. Barstolen är stapelbar.
 • 1 100 kr Leveranstid: 2-4 dagar
  880 kr
    Finns i flera utföranden.
  Hylte är en komfortabel staplingsbar karmstol i klassisk design. Den passar i miljöer där det ställs högre krav på bekvämlighet som konferenser, mötesrum, väntrum och offentliga miljöer. Stolen går att få i flera olika utföranden för att enkelt anpassas utifrån ditt behov. 
 • 475 kr Leveranstid: 2-4 dagar
  380 kr
    Finns i flera utföranden.
  Ark är en fällbar klappstol i en fin klassisk design. Sitsen samt ryggen är tillverkad i slitstark polyester och stativet är en stabil rörställning i krom. Ark går att få i flera olika utföranden för att passa in hos just dig. Den fällbara klappstolen passar utmärkt till event, föreläsningar, restauranger, hotell och caféer.  Mått på stol i hopfällt...
 • 475 kr Leveranstid: 2-4 dagar
  380 kr
  Big Alex är en fällbar stol med en klassisk och stilren design. Den fällbara stolen har en god ergonomi samt sitt komfort tack vare sin konstruktion, stolen är även väldigt tålig och klarar av vanligt slitage. Big Alex passar utmärkt för tillexempel event och föreläsningar. 
 • 350 kr Leveranstid: 2-4 dagar
  280 kr
    Finns i flera utföranden.
  Buffalo är en fällbar klappstol i klassisk design, med en sits samt rygg tillverkad i svart vinyl och ett stativ i krom som går att få i tre olika utföranden. Stolen tål vanligt slitage som kan uppstå i offentliga miljöer. Buffalo passar utmärkt för tillexempel utbildningar, förelösningar, konferenser samt event.
 • 600 kr Leveranstid: 2-4 dagar
  480 kr
  Norman är en fällbar och kopplingsbar klappstol i stilren och klassisk design. Stolen är tillverkad i slitstark plast samt pulverlackerat stålstativ vilket gör att stolen klarar av slitningar bra. Stolen går utmärkt att använda både inomhus som utomhus och passar bra för till exempel konferenser, föreläsningar och event. Stapelbar på stolsvagn.
 • 350 kr Leveranstid: 2-4 dagar
  280 kr
    Finns i flera utföranden.
  Smart är en fällbar klappstol i stilren och modern design. Stolen kan användas både inomhus samt utomhus då den är både vattentålig och UV-skyddad. Smart passar perfekt för tillexempel event, föreläsningar och konferenser. Stolen är tillverkad plast och pulverlackerad rörställning i stål. Smart är en slittålig stol som klarar av de slitage som ofta...
 • 600 kr Leveranstid: 2-4 dagar
  480 kr
  Toronto är en fällbar stol i klassisk design. Stolen har en sits och rygg klädd i svart brandklassat tyg och stativet är en svart pulverlackerad stålställning, Toronto passar därför bra i offentliga miljöer och tål det slitage som kan uppstå. Toronto passar utmärkt för till exempel event, föreläsningar, konferenser och andra tillställningar som kräver god...
 • 1 725 kr Leveranstid: 2-4 dagar
  1 380 kr
  En smidig stolsformad vagn för förflyttning av staplingsbara stolar. Vagenen passar för verksamheter som flyttar och förändrar möbleringen ofta så som vid konferenser, utbildningar, föreläsningar eller andra liknande event. Stolskärran förenklar vardagen för slutanvändaren.
 • 3 600 kr Leveranstid: 2-4 dagar
  2 880 kr
  Vagnen Ark är en smidig vagn för förvaring och transport av fäll- och kopplingsbara Arkstolar. Passar för verksamheter som varierar antal stolar och behöver praktisk förvaring. För både utomhus- och inomhusbruk. Rymmer 30 stycken Arkstolar.
 • 3 600 kr Leveranstid: 2-4 dagar
  2 880 kr
  En praktisk vagn för att transportera och förvara de kopplings- och fällbara Buffalostolarna. Perfekt för konferenser, mässor, utbildningar och andra event där antalet stolar varierar. Kan användas inomhus och utomhus.  Rymmer upp till 30st stolar.
 • 1 225 kr Leveranstid: 2-4 dagar
  980 kr
  Lätthanterlig stolsvagn för transportering och förvaring av kopplings- samt staplingsbara Nice stolar. Lämpligt för verksamheter som varierar antalet stolar under mässor, föreläsningar, konferenser och utbildningar. Rymmer upp till 25st stolar. 
 • 4 475 kr Leveranstid: 2-4 dagar
  3 580 kr
  En smidig vagn för att förflytta och förvara de fäll- och kopplingsbara Norman, Toronto och andra fällbara stolar. Passar utmärkt för mässor, konferenser, föreläsningar och andra event där antalet stolar varierar. Kan användas för inomhus- och utomhusbruk.
 • 1 475 kr Leveranstid: 2-4 dagar
  1 180 kr
  Praktisk och smidig vagn för förvaring och flyttning av stapelbara stolen RX002. Perfekt för konferenser, restauranger, utbildningar och andra event som varierar antalet använda stolar. Rymmer upp till hela 25 st stolar.
 • 3 600 kr Leveranstid: 2-4 dagar
  2 880 kr
  En smidig vagn för förvaring och förflyttning av kopplings- och fällbara Smartstolar. Passar för event, föreläsningar och konferenser där antalet stolar variera. Kan användas både för inomhus- och utomhusbruk. Rymmer upp till 50st stolar.
 • 3 600 kr Leveranstid: 2-4 dagar
  2 880 kr
  Praktisk och smidig stolsvagn som förvarar stolarna liggandes. Ett smidigt och enkelt sätt att transportera den fällbara Torontostolen. Stolsvagnen rymmer 25 st stolar.
 • 2 850 kr Leveranstid: 1-3 veckor
  2 280 kr
    Finns i flera utföranden.
  HÅG Conventio 9510 passar utmärk att använda som ex. konferensstol, besöksstol eller mötesstol. Stolen har en mjuksits samt ryggstöd för att erbjuda högkomfort. HÅG Conventio går att stapla på varandra upp till 10 st för att frigöra yta på golvet. Stolen går att få i flera olika utföranden. 
 • 14 850 kr Leveranstid: 2-4 dagar
  11 880 kr
  En praktisk hopfällbar scen på hjul, med slitstark grå matta och stomme i kraftig hammarlack. Denna mobila scen är tillverkad för att man ska spara både tid och lagringsutrymme. Scenen passar utmärkt för tillexempel stora konferenser eller event där behovet av en tillfällig flyttbar scen kan finnas. 
 • 3 100 kr Leveranstid: 2-4 dagar
  2 480 kr
  Trappa till fällbar scen med grå matta. Storlek: 100x65cmHöjd 41cmVikt: 16kg
 • 725 kr Leveranstid: 2-4 dagar
  580 kr
    Finns i flera utföranden.
  Svart scenkjol som fästes med kardborreband och passar till fällbar scen.Finns till både 41 och 61 cm höjd. Välj höjd nedan.
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  27 925 kr55 850 kr Spara 27 925 kr I lager
  22 340 kr 44 680 kr Spara 22 340 kr
  Prissänkt!
    Finns i flera utföranden.
  Konferensgruppen Möta + Comfort är en grupp av konferensstolar samt konferensbord i stilren design som passar in i många olika miljöer. Gruppen består utav bordet Möta kombinerat med stolen Comfort, möbelgruppen har en modern och elegant design och går att få i flera olika utföranden. Möbelgruppen passar utmärkt som tex konferensmöbler, restaurangmöbler...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  22 675 kr45 350 kr Spara 22 675 kr I lager
  18 140 kr 36 280 kr Spara 18 140 kr
  Prissänkt!
    Finns i flera utföranden.
  Konferensgruppen Möta + Design är en grupp av konferensstolar samt konferensbord i stilren design som passar in i många olika miljöer. Gruppen består utav bordet Möta kombinerat med stolen Design, möbelgruppen har en modern och elegant design och går att få i flera olika färger. Möbelgruppen passar utmärkt som tex konferensmöbler, restaurangmöbler eller...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  21 675 kr43 350 kr Spara 21 675 kr I lager
  17 340 kr 34 680 kr Spara 17 340 kr
  Prissänkt!
    Finns i flera utföranden.
  Konferensgruppen Möta + Omfamna är en grupp av konferensstolar samt konferensbord i stilren design som passar in i många olika miljöer. Gruppen består utav bordet Möta kombinerat med stolen Omfamna, möbelgruppen har en modern och elegant design och går att få i flera olika utföranden. Möbelgruppen passar utmärkt som tex konferensmöbler, restaurangmöbler...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  26 800 kr53 600 kr Spara 26 800 kr I lager
  21 440 kr 42 880 kr Spara 21 440 kr
  Prissänkt!
    Finns i flera utföranden.
  Konferensgruppen Möta + Design är en grupp av konferensstolar samt konferensbord i stilren design som passar in i många olika miljöer. Gruppen består av bordet Möta kombinerat med stolen Design, möbelgruppen har en modern och elegant design och går att få i flera olika utföranden. Möbelgruppen passar utmärkt som konferensmöbler eller möbler till...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  26 190 kr29 100 kr Spara 2 910 kr I lager
  20 952 kr 23 280 kr Spara 2 328 kr
  Prissänkt!
    Finns i flera utföranden.
  Detta är en komplett möbelgrupp för ditt konferensrum samt mötesrum. Gruppen består av konferensbordet Framie samt konferensstolen Origami IN. Möbelgruppen har en stilren design och går att få i flera olika storlekar samt färger för att enkelt passa in i just din miljö. Konferensgruppen går att få med 4-14 sittplatser, extra stolar går att köpa till...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  3 015 kr3 350 kr Spara 335 kr Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
  2 412 kr 2 680 kr Spara 268 kr
    Finns i flera utföranden.
  Prisvärt mötesbord i modern och stilren design.Konferensbord City har en stilren och modern design som passar in i alla olika miljöer. Mötesbordet finns i både större storlekar men även mindre för att kunna passa in i de mindre mötesrummen. Konferensbordet är framtaget i mindre storlekar då många konferensrum inne i City har mindre yta och blir därför...
 • 4 350 kr Leveranstid: 4-6 veckor
  3 480 kr
    Finns i flera utföranden.
  Tutor är ett stapelbord med hög densitet för användning i utbildningsinstitut där flexibilitet och maximalt utnyttjande av ytor är av största vikt. Utvecklad som kompanjonbord till den kända 40/4-stolen, där stol och bord ger den ultimata ytbesparande lösningen för flexibla interiörer.Enkel hantering, kan staplas och hanteras av bara en person.30 st bord...
 • 7 975 kr Leveranstid: 4-6 veckor
  6 380 kr
    Finns i flera utföranden.
  TutorDouble är ett stapelbord för två personer, med hög densitet för användning i utbildningsinstitut där flexibilitet och maximalt utnyttjande av ytor är av största vikt. Utvecklad som kompanjonbord till den kända 40/4-stolen, där stol och bord ger den ultimata ytbesparande lösningen för flexibla interiörer.Enkel hantering, kan staplas och hanteras av...
 • 2 225 kr Leveranstid: 2-4 dagar
  1 780 kr
    Finns i flera utföranden.
  Bankett är ett fällbord i stilren design med en skiva i laminat och ett bordsstativ i pulverlackerad stålkonstruktion i grått. Fällbordet är perfekt till tillexempel restauranger, lunchrum, fester och andra typer av event.  Bankett går att få i flera olika storlekar för att enkelt passa in i just din miljö. 
 • 3 225 kr Leveranstid: 2-4 dagar
  2 580 kr
    Finns i flera utföranden.
  Bankett Style är ett snyggt, modernt och stabilt fällbord i rund design. Fällbordet har en vit laminat skiva som är 19 mm tjock och tålig. Bordets stativ har en fin design i silvergrå färg.  Bankett Style passar utmärkt till restauranger, lunchrum, hotell, konferenser och event. Bordet går att få i två olika storlekar för att enkelt anpassas utifrån ditt...
 • 1 100 kr Leveranstid: 2-4 dagar
  880 kr
    Finns i flera utföranden.
  Examen är ett utfällbart skrivbort som är stabilt och stadigt. Utseendet har en klassisk design. Det utfällbara skrivbordet passar utmärkt för bland annat skolor, examenssalar, event eller utbildningssalar.  Skrivbordet går att få i flera olika färger.Bok, björk, ek eller vit bordsskiva 70 cm x 60 cm Höjd: 74 cm

Konferensmöbler i toppkvalité

Över 50 000 nöjda kunder – Prisgaranti – Fri frakt – Snabba leveranser

Här kan ni köpa konferensmöbler ur ett brett sortiment. Vi erbjuder allt från designklassiker till rejäla kvalitetsmöbler till en blyg prislapp. 

Möbler för den stora och lilla konferensen

Våra moderna konferensmöbler passar allt från det lilla mötet till den stora konferensen, och erbjuder både stilren design samt hög komfort. Vårt breda utbud innebär många valmöjligheter och ger er möjlighet att hitta de optimala möblerna för era utrymmen. I vårt sortiment hittar du exempelvis fällbara stolar, skrivbord som är ihopfällbara eller bord till mötesrum

Kostnadsfri inredningshjälp

Hittar ni inte det ni söker eller vill ha inredningshjälp, kan ni kontakta oss så hjälper vi er att hitta det ni önskar efter era förutsättningar. Ovan finns bara ett axplock av våra konferensmöbler.

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan