Ljudabsorberande möbler

Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Filtrera

Filtrera

Filtrera

Varumärke

Kampanj

I lager

Pris

3100.0169225.0

Sortering

Visa produkter

Sortering

Produkter

Ljudabsorberande möbler

Över 50 000 nöjda kunder - Prisgaranti - Snabba leveranser

Hos DPJ hittar du ljudabsorberande möbler för alla kontor. Vi har smarta lösningar för att dämpa ljudnivåerna med möbler som smälter in i inredningen. Här hittar du allt från ljuddämpande fåtöljer och soffor till diskreta och mångsidiga pelare och ljudabsorberande bord som fyller flera funktioner.

Ljudabsorberande soffa till kontoret

Ljudabsorberande soffor och fåtöljer är perfekta att använda i lite större lokaler där du behöver kunna sitta lite ifred utan att störa eller bli störd av andra. En ljudabsorberande fåtölj eller soffa är oftast tillverkad med hög rygg och höga kanter för att absorbera så mycket ljud som möjligt, och för att samtidigt fungera som rumsavdelare. En ljudabsorberande soffa eller fåtölj är perfekt för att snabbt komma lite avsides för att ta samtal eller få lite tyst.

Ljudabsorbenter för hela kontoret hos DPJ

För en bra arbetsmiljö är ljudnivåer en otroligt viktig aspekt. Hos DPJ hittar du mängder av olika ljudabsorbenter för kontoret. En ljudabsorberande skärmvägg som delar av kontoret eller heltäckande takabsorbenter – du hittar alla ljudisolerande lösningar hos DPJ. Tveka inte att kontakta oss för mer information och skräddarsydda lösningar.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft