Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Små skrivbord

Grid view
List view
Visar 1-7 av 7 objekt
Sort by
TOPSELLER
El-Skrivbord med enpelarstativ, Vit skiva

El-Skrivbord med enpelarstativ, Vit skiva

3 600,00 kr inkl. moms
Ord.pris 6 225,00 kr
Spara 2 625,00 kr
Rekommenderas för dig som behöver ett lite mindre höj- och sänkbart skrivbord. El-Skrivbord med enpelarstativ och vit skiva, är ett litet och smidigt höj- och sänkbart skrivbord som går att få i två olika storlekar. Det höj- och sänkbara skrivbordet passar utmärkt till dig som har lite mindre yta men är i behov av ett skrivbord som går att justera i höjd. Med det höj- och sänkbara skrivbordet kan du höja samt sänka utifrån behov, detta gör det enkelt att anpassa skrivbordet utifrån användaren samt utifrån stå- och sittställning genom dagen. Att variera mellan stående samt sittande arbetsställning har mycket positiva effekter på kroppen och rekommenderas. 
TOPSELLER
El-Skrivbord med enpelarstativ, Björkskiva

El-Skrivbord med enpelarstativ, Björkskiva

3 600,00 kr inkl. moms
Ord.pris 6 225,00 kr
Spara 2 625,00 kr
Rekommenderas för dig som behöver ett lite mindre höj- och sänkbart skrivbord. El-Skrivbord med enpelarstativ och björkskiva, är ett litet och smidigt höj- och sänkbart skrivbord som går att få i två olika storlekar. Det höj- och sänkbara skrivbordet passar utmärkt till dig som har lite mindre yta men är i behov av ett skrivbord som går att justera i höjd. Med det höj- och sänkbara skrivbordet kan du höja samt sänka utifrån behov, detta gör det enkelt att anpassa skrivbordet utifrån användaren samt utifrån stå- och sittställning genom dagen. Att variera mellan stående samt sittande arbetsställning har mycket positiva effekter på kroppen och rekommenderas. 
TOPSELLER
Höj- & sänkbart skrivbord vitt (snö), vitt stativ & vit skiva - Standard

Höj- & sänkbart skrivbord vitt (snö), vitt stativ & vit skiva - Standard

3 475,00 kr inkl. moms
Ord.pris 6 237,50 kr
Spara 2 762,50 kr
Med ett elektriskt höj- och sänkbart skrivbord väljer du själv om du vill sitta ner eller stå upp och jobba. Genom knappsatsen på bordsskivan justerar du enkelt skrivbordets höjd. Lämplig för personer som är 140 - 190 cm långa Två stycken tystgående motorer med 100 kg lyftkraft Skiva samt stativ med hög slitstyrka Enkel att montera 5 års garanti Fler än 25 000 sålda
TOPSELLER
StandUp Desk

StandUp Desk - Vit

6 100,00 kr inkl. moms
StandUp Desk är ett manuellt höj- och sänkbart skrivbord i en smidig och lättplacerad storlek. Då bordet inte kräver någon el kan du inreda din lokal som du vill, utan en massa sladdar på golvet. Manuellt höj och sänkbar med gasfjäder. Styrs enkelt med spak på stativets sida. Kräver ingen elförsörjning. Bordsskiva i vit MDF eller vit askfaner. Höjd från 73 till 117 centimeter. Bakre benen har ställbara fottassar.
TOPSELLER
StandUp Desk  -Grå

StandUp Desk - Grå

6 100,00 kr inkl. moms
StandUp Desk är ett manuellt höj och sänkbart skrivbord i en smidig och lättplacerad storlek. Då bordet inte kräver någon el kan du inreda din lokal som du vill, utan en massa sladdar på golvet. Manuellt höj och sänkbar med gasfjäder. Styrs enkelt med spak på stativets sida. Kräver ingen elförsörjning. Bordsskiva i grå MDF. Höjd från 73 till 117 centimeter. Bakre benen har ställbara fottassar.
TOPSELLER
StandUp Desk  - Black wood

StandUp Desk - Black wood

7 250,00 kr inkl. moms
StandUp Desk är ett manuellt höj- och sänkbart skrivbord i en smidig och lättplacerad storlek. Då bordet inte kräver någon el kan du inreda din lokal som du vill, utan en massa sladdar på golvet. Manuellt höj och sänkbar med gasfjäder. Styrs enkelt med spak på stativets sida. Kräver ingen elförsörjning. Bordsskiva i svart MDF. Höjd från 73 till 117 centimeter. Bakre benen har ställbara fottassar.
Paket - ONGO®Spark bord +  Ongo balanspall

Paket - ONGO®Spark bord + Ongo balanspall

7 475,00 kr inkl. moms
En komplett arbetsplats som består av det flexibla skrivbordet ONGO®Spark och Ongo balanspall. Ihop utgör de en smidig arbetsstation som du enkelt flyttar runt tack vare bordets smarta design. Bord med inbyggt handtag, fotstöd och låsbara hjul. Bordsskiva med magnetisk skåra för upphängning av balanspall. Kräver ingen el då bordet höjs och sänks med gasfjäder. Balanspall som stärker rygg och bål. Sits i slitstark mikrofiber.

Små skrivbord för den lilla arbetsplatsen 

Över 50 000 nöjda kunder - Minst 2 års garanti - Snabba leveranser 

Här hittar ni vårt sortiment av små skrivbord, som passar perfekt i utrymmen där det är ont om plats.

Höj- och sänkbara små skrivbord

Våra små skrivbord är höj- och sänkbara, vilket innebär att du enkelt kan variera din arbetsposition under dagen och växla mellan att stå och sitta. Vi erbjuder även kontorsstolar som är ergonomiska, dessa är perfekta för dig som vill sitta bekvämt. Vi rekommenderar även en arbetsplatsmatta om du vill stå bekvämt på ett skönare underlag.

Brett utbud med flera modeller och färger

Skrivborden finns i flera storlekar och färger - vi har något för alla kontor, oavsett storlek. Välj mellan två storlekar: 100x80 eller 120x80, som båda finns i vitt eller björkfärgat. Söker ni ett större skrivbord? Då har vi även justerbara skrivbord i "normalstorlekar".

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser