Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Stolar

Grid view
List view
Visar 1-100 av 148 objekt
Sort by

Stol Madonna I

6 500,00 kr inkl. moms
Madonna är en nätt stol som blandar klassiskt hantverk med moderna linjer. Stolen har en hållbar och luftig design med en sits som smiter åt runt ramen och ger en levande känsla.  Rygg och sits i formpressad fanérad bok alternativt klädd i remläder från Tärnsjö. Lätt framskjuten sits ger lätthet och rymd. Diskret skålad sits samt rygg. Svarvad ram i bok. Tråd ton i ton med läder.

Stol Visu

3 175,00 kr inkl. moms
Visu är en träbaserad ergonomisk och funktionell stol, med en tidlös och igenkännbar profil. Detaljerna och formen på träbenen skapar en illusion av att stolen flyter elegant över golvet. Tillverkad i formpressad träfanér. Miljövänligt lackerad med vattenbaserat lack. Vackra, synliga träådringar.
Dome Stol

Dome Stol

1 100,00 kr inkl. moms
Dome är en kollektion av stolar som för tankarna tillbaka till den ärorika traditionen av bistrostolar, med böjda silhuetter och generösa former. Stapelbar upp till 8 stolar. Lämpad för utomhusbruk.
Dome Stol Perforerad

Dome Stol Perforerad

1 100,00 kr inkl. moms
Dome är en kollektion av stolar som för tankarna tillbaka till den ärorika traditionen av bistrostolar, med böjda silhuetter och generösa former. Modellen har perforerad rygg och sits, som ger en industriell look. Stapelbar upp till 8 stolar. Lämpad för utomhusbruk.

Stol Noor 6050 - Polypropylen, 4 stålben

1 725,00 kr inkl. moms
RBM Noor är en vacker kollektion av matsals- och konferensstolar, med genomgående miljötänk och mjuka former. Noor 6050 har en luftig design med smäckra stålrörsben, samt säte i plast. Stapelbar upp till 10 stolar. Säte i slitstark och lättstädad polypropylen. Ben i tåligt stål.

Stol Noor 6060 - Polypropylen, på medar

1 950,00 kr inkl. moms
RBM Noor är en vacker kollektion av matsals- och konferensstolar, med genomgående miljötänk och mjuka former. Noor 6060 har en luftig design med smäckra medar i stål samt säte i plast. Stapelbar upp till 10 stolar. Säte i slitstark och lättstädad polypropylen Medar i tåligt stål.
Bella Low-Back 4447S, 4 ben

Bella Low-Back 4447S, 4 ben

2 350,00 kr inkl. moms
RBM Low-Back Bella är en kollektion av matsals- och konferensstolar i modern design och genomgående miljötänk, som genom sitt breda sortiment passar in i alla rum och miljöer. En modern stol med det där lilla extra, som genom funktion och användarvänlighet lägger grunden till positiva möten mellan människor.  Stolen passar bra i ex. konferensrummet, matsalen, kontoret eller lunchrummet.  Stapelbar upp till 6 stolar.
Dome Karmstol

Dome Karmstol

1 350,00 kr inkl. moms
Dome är en kollektion av stolar som för tankarna tillbaka till den ärorika traditionen av bistrostolar, med böjda silhuetter och generösa former. Stapelbar upp till 5 stolar. Lämpad för utomhusbruk.
vissa varianter i lager

Stol Noor 6080 - Polypropylen, ben i ask

4 375,00 kr inkl. moms
RBM Noor är en vacker kollektion av matsals- och konferensstolar, med genomgående miljötänk och mjuka former. Noor 6080 har en hemtrevlig design med ben i stilfullt askträ samt säte i tålig plast. Säte i slitstark och lättstädad polypropylen. Smakfulla träben i ask.  Sätesram i aluminium. 

Stol Noor 6080SB - Klädd sits och rygg, lackade askben

5 050,00 kr inkl. moms
RBM Noor är en kollektion av matsals- och konferensstolar, med mjuka former och starkt miljötänk. Denna version har en hemtrevlig design med stilfulla ben i lackerad ask samt klädd sits och rygg. Skalsäte i slitstark polypropylen.  Rygg och sits klädda i bekvämt tyg. Smakfulla träben i lackerad ask. Sätesram i aluminium.
Bella Low-Back 4447, 4 ben

RBM Bella Low-Back 4447, 4 ben

1 975,00 kr inkl. moms
RBM Low-Back Bella är en kollektion av matsals- och konferensstolar i modern design och genomgående miljötänk, som genom sitt breda sortiment passar in i alla rum och miljöer. En modern klassiker med det där lilla extra, som genom funktion och användarvänlighet, lägger grunden till positiva möten mellan människor.  Stolen passar bra i ex. konferensrummet, matsalen, kontoret eller lunchrummet.  Stapelbar upp till 6 stolar.
Sjuan Series 7 - Wild Walnut helklädd

Sjuan Series 7 - Grace leather walnut helklädd

16 850,00 kr inkl. moms
En stilren Sjuan stol med helklädd sits i brunt läder. Denna klassiska stol består av formpressad fanér, har en skön stoppning i PUR-skum och fungerar lika bra som konferensstol som köksstol. Helklädd i soft walnut läder. Ben i förkromat stål. Formpressad i ett stycke. Gjord i PEFC-certifierat trä. Stapelbar upp till 12 stolar.
Grand Prix med kromben - Färgad ask

Grand Prix med kromben

4 225,00 kr inkl. moms
Grand Prix är en vacker stol med ett säreget ryggstöd i faner och ben i kromat stål. En stol som är både tålig och elegant, och som passar lika perfekt i mötesrummet som i matsalen eller köket. Sitthöjd på 46 centimeter. Säte i lackad ek, valnöt eller färgad ask. Ben i kromat stål. Synliga träådringar gör varje stol unik.

Grand Prix med träben - Lackad Fanér

5 925,00 kr inkl. moms
Grand Prix är en vacker stol med ett säreget ryggstöd i faner och ikoniska ben i trä. En stol som är både tålig och elegant, och som passar lika perfekt i mötesrummet som i matsalen eller köket. Sitthöjd på 46 centimeter. Faner och ben i lackad ek eller valnöt. Synliga träådringar gör varje stol unik.
Dome Karmstol Perforerad

Dome Karmstol Perforerad

1 350,00 kr inkl. moms
Dome är en kollektion av stolar som för tankarna tillbaka till den ärorika traditionen av bistrostolar, med böjda silhuetter och generösa former. Modellen har perforerad rygg och sits, som ger en industriell look. Stapelbar upp till 5 stolar. Lämpad för utomhusbruk.
Bella 4446, 4 ben

Bella 4446, 4 ben med armstöd

3 150,00 kr inkl. moms
RBM Bella är en kollektion av matsals- och konferensstolar i modern design och genomgående miljötänk, som genom sitt breda sortiment passar in i alla rum och miljöer. En modern klassiker med det där lilla extra, som genom funktion och användarvänlighet, lägger grunden till positiva möten mellan människor. Stolen passar bra i ex. konferensrummet, matsalen, kontoret eller lunchrummet.  Stapelbar upp till 6 stolar.
TOPSELLER
Ana Stol 4340, polypropen

RBM Ana Stol 4340, polypropen

665,00 kr inkl. moms
Ord.pris 700,00 kr
Spara 35,00 kr
RBM Ana 4340 är en väldigt populär konferensstol som har en stilren och fin design som går att få i flera olika färger. Stolen är tillverkad för att klara av alla påfrestningar i offentliga miljöer och passar därför perfekt som konferensstol, mötesstol, matsalsstol eller stol i väntrummet.  Den stapelbara konferensstolen fyller konferenssalar, matsalar och mötesrum. Enkel att placera i rader och att stapla. Den enkla designen i kombination med det ergonomiskt utformade sitsen gör den till en klar favorit. Stapelbar upp till 12 stolar.
TOPSELLER

RBM Ana Stol 4340SR, Helklädd

1 375,00 kr inkl. moms
Ord.pris 1 500,00 kr
Spara 125,00 kr
RBM Ana 4340SR har en stilfull och modern design som är framtagen för att klara av alla de påfrestningar som kan förekomma i offentliga miljöer. Ana 4340SR är en mycket populär stol som passar utmärkt som konferensstol, mötesstol, matsalsstol eller stol i väntrummet.  Stapelbar upp till 10 stolar. Mjukt stoppad sitt- och ryggdyna.

Ballet Stol 6040

2 150,00 kr inkl. moms
RBM Ballet är en ny kollektion av konferensstolar, med skandinavisk identitet och genomgående miljötänk, som genom sitt breda sortiment passar in i alla rum och miljöer. En modern klassiker med det där lilla extra, som genom funktion och användarvänlighet, lägger grunden till positiva möten mellan människor. Stolen är formad efter kroppen för att erbjuda en bekväm sittställning. RBM Ballet serien passar bra i ex. konferensrum, skolan eller mötesrummet.
Bella 4445, 4 ben

RBM Bella 4445, 4 ben

2 350,00 kr inkl. moms
RBM Bella är en kollektion av matsals- och konferensstolar i fin modern design och genomgående miljötänk, som genom sitt breda sortiment passar in i alla rum och miljöer. En modern klassiker med det där lilla extra, som genom funktion och användarvänlighet, lägger grunden till positiva möten mellan människor.  Stolen går att få i flera olika utföranden.  Stapelbar upp till 6 stolar.

Soft Edge 12 Chair Wood

3 725,00 kr inkl. moms
Soft Edge stolserie är baserad på nästa steg i utvecklingen av gjutna plywoodtekniker. Med Soft Edge 12, har Iskos Berlin skapat en mjukt formad sits och rygg där alla kanter är formade bort från kroppen. Soft Edge 12  är stapelbar och lätt, vilket gör den lämplig för flera användningsområden  - från klassrum och auditorier till matsalar och kafeterior. Stapelbar 4 st.
Osaka Metal Stol, trä

Osaka Metal Stol, träsits på ben

2 725,00 kr inkl. moms
Osaka Metal har en sits i ask-plywood och ben i 16 mm stålrör. Stolen erbjuder hög komfort, kombinerat med ett grafiskt uttryck. Benen finns som kromade, eller i svart pulverlack. Sitsen går att beställa i naturlig ask samt i betsad ask. Stapelbar upp till 4 stolar. Minsta beställning 20st.

Karmstol Madonna II

7 750,00 kr inkl. moms
Madonna är en nätt stol som blandar klassiskt hantverk med moderna linjer. Stolen har en hållbar och luftig design med en sits som smiter åt runt ramen och ger en levande känsla.  Rygg och sits i formpressad fanérad bok alternativt klädd i remläder från Tärnsjö. Lätt framskjuten sits ger lätthet och rymd. Diskret skålad sits samt rygg. Svarvad ram i bok. Tråd ton i ton med läder.
Pause stol - ek

Stol Pause

3 500,00 kr inkl. moms
Pause stol är precis som tillhörande matbord en enkel möbel där de tunna linjerna i sitsen omfattas av mjukt rundade ben på ett mycket elegant sätt.
Serie 7™ Stol, färgad ask vissa varianter i lager

Sjuan stol, färgad ask (Serie 7) – 3107

3 300,00 kr inkl. moms
Ord.pris 4 300,00 kr
Spara 1 000,00 kr
En klassisk Sjuan stol, i färgad ask fanér där träets ådringar är tydligt synbara. Formpressad i ett stycke, är detta en stark och stilig stol som passar lika bra i köket som i mötesrummet.  Synliga träådringar. Ben i förkromat stål. Formpressad i ett stycke. Inre lager av bokträ, yttre av ask. Gjord i PEFC-certifierat trä. Stapelbar upp till 12 stolar.
vissa varianter i lager

Sjuan stol, lackerad (Serie 7) – 3107

4 400,00 kr inkl. moms
En stilren Sjuan stol i heltäckande lack som finns i flera olika färger. Denna klassiska stol består av formpressad fanér, är enkel att hålla ren och fungerar lika bra som konferensstol som köksstol.  Heltäckande lack utan synliga träådringar. Ben i förkromat stål. Formpressad i ett stycke. Gjord i PEFC-certifierat trä. Stapelbar upp till 12 stolar.
Serie 7™ Stol, fanér vissa varianter i lager

Sjuan stol, fanér (Serie 7) – 3107

5 075,00 kr inkl. moms
Ord.pris 5 200,00 kr
Spara 125,00 kr
Klassisk Sjuan stol i naturlig trä faner som låter träets ådringar bli en central del av stolens design. En formpressad stol som blir ett stiligt inslag i konferensrummet, matsalen eller i köket. Synliga träådringar gör varje stol unik. Ben i förkromat stål. Formpressad i ett stycke. Inre lager i bokträ, yttre i valfritt träslag. Består av PEFC-certifierat trä. Går att stapla upp till 12 stolar.
Serie 7™ Stol, monokrom vissa varianter i lager

Sjuan stol, monokrom (Serie 7) – 3107MC

3 600,00 kr inkl. moms
Ord.pris 4 350,00 kr
Spara 750,00 kr
Med denna version av Sjuan stolen får du säte och stolsben i samma färg. Välj mellan heltäckande lack för ett enhetligt utseende, och färgad ask för ett mer organiskt resultat med synliga ådringar.  Säte med heltäckande lack eller färgad ask. Lackerade ben i stål. Formpressad i ett stycke. Gjord i PEFC-certifierat trä. Går att stapla upp till 12 stolar.
vissa varianter i lager

Fan matsalsstol

8 800,00 kr inkl. moms
Ursprungligen en dramatisk och skulptural variant på en brittisk designklassiker. Fan finns som en stol med hög rygg, matsalsstol, pall och bord. Pallarna och stolarna har en svart läderklädsel, och stolarna har en krökt rygg som erbjuder stöd och komfort. Finns i svart björk eller naturlig ek.

Stol Noor 6055 - 3D-fanér, 4 stålben

5 925,00 kr inkl. moms
RBM Noor är en vacker kollektion av matsals- och konferensstolar, med genomgående miljötänk och mjuka former. Noor 6055 har en luftig design med smäckra stålrörsben, och säte i stilig 3D-faner. Stapelbar upp till 10 stolar. Säte i elegant 3D-faner. Ben i tåligt stål.

Stol Noor 6065 - 3D-fanér, på medar

6 500,00 kr inkl. moms
RBM Noor är en vacker kollektion av matsals- och konferensstolar, med genomgående miljötänk och mjuka former. Noor 6065 har en luftig design med smäckra medar i stål samt säte i stilig 3D-faner. Stapelbar upp till 10 stolar. Skalsäte i 3D-faner. Medar i tåligt stål.

Noor 6085 med träben, 3D-fanér

8 575,00 kr inkl. moms
RBM Noor är en ny kollektion av matsals- och konferensstolar, med skandinavisk identitet och genomgående miljötänk, som genom sitt breda sortiment passar in i alla rum och miljöer. En modern klassiker med det där lilla extra, som genom funktion och användarvänlighet, lägger grunden till positiva möten mellan människor. Välj färg på skal, ben och sitsunderrede nedan.
SCOOP STOL HÖG RYGG BEN SVART TONUS 4

Scoop stol med hög rygg - Tonus 4

14 625,00 kr inkl. moms
Scoop är en bekväm och mångsidig stol som kommer med stoppat säte, hög rygg samt stålben i olika utföranden. En elegant stol som passar lika bra i hemmet som på kontoret, som matstol eller sidostol. Bekväm sits, stoppad med mjukt skum. Svarta, mässingsbelagda eller kopparpläterade stålben.
SCOOP STOL LÅG RYGG BEN SVART TONUS 4

Scoop stol med låg rygg - Tonus 4

13 875,00 kr inkl. moms
Scoop är en bekväm och mångsidig stol som kommer med stoppat säte, låg rygg samt stålben i olika utföranden. En elegant stol som passar lika bra i hemmet som på kontoret, som matstol eller sidostol.  Bekväm sits, stoppad med mjukt skum. Svarta,  mässingsbelagda eller kopparpläterade stålben.
HEE Dining Chair vissa varianter i lager

HEE Dining Chair

1 800,00 kr inkl. moms
Ord.pris 2 100,00 kr
Spara 300,00 kr
HEE Dining Chair har en luftig och modern design och är perfekt för utomhusbruk. Stolen har ett format ryggstöd samt sits för en bekvämare sittställning och bättre komfort. HEE Dining Chair går att få i flera olika färger för att enkelt anpassas utifrån ditt behov. 
J77 Stol beige grå vissa varianter i lager

Pinnstol J77

1 475,00 kr inkl. moms
Ord.pris 1 850,00 kr
Spara 375,00 kr
J77 är en prisvärd pinnstol i solid björk som går att få i flera olika färger. En vacker stol med snidad ryggplatta, som passar lika bra i den moderna loungen som i den mysiga sommarstugan.  Bred sits för optimal komfort. Kurvad rygg med stilfull ryggplatta. Lätt konformade ben för extra stabilitet.  Enkel att montera.
TOPSELLER
Air Armchair

Air Armchair - 4-pack

5 350,00 kr inkl. moms
Ett fyrpack med lätta och stapelbara stolar i polypropen med tillsatt glasfiber. Det slitstarka materialet gör dem utmärkta för såväl inomhus- som utomhusbruk. Säljes i 4-pack (priset är för fyra stolar). Går att stapla upp till tio stolar på varandra. Lätta att torka av.

Deja-vu stol

4 600,00 kr inkl. moms
Déjà-Vu är en modern variant av den klassiska trästolen, utförd i polerad eller målad aluminium. Med sina rena linjer passar denna snygga stol in överallt, på kontoret, i hemmet eller i trädgården. Tål utomhusbruk (målad aluminium). Lätt och hållbart material.
Noor 6080F med 4 ben, Polypropylen

Stol Noor 6080F - Helklädd med lackade askben

5 300,00 kr inkl. moms
RBM Noor är en vacker kollektion av matsals- och konferensstolar, med mjuka former och starkt miljötänk. Denna stol har en hemtrevlig design med stilfulla ben i lackerad ask samt helklätt säte. Helklädd i bekvämt tyg. Smakfulla träben i lackerad ask. Sätesram i aluminium.

Stol Noor 6080S - Klädd sits, lackade askben

4 725,00 kr inkl. moms
RBM Noor är en vacker kollektion av matsals- och konferensstolar, med mjuka former och starkt miljötänk. Denna version har en hemtrevlig design med stilfulla ben i lackerad ask samt klädd sits. Skalsäte i slitstark polypropylen. Sits klädd i bekvämt tyg. Smakfulla träben i lackerad ask. Sätesram i aluminium.
In Between Chair SK2

In Between Chair SK2

4 650,00 kr inkl. moms
In Between Chair SK2 har en elegant tidlös design som med sitt rundade ryggstöd. Stolen erbjuder stor komfort med sitt rundade ryggstöd samt mjuka sits. In Between Chair SK2 är tillverkad i solitt ek samt ekfaner och går att få i flera olika färger samt textiler på sitsen. Stolen passar perfekt till matbordet där hemma, i lunchrummet, på restaurangen eller caféet.
Pavilion Chair AV2

Pavilion Chair AV2

3 787,50 kr inkl. moms
Pavilion Chair AV2 är en stol med modern och luftig design. Med sitt ryggstöd samt armstöd erbjuder stolen en skön sittställning med hög komfort. Stolen passar utmärk i många olika miljöer ex. hemma, restaurangen eller caféet. Pavilion Chair AV2  är tillverkad av formpressad faner och stålrör, stolen går att få i flertalet färger för att passa in i just din miljö.
Chair J104 vissa varianter i lager

Stol J104

2 050,00 kr inkl. moms
Ord.pris 2 175,00 kr
Spara 125,00 kr
J104 är en prisvärd karmstol i solid björk som går att få i flera olika färger. En vacker stol med bekväm, kurvad rygg, som passar lika bra i det moderna kaféet som i den mysiga sommarstugan. Bred sits för optimal komfort. Kurvad rygg med stilfull ryggplatta. Lätt konformade ben för extra stabilitet. I såpbehandlad eller lackerad, massiv björk. Enkel att montera.
vissa varianter i lager

About A Chair AAC22 - Skalstol med lackade ekben

2 275,00 kr inkl. moms
Ord.pris 2 775,00 kr
Spara 500,00 kr
About A Chair AAC22 är en modern stol med lättstädat säte i plast och stabilt underrede i fanerad plywood. Stolen finns i ett flertal färger och passar lika bra som konferensstol som matsalsstol.  Lättstädat plastsäte. Lyxig, matt ytstruktur. Stiligt underrede i fanerad plywood. Avskalad och modern design.
HEE Lounge Chair vissa varianter i lager

Lounge stol HEE Lounge Chair

2 225,00 kr inkl. moms
Ord.pris 2 600,00 kr
Spara 375,00 kr
HEE Lounge Chair har en låg och lätt bakåtlutad profil som ger dig en bekväm sittställning. Stolen är behandlad för att tåla utomhusbruk och passar lika bra på serveringen som på balkongen.  Stapelbar upp till 15 stycken.  I galvaniserat stål som motverkar rostbildning.  Pulverlackerad för att stå emot väder och vind.  Utrustad med glidfötter i plast. 
Palissade Armchair vissa varianter i lager

Stol Palissade Armchair

3 150,00 kr inkl. moms
Ord.pris 3 275,00 kr
Spara 125,00 kr
Palissade Armchair är en vacker utomhusstol i en luftig design som gör att den smälter in överallt oavsett omgivande natur. En utmärkt stol för balkongen, trädgården eller restaurangens servering. Tillverkad för hand. Kräver ingen montering. Behandlad för att tåla utomhusbruk. Luftig och stabil konstruktion i metall. Finns som varmförzinkad för extra tålighet.
Palissade Chair vissa varianter i lager

Stol Palissade Chair

2 975,00 kr inkl. moms
Palissade Chair är en vacker stol som är behandlad för att tåla utomhusbruk. Den luftiga designen gör att stolen smälter in överallt, vilket gör den lika fin på balkongen som i trädgården. Tillverkad för hand. Kräver ingen montering. Behandlad för att tåla utomhusbruk. Luftig och stabil konstruktion i metall. Finns som varmförzinkad för extra tålighet.
Palissade Dining Armchair vissa varianter i lager

Stol Palissade Dining Armchair

2 975,00 kr inkl. moms
Ord.pris 3 725,00 kr
Spara 750,00 kr
Palissade Dining Armchair är en vacker stol som är behandlad för att tåla utomhusbruk. Den luftiga designen gör att stolen smälter in överallt, vilket gör den lika fin på balkongen som i trädgården. Tillverkad för hand. Kräver ingen montering. Behandlad för att tåla utomhusbruk. Luftig och stabil konstruktion i metall. Finns som varmförzinkad för extra tålighet.
TOPSELLER

Stol Tio Chair

2 725,00 kr inkl. moms
Ord.pris 3 100,00 kr
Spara 375,00 kr
En elegant, stapelbar stol tillverkad enbart av stål. Tio Chair passar lika bra i trädgården, på altanen eller balkongen som i matsalen. Stapelbar. Lämplig för både inom- och utomhusbruk.  Välj bland åtta olika färger.
Knuff Stol på medar

Stol Knuff på medar - Betsat trä

2 575,00 kr inkl. moms
Knuff har en modern och stilren design som kommer i flera utföranden. Stolen passar utmärkt till konferensrummet, restaurangen eller cafét. Sittskal i formpressad, vit- eller svartbetsad bok. Underrede i krom eller lack. Tål vanligt slitage som uppstår i offentliga miljöer. Smidigt stapelbar.

Karmstol Knuff på medar - Betsat trä

3 275,00 kr inkl. moms
Knuff har en modern och stilren design som kommer i flera utföranden. Stolen passar utmärkt till konferensrummet, restaurangen eller cafét. Sittskal i formpressad, vit- eller svartbetsad bok. Underrede i krom eller lack. Tål vanligt slitage som uppstår i offentliga miljöer. Smidigt stapelbar. Välj mellan framåt- eller bakåtvänt armstöd.

Stol Lami 2.0

1 550,00 kr inkl. moms
Lami 2.0 är en prisvärd, slittålig och stapelbar stol i laminat. Stolen passar utmärkt i konferensrummet, restaurangen eller på caféet.  Slittålig stol i lackat högtryckslaminat. Underrede i krom eller silverlack. Välj bland flera olika färger. Smidigt stapelbar.

Stol Lami - Helklädd

1 000,00 kr inkl. moms
Lami är en prisvärd, slittålig och stapelbar stol i laminat med ett underrede i krom. Lami är en utmärkt konferensstol och passar även utmärkt till skolan, restaurangen eller caféet.  Underrede i krom alternativt silverlack. Slittålig och stapelbar. Helklädd sits i tyg eller konstläder.

Stol Knuff - Klädd sits

2 700,00 kr inkl. moms
Knuff har en modern och stilren design som kommer i mängder av färger och utföranden. Stolen passar utmärkt till konferensrummet, restaurangen eller cafét. Sittskal i formpressad och vit- eller svartbetsad bok, samt klädd sits. Underrede i krom eller lack. Tål vanligt slitage som uppstår i offentliga miljöer. Smidigt stapelbar.

Stol Knuff på medar - Klädd sits

2 850,00 kr inkl. moms
Knuff har en modern och stilren design som kommer i mängder av färger och utföranden. Stolen passar utmärkt till konferensrummet, restaurangen eller cafét. Sittskal i formpressad och vit- eller svartbetsad bok, samt klädd sits. Underrede i krom eller lack. Tål vanligt slitage som uppstår i offentliga miljöer. Smidigt stapelbar.

Stol Knuff - Helklädd

2 650,00 kr inkl. moms
Knuff har en modern och stilren design som kommer i mängder av färger och utföranden. Stolen passar utmärkt till konferensrummet, restaurangen eller cafét. Helklätt sittskal i formpressat trä. Underrede i krom eller lack. Tål vanligt slitage som uppstår i offentliga miljöer. Smidigt stapelbar.

Stol Knuff med träben

2 850,00 kr inkl. moms
Knuff har en modern och stilren design i trä. Stolen passar utmärkt till konferensrummet, restaurangen eller cafét. Sittskal i formpressat trä och stativ i bok. Välj mellan svartbetsad eller klarlackad. Tål vanligt slitage som uppstår i offentliga miljöer.

Stol Knuff med träben - Klädd sits

3 150,00 kr inkl. moms
Knuff har en modern och stilren design i trä och sits klädd i tyg. Stolen passar utmärkt till konferensrummet, restaurangen eller cafét. Sittskal i formpressat trä, stativ i bok och klädd sits. Välj mellan svartbetsat eller klarlackat stativ och sittskal. Tål vanligt slitage som uppstår i offentliga miljöer.

Stol Coffee - Klädd sits

1 550,00 kr inkl. moms
Coffee har en modern och stilren design, med sittskal i formpressat skal. Stolen är slittålig och stapelbar, vilket gör att den passar utmärkt i exempelvis restaurangen eller lunchrummet. Sittskal i formpressat trä och klädd sits. Underrede i krom eller silverlack. Smidigt stapelbar.
Coffee Stol - Svart läder

Stol Coffee - Svart konstläder

1 000,00 kr inkl. moms
Coffee har en modern och stilren design, med sittskal i formpressat skal. Stolen är slittålig och stapelbar, vilket gör att den passar utmärkt i exempelvis restaurangen eller lunchrummet. Sittskal i formpressat trä, helklätt i svart konstläder. Underrede i krom eller silverlack. Smidigt stapelbar.
Coffe Stol - Klädd

Stol Coffee - Helklädd

1 750,00 kr inkl. moms
Coffee har en modern och stilren design, med sittskal i formpressat skal. Stolen är slittålig och stapelbar, vilket gör att den passar utmärkt i exempelvis restaurangen eller lunchrummet. Sittskal i formpressat trä, helklätt i tyg. Underrede i krom eller silverlack. Smidigt stapelbar.
Stol Fly 4-pack

Stol Fly 4-pack

5 100,00 kr inkl. moms
Snygg stabil stol designad av Claudio Bellini som är en känd italiensk designer som vunnit det prestigefyllda designpriset Red Dot Award. Den välutvecklade stolen med en formgivning som ger rummet en modern och stilsäker look. Stolen är på stabila medar som ger en mjuk rörlighet. Obs! Stolen säljs i 4-pack.
Drawn Chair HM3

Drawn Chair HM3

8 575,00 kr inkl. moms
En elegant pinnstol i massivt trä, med spännande linjer och ett formpressat ryggstöd i träfaner. Har en bekväm och vacker sits som är vävd för hand och består av över 100 meter papperssnöre.  För bruk inomhus. Kommer med Wagner QuickClick glidfötter i filt. Testad för styrka, säkerhet och hållbarhet enligt EN 16139 nivå 2.

Drawn Chair HM4

11 475,00 kr inkl. moms
En stilig pinnstol i massivt trä med armstöd och en handvävd sits som består av mer än 100 meter snöre. Med sina eleganta linjer och halvrunda rygg, är detta en stol med en unik karaktär.  För bruk inomhus. Formpressat ryggstöd i träfaner. Kommer med Wagner QuickClick glidfötter i filt.
Betty Chair TK2

Betty Chair TK2

3 575,00 kr inkl. moms
En stilren stol i lackat trä, som finns i fyra härliga färger och passar in i alla olika miljöer. Perfekta runt matbordet eller som smidiga extrastolar som går att stapla på varandra för att spara plats. Formpressat ryggstöd i träfaner. Stapelbar upp till åtta stolar. För inomhusbruk. Testad för säkerhet, hållbarhet och styrka enligt EN 16139, nivå två.
Betty Chair

Betty Chair TK1

4 275,00 kr inkl. moms
En lätt men stabil pinnstol i lackat trä med en sits av breda vävband i naturlinne. Det flexibla tyget är följsamt samtidigt som det ger dig god stadga, vilket gör att du alltid sitter bekvämt i stolen. Formpressat ryggstöd i träfaner. Stapelbar upp till åtta stolar. För inomhusbruk. Testad för säkerhet, hållbarhet och styrka enligt EN 16139, nivå två.
Elefy Chair JH28

Stol Elefy JH28

2 575,00 kr inkl. moms
En stilig stol i polypropen och stål, med mjuka och lekfulla former. Tack vare sin rundade utformning sitter du alltid bekvämt i denna stol som omsluter dig från alla håll.   För inomhusbruk. Glidfötter i plast. Enkel att torka av och hålla ren. Testad för hållbarhet, styrka och säkerhet enligt EN 16139 nivå två. Skapad av kände formgivaren Jaime Hayon.
Elefy Chair JH30

Elefy Chair JH30

3 575,00 kr inkl. moms
En stilig stol med sits i polypropen och ben i trä, som har mjuka och lekfulla former. Det rundade sätet ger dig bra stöd från alla sidor och ser till att du alltid sitter skönt och bekvämt.  Bör endast användas inomhus. Enkel att hålla ren. Glidfötter i plast. Ben i ek eller valnöt. Testad för hållbarhet, styrka och säkerhet enligt EN 16139 nivå två. Skapad av kände designern Jaime Hayon.
In Between Chair SK1 - 2-pack

Stol - In Between SK1 - 2-pack

8 375,00 kr inkl. moms
Modern stol i trä och formpressad faner, med en unik och luftig design. Hålen i ryggen gör stolen till en vacker detalj samtidigt som den inte upplevs ta upp för mycket plats i rummet. I priset ingår två stolar. För inomhusbruk. Formpressad träfaner för ett tunt men starkt resultat. Kombineras snyggt med borden In Between Table SK3 och SK4. Testad för säkerhet, hållbarhet och styrka enligt EN 15373 nivå två. Obs! Kommer i 2-pack.
13Eighty Chair

13Eighty Chair

2 225,00 kr inkl. moms
Ord.pris 2 475,00 kr
Spara 250,00 kr
En stilren stol som passar lika bra utomhus som inomhus. Sätet i polypropylen har dekorativa hål i olika storlekar som leker med ljus och skuggor, samtidigt som de håller stolen fri från regnvatten. Tål utomhusbruk. Säte i lättrengörlig plast. Med glidfötter. Ben i pulverlackerat stål. Går att stapla upp till tio stolar.
13Eighty Chair with arms

13Eighty Chair with arms

2 525,00 kr inkl. moms
Ord.pris 2 775,00 kr
Spara 250,00 kr
En elegant stol som gör sig lika bra inomhus som utomhus. Sätet i polypropylen har dekorativa hål i olika storlekar som leker med ljus och skuggor, samtidigt som de dränerar stolen från regnvatten. Tål utomhusbruk. Säte i plast som är lätt att rengöra. Med glidfötter. Pulverlackerade ben och armstöd i stål. Stapelbar upp till tio stolar.
Elementaire Chair - 2-pack

Elementaire Chair - 2-pack

2 225,00 kr inkl. moms
En robust men nätt stol i glasfiberförstärkt plast med hög slitstyrka och lång hållbarhet. Den stilrena designen finns i många olika färger vilket gör att stolen smälter in i de flesta miljöer  I priset ingår två stolar. UV-resistent material som tål utomhusbruk. Enkel att rengöra. Matt och lätt strukturerad yta.  Obs! Stolarna kan ha naturliga produktionsmärken.
Revolver Stool

Pall Revolver Stool

1 475,00 kr inkl. moms
Med Revolver Stool får du en stilig pall i pulverlackerat stål vars sits går att rotera 360 grader. Den avskalade designen gör pallen till ett elegant inslag på kontoret, i vardagsrummet eller i hallen. Sits som går att snurra 360 grader. Lättskött material. Slitstark yta.
Result Chair vissa varianter i lager

Result Chair

2 600,00 kr inkl. moms
Ord.pris 2 975,00 kr
Spara 375,00 kr
En stilig stol med hög hållbarhet som fick sin tidlösa design redan under 1950-talet. Stolen har en bas i slitstark stålplåt samt sits och rygg i gjuten plywood som täckts med en dekorativ ekfaner. Synliga träådringar. Bekväm sits med böjd kant. Obs! Lägsta köpeantal av denna vara är 4 stolar. Priset gäller per (1) stol.

Stol Knuff på medar - Helklädd

2 500,00 kr inkl. moms
Knuff har en modern och stilren design som kommer i mängder av färger och utföranden. Stolen passar utmärkt till konferensrummet, restaurangen eller cafét. Helklätt sittskal i formpressat trä. Underrede i krom eller lack. Tål vanligt slitage som uppstår i offentliga miljöer. Smidigt stapelbar.
Soft Edge 10 Chair vissa varianter i lager

Soft Edge 10 Chair

2 400,00 kr inkl. moms
Ord.pris 2 650,00 kr
Spara 250,00 kr
Med sits och rygg i tunn, gjuten plywood är Soft Edge 10 Chair en extremt lätt stol med 3D-känsla. En stilren stol som passar bra vid köksbordet hemma, i matsalen på kontoret eller på kaféet. Stapelbar upp till tio stolar. Böjda kanter för hög komfort. Sits och rygg täckt med ekfaner. Ben i kromat eller pulverlackerat stål.
Soft Edge P10 Chair

Soft Edge P10 Chair

1 775,00 kr inkl. moms
Med sits och rygg i tunn, solid plast är detta en extremt lätt stol med 3D-känsla. En stilren stol som passar lika utmärkt vid köksbordet hemma, som i matsalen på kontoret eller vid borden på kaféet. Går att stapla upp till tio stolar. Böjda kanter för hög komfort. Sits och rygg i lättskött plast. Ben i kromat eller pulverlackerat stål. Med glidfötter i plast.
J41 Chair vissa varianter i lager

J41 Chair

2 850,00 kr inkl. moms
Ord.pris 2 975,00 kr
Spara 125,00 kr
Stilig pinnstol i en tidlös design, med lätt bakåtlutat ryggstöd och en bred sits i plywood. En klassisk stol i köket som även passar in i de flesta andra rum tack vare sin diskreta utformning. Ben och rygg i ek eller bok. Sits i plywood.  Slitstark och hållbar.
J42 Chair vissa varianter i lager

J42 Chair

3 475,00 kr inkl. moms
Ord.pris 3 600,00 kr
Spara 125,00 kr
Stilig pinnstol i en tidlös design, med lätt bakåtlutad rygg, bekväma armstöd och en bred sits. En klassisk stol i sovrummet eller köket, med diskreta färger som gör att den smälter in överallt. Ben, rygg och armstöd i ek eller bok. Sits i plywood. Slitstark och hållbar.
i lager

Sjuan Series 7 -Black helklädd Essential Leather

8 475,00 kr inkl. moms
Ord.pris 9 975,00 kr
Spara 1 500,00 kr
Denna version av den klassiska stolen "Sjuan" är helklädd i svart Essential läder och har ben i kromat stål. Stolen är både tålig och elegant, och passar lika bra i mötesrummet som i matsalen. Sitthöjd på 46 centimeter. Stapelbar upp till 12 stolar. Bekväm stoppning av PUR-skum. Helklädd i svart läder. Kärna av nio lager träfanér. Gjord i PEFC-certifierat trä.
vissa varianter i lager

Stol Myran - ANT™ 3101 Färgad ask

2 975,00 kr inkl. moms
En klassisk Myran stol, i färgad ask fanér med synliga träådringar som gör varje stol unik. Formpressad i ett stycke, är detta en stark och stilig stol som passar lika bra i köket som i mötesrummet. Synliga träådringar gör varje stol unik. Ben i förkromat stål. Formpressad i ett stycke. Inre lager i bokträ, yttre i ask. Består av PEFC-certifierat trä. Går att stapla upp till 12 stolar.
vissa varianter i lager

Stol Myran - ANT™ 3101 Fanér

4 425,00 kr inkl. moms
Den klassiska stolen Myran i naturlig trä faner som låter träets ådringar bli en central del av stolens design. En formpressad stol som blir ett stiligt inslag i konferensrummet, matsalen eller i köket. Synliga träådringar gör varje stol unik. Ben i förkromat stål. Formpressad i ett stycke. Inre lager i bokträ, yttre i valfritt träslag. Består av PEFC-certifierat trä. Går att stapla upp till 12 stolar.
Grand Prix med träben - Färgad ask

Grand Prix med träben - Färgad ask

5 100,00 kr inkl. moms
Ord.pris 5 975,00 kr
Spara 875,00 kr
Grand Prix är en stilig stol med säte i färgad askfaner och ikoniska träben. En stol som är både tålig och elegant, och som passar lika utmärkt i mötesrummet, i matsalen och hemma i hallen. Sitthöjd på 46 centimeter. Synliga träådringar.

Stol Myran - ANT™ 3101 Monocrome colored ash

2 975,00 kr inkl. moms
Den klassiska stolen Myran i monokrom design där ben och sits smälter samman. Den formpressade sitsen är i färgad askfaner med synliga träådringar, vilket ger varje stol ett eget utseende. Synliga träådringar gör varje stol unik. Ben i förkromat stål. Formpressad i ett stycke. Inre lager i bokträ, yttre i ask. Består av PEFC-certifierat trä. Går att stapla upp till 12 stolar.

Stol Beetle - oklädd

2 725,00 kr inkl. moms
Ord.pris 3 100,00 kr
Spara 375,00 kr
Beetle är en modern stol som fått sina runda och böjda former efter en skalbagge. Med sitt säte i plast är denna stol både slitstarkt och enkel att rengöra, vilket gör den perfekt att använda vid exempelvis matbordet.  Säte i lättrengörlig polypropylen. Ben i svart färg eller mässing. Bekväm och vacker med matt struktur.

Stol Lilla Åland

3 375,00 kr inkl. moms
Carl Malmstens bästsäljande pinnstol med svarvade pinnar och rundade kanter. Denna trästol är en klassiker i de flesta hem där den passar lika bra som köksstol som extrastol i sovrummet. Mjukt holkad sits för bekväm sittning. Svarvade kanter och pinnar. Lackad i miljövänlig, vattenbaserad lack vilket ger en slittålig yta. Finns i 13 olika kulörer.

Stol Lilla Åland - trä

4 075,00 kr inkl. moms
Carl Malmstens bästsäljande pinnstol med svarvade pinnar och rundade kanter. Denna ikoniska trästol har en självklar plats i många hem där den passar lika bra som köksstol som extrastol i sovrummet. Mjukt holkad sits för bekväm sittning. I massiv ek eller björk. Svarvade kanter och pinnar.

Stol Pinnockio

3 100,00 kr inkl. moms
Pinnockio är en pinnstol i en nätt och luftig design, formad i massiv björk med runda pinnar och ben. En trästol som gör sig lika bra som köksstol vid matbordet, som avlastningsstol i hallen. Ben som enkelt skruvas fast i sätet. Utförd i massiv björk. Passar in i de flesta miljöer.  Finns i många olika färger. 

Stol Miss Holly - Massivt trä, lackad

8 075,00 kr inkl. moms
Miss Holly är en mjukt formad pinnstol med rundade kanter och lätt skålformad sits. Denna variant av stolen kommer i lackat, massivt trä och finns att beställa i flera olika färger för olika stilar och smak. Sitthöjd som passar de flesta matbord. Solfjäderformat ryggstöd med rundade pinnar.
TOPSELLER

Loungestol Arka - trä

6 375,00 kr inkl. moms
Arka är en låg loungestol med välvda former och vackert svarvade pinnar. Denna ikoniska pinnstol är tillverkad i massiv ek eller björk och finns att välja som lackad eller oljad. Låg sitthöjd på 37 cm.  Levereras monterad. Ikonisk design från 1955.

Stol Miss Holly - trä

8 450,00 kr inkl. moms
Miss Holly är en mjukt formad pinnstol med rundade kanter och lätt skålformad sits. Denna variant av stolen har en naturlig känsla med tydliga ådringar och kommer i lackad eller oljad massiv ask eller ek. Sitthöjd som passar de flesta matbord. Brett ryggstöd med tio rundade pinnar.

Skalstol Bat - metallben

3 175,00 kr inkl. moms
Ord.pris 3 300,00 kr
Spara 125,00 kr
Bat är en modern stol som fått sina runda och böjda former efter fladdermusens vingar. Med sina ben i metall och säte i plast är denna stol både lyxig och tålig, och passar utmärkt vid matbordet.  Säte i lättrengörlig polypropylen. Ben i metall. Bekväm och vacker med matt struktur. Med plastfötter. Kan tas isär för enkel återvinning.

Skalstol Bat oklädd - träben

3 850,00 kr inkl. moms
Bat är en modern stol som fått sina runda och böjda former efter fladdermusens vingar. Med sina ben i trä och säte i plast är denna stol både lyxig och tålig, och passar utmärkt vid matbordet.  Säte i lättrengörlig polypropylen. Ben i trä (ek, bok eller valnöt). Bekväm och vacker med matt struktur. Med plastfötter. Kan tas isär för enkel återvinning.
vissa varianter i lager

About A Chair AAC23 - Helklädd

4 050,00 kr inkl. moms
Ord.pris 4 675,00 kr
Spara 625,00 kr
AAC23 är en stilig stol med ett formellt formspråk som gör att den passar utmärkt på kontoret som exempelvis konferensstol. Stolen har ett bekvämt, helklätt säte samt stiliga ben i ekfaner. Lagervara med kort leveranstid. Bekväm stoppning på 10 mm. Ben i elegant ekfaner. Helklädd i tyg eller läder. Glidfötter i plast.
vissa varianter i lager

About A Chair AAC12 - Skalstol

1 975,00 kr inkl. moms
Ord.pris 2 475,00 kr
Spara 500,00 kr
About A Chair AAC12 är en elegant skalstol med säte i lättstädad plast och ben i solid ek. En stol som fungerar lika bra i köket hemma som kring ett konferensbord eller matbord på kontoret.  Lätt att städa av. Lyxig, matt ytstruktur. Stiligt underrede i mattlackad ek. Avskalad och modern design.
vissa varianter i lager

Bat Chair - 4-pack

13 675,00 kr inkl. moms
Ett fyrpack med den moderna stolen Bat som fått sina böjda former efter fladdermusens vingar. Med ben i metall och säte i plast är denna stol både lyxig och tålig, och passar utmärkt vid matbordet. Smidigt 4-pack.  Säte i lättrengörlig polypropylen. Ben i metall. Bekväm och vacker med matt struktur. Med glidfötter i plast. Kan tas isär för enkel återvinning.

Loungestol Arka

6 975,00 kr inkl. moms
Arka är en låg pinnstol med välvda former och vackert svarvade pinnar. Denna ikoniska loungestol är tillverkad i massiv trä och finns i en mängd olika färger för att passa in i olika miljöer och stilar. Låg sitthöjd på 37 centimeter.  Miljövänlig, vattenburen lack, som ger en slittålig yta. Finns i 13 olika färger.

Stol C-Chair

5 100,00 kr inkl. moms
Stilig trästol i ek eller valnöt, med synliga nitar på sits och ryggstöd. Med sin avskalade design passar denna stol utmärkt som köksstol i det moderna hemmet eller i matsalen på kontoret. Robust design i trä. Låg vikt på 4,2 kg.

Stol C-Chair - All French Cane

7 300,00 kr inkl. moms
Stilig trästol i ek eller valnöt, med sits och ryggstöd i elegant French cane. Med sin avskalade design passar denna stol utmärkt som köksstol i det moderna hemmet eller i matsalen på kontoret. Robust design i trä och rotting.

Trästol Figurine

5 350,00 kr inkl. moms
Figurine är en nätt trästol i betsad eller lackad ek, med en klassisk och tidlös design. Med sina raka linjer och luftiga utseende är detta en snygg köksstol som även passar bra i hallen eller sovrummet.  Stolsben i massiv ek. Ryggstöd och sits i formpressat trä med ekfaner. Vackert synliga träådringar.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Konferensmöbler

  Till mötesrum och konferenslokaler har vi ett stort sortiment konferensmöbler, med allt du behöver för lyckade möten och evenemang. Här kan du hitta allt från platseffektiva konferensstolar och konferensbord, till skåp, scener och teknik för ljud och bild.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser