Barbord 

Sveriges bästa priser
Minst 5 års garanti
Fri frakt
 • 2 850 kr Leverans 2-5 dagar
  2 280 kr
    Finns i flera utföranden.
  Komplett ståbord i olika färger och storlekar.
 • 2 100 kr Leverans 2-5 dagar
  1 680 kr
    Finns i flera utföranden.
  Komplett ståbord i olika färger och storlekar.
 • 2 775 kr Leverans 2-5 dagar
  2 220 kr
    Finns i flera utföranden.
  Komplett ståbord i olika färger och storlekar.
 • 5 975 kr Leveranstid: 6-8 veckor
  4 780 kr
    Finns i flera utföranden.
  Afteroom Bar Table har en luftig och modern design med sina stilrena linjer. Barbordet är tillverkat i laminat och pulverlackerat stål, det går att välja mellan färgerna svart och vit. Afteroom Bar Table är perfekt att kombinera med Afteroom Bar Chair eller Afteroom Bar Chair, Textile. 
 • 7 350 kr Leveranstid: 4-8 veckor
  5 880 kr
    Finns i flera utföranden.
  Loop Stand Round, High Table är ett barbord i elegant och modern design som passar bra i många olika miljöer såsom restauranger eller caféer. Barbordet går att få i två olika färger, svart eller vit. 
 • 20 100 kr Leveranstid: 4-6 veckor
  16 080 kr
  Arki-Table H107 är ett perfekt högt mötesbord i fin design med A-formade stålben. Bordet passar bra som ex. barbord, högt konferensbord eller projektbord. Arki-Table har en 6 mm tjock laminat skiva, en ram i aluminium och A-formade stålben. Barbordet har en höjd på 107 cm. 
 • 975 kr Leveranstid: 2-4 dagar
  780 kr
  Party Ståbord är ett vitt fällbart barbord ifrån producenten Newstorm som ingår i samma koncern som Zown. Ståbordet passar perfekt till event och konferens där borden används av många och måste tåla högt slitage. Bordsskivan har UV-skydd och är vattenresistent.
 • 5 975 kr Leveranstid: 1-2 veckor
  4 780 kr
    Finns i flera utföranden.
  Ett modernt barbord med sidoställt ben och stabil fot. Sitter du på en stol gör bordsbenets placering det lätt för dig att komma nära bordet, oavsett om det står framför eller bredvid dig.Enkelt att torka av. Lätt att montera.

Barbord till lounge & matsal

Ett barbord är ett praktiskt alternativ om ni har ont om utrymme eller om ni behöver en flexibel lösning som inte är begränsad till att användas i ett specifikt rum. Våra barbord passar perfekt oavsett om det gäller kontor, lounge eller restaurang.

Stort urval av barbord

Hos oss finner ni ett brett sortiment av prisvärda och stilsäkra barbord som passar perfekt i alla typer av lokaler. Vi har ett stort utbud av matsalsmöbler och erbjuder även barstolar och pallar i flera material och modeller. 

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan