Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Barbord

Grid view
List view
Visar 1-13 av 13 objekt
Sort by
Afteroom Bar Table

Afteroom Bar Table

5 975,00 kr inkl. moms
Afteroom Bar Table har en luftig och modern design med sina stilrena linjer. Barbordet är tillverkat i laminat och pulverlackerat stål, det går att välja mellan färgerna svart och vit. Afteroom Bar Table är perfekt att kombinera med  Afteroom Bar Chair   eller  Afteroom Bar Chair, Textile . 
Loop Stand Round, High Table

Loop Stand Round, High Table

7 350,00 kr inkl. moms
Loop Stand Round, High Table är ett barbord i elegant och modern design som passar bra i många olika miljöer såsom restauranger eller caféer. Barbordet går att få i två olika färger, svart eller vit. 
Arki-Table H107 - Högt mötesbord

Arki-Table H107 - Högt mötesbord

20 100,00 kr inkl. moms
Arki-Table H107 är ett perfekt högt mötesbord i fin design med A-formade stålben. Bordet passar bra som ex. barbord, högt konferensbord eller projektbord.  Arki-Table har en 6 mm tjock laminat skiva, en ram i aluminium och A-formade stålben. Barbordet har en höjd på 107 cm. 
Party Ståbord - Fällbord

Party Ståbord - Fällbart barbord

975,00 kr inkl. moms
Party Ståbord är ett vitt fällbart barbord ifrån producenten Newstorm som ingår i samma koncern som Zown. Ståbordet passar perfekt till event och konferens där borden används av många och måste tåla högt slitage. Bordsskivan har UV-skydd och är vattenresistent.
Bar bord - Wishbone

Bar bord - Wishbone

5 258,00 kr inkl. moms
Ord.pris 5 975,00 kr
Spara 717,00 kr
Ett modernt barbord med sidoställt ben och stabil fot. Sitter du på en stol gör bordsbenets placering det lätt för dig att komma nära bordet, oavsett om det står framför eller bredvid dig. Enkelt att torka av. Lätt att montera.
Loop Stand High Table

Loop Stand High Table - Högt mötesbord

8 850,00 kr inkl. moms
Loop Stand High Table - Högt mötesbord har en stilren design med en 25 mm tjock laminatskiva. Bordet passar utmärkt som tex. högt mötesbord, högt konferensbord, högt matbord eller högt cafébord. Loop Stand High Table går att få i flertalet storlekar och är alltid 97 cm högt. I barbordet ingår "Loop stand support", så inget extra stag behövs Den svarta skivan består av 25 mm plywood med en yta av svart linoleum (Ral 9004) Den vita skivan består av 25 mm plywood sedan en yta med vit laminat, men en rå plywood kant (Ral 9003)

Barbord Gubi 1.0 - Rund bordsskiva, 80Ø

14 225,00 kr inkl. moms
Elegant barbord med rund bordsskiva i marmor och stativ i svartlackerad eller pläterad metall. Ett lyxigt bord att stå eller sitta vid under trevliga stunder i matsalen, baren eller loungen. Rund bordsskiva i 2 cm tjock marmor.  Plan, stabil fot.

Barbord Gubi 1.0 - Rund bordsskiva, 60Ø

10 225,00 kr inkl. moms
Elegant barbord med rund bordsskiva i marmor och stativ i svartlackerad eller pläterad metall. Ett lyxigt bord att stå eller sitta vid under trevliga stunder i matsalen, baren eller loungen. Rund bordsskiva i 2 cm tjock marmor.  Plan, stabil fot.

Barbord Y! Bar Table - Rektangulär bordsskiva

15 850,00 kr inkl. moms
Barbord med en lång, rektangulär bordsskiva med räta vinklar och en slitstark yta i laminat. Ett stilrent bord i en diskret design som passar lika bra i det funktionella hemmet som i den moderna baren.  Bordsskiva i lättrengörlig och tålig laminat. 

Area soffbord - Låg

4 975,00 kr inkl. moms
Stiligt och modernt soffbord i trä med stor, rund bordsskiva och en låg höjd på 28 centimeter. Ett lågt träbord som gör sig lika bra vid soffgruppen i det privata hemmet som i offentliga miljöer. Bas i massivt trä. Bordsskiva i naturlig eller färgad träfaner. Synliga träådringar för en naturnära känsla. 

Barbord till lounge & matsal

Ett barbord är ett praktiskt alternativ om ni har ont om utrymme eller om ni behöver en flexibel lösning som inte är begränsad till att användas i ett specifikt rum. Våra barbord passar perfekt oavsett om det gäller kontor, lounge eller restaurang.

Stort urval av barbord

Hos oss finner ni ett brett sortiment av prisvärda och stilsäkra barbord som passar perfekt i alla typer av lokaler. Vi har ett stort utbud av matsalsmöbler och erbjuder även barstolar och pallar i flera material och modeller. 

home-seo.jpg

Hos DPJ hittar du kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar inredning till såväl små som stora företagsprojekt, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell inredning för alla kontorsmiljöer alltid med minst 5 års garanti.

I vår online butik hittar du ett urval av den vanligaste inredningen för kontor. – Söker du ett speciellt varumärke eller en annan färg eller material, ber vi dig att kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ är både en fysisk butik i Stockholm city och en webbutik för kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensteknik och all annan inredning som du behöver för på ditt jobb.

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser