Lunchrumsgrupper

10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Skickas inom 24h
4,5 av 5 i betyg

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Ursäkta olägenheten.

Lunchrumsgrupper för alla kontor

Med en färdig lunchrumsgrupp inreder du enkelt lunchrummet på kontoret. Hos oss hittar du kompletta paket med bekväma och billiga stolar och bord för matsalen i flera olika kombinationer. Välj bland en mängd färger och storlekar för att hitta rätt matsalsgrupp för ditt kontor.

Lunchrumsmöbler – tips innan du köper

Det finns många olika lunchrumsmöbler att välja bland, och det är inte alltid lätt att välja rätt. Innan du väljer möbler för lunchrummet bör du ställa dig några enkla frågor:

  • Hur många är ni på kontoret? Räcker det med några barbord, eller behöver ni hela lunchrumsgrupper?
  • Vilka material passar bäst? Förekommer smuts från exempelvis arbetskläder, kan lättstädade stolar i plast vara att föredra.
  • Använder ni lunchrummet till något annat? Om föreläsningar, möten och seminarier hålls i matsalen bör din lunchgrupp komma med bekväma stolar med klädd sits.

Populära matgrupper i olika storlekar

Våra populära matgrupper går att välja med fyra till åtta sittplatser. Välj en matgrupp med stapelbara stolar, färgglada eller diskreta stolar, samt bordsskiva i allt från vit laminat till ekfaner. Med våra färdiga lunchgrupper kan du vara säker på att du får snygga matsalsgrupper där bord och stolar är utvalda för att passa bra ihop. Vill du hellre välja ut dina egna matsalsmöbler rekommenderar vi vår artikel Välj matbord och stolar till din matgrupp – inspiration och tips för fler råd.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft