Lunchrumsgrupper

10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Skickas inom 24h
4,5 av 5 i betyg

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Ursäkta olägenheten.

Lunchrumsgrupper för alla kontor

Med en färdig lunchrumsgrupp inreder du enkelt lunchrummet på kontoret. Hos oss hittar du kompletta paket med bekväma och billiga stolar och bord för matsalen i flera olika kombinationer. Välj bland en mängd färger och storlekar för att hitta rätt matsalsgrupp för ditt kontor.

Lunchrumsmöbler – tips innan du köper

Det finns många olika lunchrumsmöbler att välja bland, och det är inte alltid lätt att välja rätt. Innan du väljer möbler för lunchrummet bör du ställa dig några enkla frågor:

  • Hur många är ni på kontoret? Räcker det med några barbord, eller behöver ni hela lunchrumsgrupper?
  • Vilka material passar bäst? Förekommer smuts från exempelvis arbetskläder, kan lättstädade stolar i plast vara att föredra.
  • Använder ni lunchrummet till något annat? Om föreläsningar, möten och seminarier hålls i matsalen bör din lunchgrupp komma med bekväma stolar med klädd sits.

Populära matgrupper i olika storlekar

Våra populära matgrupper går att välja med fyra till åtta sittplatser. Välj en matgrupp med stapelbara stolar, färgglada eller diskreta stolar, samt bordsskiva i allt från vit laminat till ekfaner. Med våra färdiga lunchgrupper kan du vara säker på att du får snygga matsalsgrupper där bord och stolar är utvalda för att passa bra ihop. Vill du hellre välja ut dina egna matsalsmöbler rekommenderar vi vår artikel Välj matbord och stolar till din matgrupp – inspiration och tips för fler råd.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft