Krukor & Konstväxter 

 • 1 975 kr Leveranstid: 1 -2 veckor
  1 580 kr
    Finns i flera utföranden.
  En elegant kruka som står på fyra ben och har lätt rundade sidor. Ger ett minimalistiskt och ordnat intryck, och gör sig lika bra ute på balkongen som i väntrummet eller utanför entrén. 
 • 2 725 kr Leveranstid: 1-2 veckor
  2 180 kr
  Smidig korg för förvaring av ved, som även kan fungera som planteringskärl. De nitade sömmarna ger krukan en modern men lantlig känsla, perfekt vid den öppna spisen eller ute på terrassen.  Två integrerade handtag. Lös gummiduk i botten för enkel tömning. För både inomhus- och utomhusbruk. 
 • 3 975 kr Leveranstid: 1 -2 veckor
  3 180 kr
  Med blomlådan Prunella skapar du enkelt en grön oas, inomhus som utomhus. Den stilrena blomhyllan är i tålig aluminium och passar lika bra utanför entrén, som i vardagsrummet. 
 • 3 475 kr Leveranstid: 1-2 veckor
  2 780 kr
  En naturtrogen men konstgjord Areca palm som passar dig som inte vill eller kan ha riktiga växter hemma eller på kontoret. Kan med fördel placeras ut i grupper för att dela upp ytan i rummet.Bra för allergiker. Hållbar och ekonomisk. Kräver minimal skötsel.
 • 1 100 kr Leveranstid: 1-2 veckor
  880 kr
  Medelstor Aloe Vera i konstmaterial, som kommer i en stilig och rund, svart kruka. Står perfekt på bord och skrivbord där det önskas lite grönska, eller i ett större fönster. Av hög kvalité och mycket naturtrogen. Utmärkt alternativ för allergiker. Perfekt för offentliga platser. Behöver ingen krånglig skötsel.
 • 1 350 kr Leveranstid: 1-2 veckor
  1 080 kr
  En vacker konstväxt i form av en vit orkidé i en stilren och rund glaskruka. Ser väldigt äkta ut och är ett bra alternativ för dig som vill slippa lägga tid på skötsel, eller som är allergisk.Lång hållbarhet. Bra för allergiker. Glaskruka ingår. Kräver ingen krånglig skötsel.
 • 2 225 kr Leveranstid: 1-2 veckor
  1 780 kr
  En konstgjord agaveplanta av hög kvalitet som ser väldigt äkta ut, på nära som långt håll. Ger grönska och livar upp alla typer av utrymmen där du inte kan eller vill ha riktiga växter.Bra för allergiker. Ekonomiskt alternativ med hög hållbarhet. Kräver knappt något underhåll. Kan arrangeras i grupper för snygg rumsavskiljning.
 • 2 225 kr Leveranstid: 1-2 veckor
  1 780 kr
  En hög planta av konstgjord bambu som kan stå för sig själv eller arrangeras i grupp för effektiv rumsavskiljning. Ett prisvärt alternativ för dig som vill eller bör undvika riktiga växter.Väldigt naturtrogen. Perfekt för allergiker. Kräver minimalt underhåll. Ekonomiskt alternativ med lång hållbarhet. Utmärkt som rumsavdelare.Obs! Ytterkruka...
 • 1 850 kr Leveranstid: 1-2 veckor
  1 480 kr
  Konstgjord bambu av hög kvalité som gör plantan både naturtrogen och hållbar. Konstväxten kan stå fritt i rummet eller arrangeras i grupper för att skilja av önskade ytor i lokalen.Perfekt vid allergier. Prisvärt alternativ med hög hållbarhet. Kräver nästintill ingen skötsel. Utmärkt som rumsavdelare. Väldigt naturtrogen.Obs! Ytterkruka ingår ej.
 • 2 350 kr Leveranstid: 1-2 veckor
  1 880 kr
  Välgjord konstpalm som passar in i de flesta offentliga miljöer. Köp till en hög kruka och ställ flera konstväxter i en grupp för att skapa avskärmning, eller låt palmen stå fritt i rummet.Bra för dig som är allergisk.  Enkel att sköta om. Hållbart och ekonomiskt alternativ.Obs! Ytterkruka ingår ej.
 • 3 350 kr Leveranstid: 1-2 veckor
  2 680 kr
  Ett konstgjort olivträd som ser väldigt äkta ut tack vare sin höga kvalitet. Passar särskilt bra vid allergier och är därför ett utmärkt val för offentliga miljöer, så som kontor, hotell och serveringar. Enkel att sköta om. Ett ekonomiskt hållbart alternativ. Bra vid allergier.Obs! Ytterkruka ingår ej.
 • 1 975 kr Leveranstid: 1-2 veckor
  1 580 kr
  En konstgjord fredskalla som inte kräver någon skötsel, och som passar bra för dig med allergier. Livar upp och ger grönska, till exempel i receptionen, matsalen eller på kontoret.Bra vid allergier. Ser väldigt äkta ut.  Kan ställas i grupp för att dela av ytan. Hållbart och ekonomiskt alternativ. Obs! Ytterkruka/korg ingår ej.
 • 2 725 kr Leveranstid: 1-2 veckor
  2 180 kr
  Ett fint, konstgjort eucalyptusträd av hög kvalité som gör att växten ser väldigt naturtrogen ut. Passar bra i offentliga miljöer där det bidrar med grönska utan att påverka allergiker.Behöver minimal skötsel. Utmärkt vid allergier. Ekonomiskt hållbart alternativ till äkta växter.Obs! Ytterkruka ingår ej.
 • 1 475 kr Leveranstid: 1-2 veckor
  1 180 kr
  Konstgjord fiolfikus som ser väldigt äkta ut och inte kräver något svårt underhåll. En stilig konstväxt som passar lika bra enskilt, som i grupp, och som inte påverkar växtallergiker.Utmärkt vid allergier. Kan användas för att skärma av delar av ett rum.
 • 725 kr Leveranstid: 1-2 veckor
  580 kr
  En mycket naturtrogen konstväxt formad som en nätt eucalyptus. Perfekt för offentliga miljöer då den varken påverkar växtallergiker eller är i behov av någon kostsam skötsel.Bra alternativ vid allergi. Hållbar och ekonomisk.
 • 850 kr Leveranstid: 1-2 veckor
  680 kr
  Konstgjord och naturtrogen fiolfikus som inte kräver något svårt underhåll. En stilig konstväxt som passar lika bra på egen hand, som i grupp, och som inte påverkar allergiker.Utmärkt vid allergier. Kan användas för att skärma av delar av ett rum.Obs! Ytterkruka ingår ej.
 • 2 225 kr Leveranstid: 1-2 veckor
  1 780 kr
  En konstgjord monstera med stora och eleganta blad, av hög kvalitet som gör att den är mycket naturtrogen. Ställ konstväxten fritt i rummet, eller arrangera i en grupp för att skärma av. Bra för växtallergiker. Utmärkt i offentliga utrymmen. Ekonomisk lösning med lång livslängd. Fri från krånglig skötsel.Obs! Ytterkruka ingår ej.
 • 725 kr Leveranstid: 1-2 veckor
  580 kr
  Ett realistiskt konstgräs som mjukar upp rummet och ger ett naturligt intryck. Ett utmärkt val för offentliga miljöer så som kontor och receptioner, samt för dig som är allergisk mot äkta gräs. Mycket naturtroget utseende. Bra vid växtallergi. Ekonomiskt alternativ med lång livslängd. Utan krånglig skötsel. Snygg att ställa i grupp. Kommer i...
 • 350 kr Leveranstid: 1-2 veckor
  280 kr
  Ett realistiskt konstgräs som mjukar upp rummet och ger ett naturligt intryck. Ett utmärkt val för offentliga miljöer så som kontor och receptioner, samt för dig som är allergisk mot äkta gräs.Mycket naturtroget utseende. Bra vid växtallergi. Ekonomiskt alternativ med lång livslängd. Utan krånglig skötsel. Snygg att ställa i grupp. Obs!...
 • 1 600 kr Leveranstid: 1-2 veckor
  1 280 kr
  Naturtrogen, konstgjord murgröna vars grenar går att separera för ett ännu mer realistiskt resultat. Ger ett naturligt och dynamiskt intryck på kontoret, i loungen och receptionen.Bra vid växtallergi. Passar bra i offentliga utrymmen. Utan krånglig skötsel. Hållbart och ekonomiskt alternativ. Obs! Ytterkruka ingår ej.
 • 4 600 kr Leveranstid: 1-2 veckor
  3 680 kr
  Konstgjort Älghornsbräken som hängs upp i taket med ett medföljande snöre. De långa, gröna bladen formade som älghorn ger konstväxten en unik karaktär och gör den väldigt naturlik.Snöre för upphängning medföljer. Bra vid allergier. Passar bra på offentliga platser. Kräver minimalt med underhåll. Ekonomiskt och hållbart alternativ till äkta växter.
 • 600 kr Leveranstid: 1-2 veckor
  480 kr
  En konstgjord ormbunke som inte kräver någon skötsel och som lämpar sig särskilt bra för dig med allergier. Livar upp och ger grönska, till exempel på kontoret, i matsalen eller loungen.Bra vid allergier. Naturtroget utseende. Utmärkt för offentliga utrymmen. Hållbart och ekonomiskt alternativ.
 • 1 225 kr Leveranstid: 1-2 veckor
  980 kr
    Finns i flera utföranden.
  Flätad korg för riktiga och konstgjorda krukväxter, med eller utan ampel för upphängning. Blir ett naturnära inslag i rummet och kan även användas för att skilja av vissa delar av ytan.Handtag i rep.  Med eller utan ampel på två meter.
 • 1 025 kr Leveranstid: 1-2 veckor
  820 kr
    Finns i flera utföranden.
  En mindre, flätad korg för krukväxter och konstväxter, med eller utan ampel för upphängning. Blir ett naturnära inslag i rummet och kan även användas för att skilja av vissa delar av ytan.Handtag i rep. Med eller utan ampel på två meter.
 • 300 kr Leveranstid: 1-2 veckor
  240 kr
  Ge dina konstväxter en dekorativ finish med denna nötbruna flis från barkträd. Täcker effektivt frigolit och annat material som ofta används för att fylla ut krukan eller för att höja upp växten.Innehåller 35 liter flis. Färgad med naturlig järnoxid.
 • 725 kr Leveranstid: 1-2 veckor
  580 kr
  Snygg dekorsten i svart skiffer som ger dina konstväxter lite extra stil. Stenarna har olika storlekar samt skiljer sig något i färgen, vilket ger dem ett naturligt utseende. Stenar på 2-4 centimeter. Innehåller fem liter. 
 • 975 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  780 kr
    Finns i flera utföranden.
  De eleganta krukorna Verona och Padua från Götessons är perfekta att kombinera med deras vackra konstväxter. Ställ dem var för sig eller ihop för att skärma av delar av rummet.Verona finns i storlekarna large och medium. Pandua finns i storleken small.Obs! Priset gäller för endast en kruka.
 • 1 850 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  1 480 kr
    Finns i flera utföranden.
  Krukan Milano finns i tre stilrena former med räta vinklar och lätt rundade hörn. Använd dem gärna ihop med Götessons konstväxter för att skapa gröna oaser som är enkla att sköta om.Kan användas för att skärma av eller dela upp rummet.Obs! Priset gäller endast en kruka.
 • 1 550 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  1 240 kr
    Finns i flera utföranden.
  Vackra oljefat som kommer med lock och därför kan användas för både större och mindre växter. Krukorna görs av oljefat från en industriell miljö och har därför ett visst mekaniskt slitage.Lock medföljer.  Kan ställas i grupp för att skapa avskärmning.Obs! Priset gäller endast ett oljefat.
 • 350 kr Leveranstid: 1-2 veckor
  280 kr
  En konstgjord murgröna av hög kvalité som gör den mycket naturtrogen. Slingan kan till exempel viras runt en pelare eller ett galler, och är ett snyggt tillägg till takabsorbenten Off the Grid. Bra för allergiker. Kräver minimalt med underhåll. Lång girlang på 180 centimeter. Ekonomiskt alternativ som håller länge.
 • 975 kr Leveranstid: 1-2 veckor
  780 kr
  Med en naturtrogen girlang av konstgjord eucalyptus är det lätt att öka grönskan på kontoret, utan risk för allergi eller vissna växter. Linda den runt en pelare, gardinstång eller ett galler.Kräver väldigt lite skötsel. Allergifri och ekonomisk lösning med lång hållbarhet. Snygg att kombinera med takabsorbenten Off the Grid.
 • 250 kr Leveranstid: 1-2 veckor
  200 kr
  En konstgjord vinranka som är väldigt naturtrogen, både på nära håll och på avstånd. Sätt en grön prägel på kontoret genom att linda den långa girlangen runt till exempel pelare, möbler och galler.Lång girlang på 1,9 meter. Bra alternativ vid allergi. Perfekt för offentliga utrymmen. Ekonomiskt hållbart.
 • 1 100 kr Leveranstid: 1-2 veckor
  880 kr
  Naturtrogen ormbunke i konstmaterial, formad som en smidig girlang. Går till exempel att linda runt galler, pelare eller möbler på kontoret för att skapa en mjukare atmosfär.Lång slinga på två meter. Passar bra för växtallergiker. Behöver minimalt med skötsel. Snygg att kombinera med Off the Grid ljudabsorberande takskärm.
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  5 378 kr5 975 kr Spara 598 kr Leveranstid: 4-6 veckor
  4 302 kr 4 780 kr Spara 478 kr
  Prissänkt!
  Spalje i svartlackerad metall med en botten som möjliggör plantering av klängväxter. Ställ in den på kontoret, i väntrummet eller hallen för att öka grönskan och trevnaden i lokalen. Kan även kläs i konstväxter. Tillhör serien dB Pillar.

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan