Pris
kr kr
Tillverkare
more... less
Filter
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Datorväska & Teknikförvaring

Grid view
List view
Visar 1-5 av 5 objekt
Sort by

Kontorsväska Office bag

1 250,00 kr inkl. moms
Office bag är en smart kontorsväska med flera praktiska fack för till exempel mappar, laptop och tillbehör. Perfekt för det aktiva kontoret där du vill kunna transportera dina saker på ett smidigt sätt. 3 stora fack, varav 1 laptopfack.  2 mindre fack för exempelvis mobilen, passerkortet m.m. Pennhållare i läder på väskans insida, för 3 pennor. Visitkortshållare i läder, placerad på väskans framsida. Praktisk axelrem gör väskan lätt att bära. Tillverkad i hållbara material som är vänliga mot både människor och natur. 

Ryggsäck Office Backpack

2 100,00 kr inkl. moms
Office Backpack är en snygg ryggsäck och kontorsväska som är lika smidig utanför som på kontoret. Perfekt för dig som vill kunna ta med dig laptopen och annat viktigt arbetsmaterial på ett stilfullt sätt. Trycknappar på väskans kortsidor för justering av djup. Magnetknäppning med 2 lägen. Integrerat regnskydd gör att väskan kan användas i ur och skur. Inre fack för laptop, samt smidig ficka för till exempel mobilen. Pennhållare i obehandlat läder som håller tre pennor. Visitkortshållare på ryggsäckens utsida, mot ryggen.

Datorfodral Office Sleeve

475,00 kr inkl. moms
Office Sleeve är ett elegant datorfodral som finns i tre storlekar, för att passa olika laptop-datorer. Fodralet har vackra detaljer i skinn och en praktisk kardborrelåsning på kortsidan. Praktisk kardborre ser till att fodralet inte glider av. Tillverkad i material som är vänliga mot både människor och natur.

Väska - Anywhere Case

2 025,00 kr inkl. moms
Anywhere Case är en praktisk kontorsväska som även fungerar som smidig förvaring på skrivbordet. En väska för dig som arbetar på olika platser och behöver kunna ta med ditt arbete på ett smart sätt.  Väska och förvaring i ett. I tåligt EVA-material. Låg vikt på under 1 kg. Små fästen håller mindre saker på plats. Kan användas som horisontell eller vertikal förvaringshylla. Kan bära innehåll på max 4 kg. 

Laptoplåda Safety - Låsbar

1 650,00 kr inkl. moms
En låsbar laptoplåda som har ett integrerat handlovsstöd samt kabelgenomföring i bakstycket. Denna robusta låda sparar plats på skrivbordet och håller din laptop i säkert förvar vid obevakade tillfällen. Säker förvaring med lås. Handtag med integrerat handlovsstöd. Skjuts enkelt in under bordsskivan. Frigör arbetsyta på skrivbordet. Med kabelankare i bakstycket.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft