Pris
kr kr
Tillverkare
more... less
Filter
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Cafébord

Grid view
List view
Visar 1-30 av 32 objekt
Sort by
Cafébord Runt, polerat stål

Cafébord Runt, polerat stål

2 600,00 kr inkl. moms
Komplett café- och loungebord i olika färger och storlekar. Ett bord som passar utmärkt för restaurang-, lounge- och caféutrymmen. Finns även med svart underrede.
Cafébord Runt, svart

Cafébord Runt, svart

1 975,00 kr inkl. moms
Komplett café- och loungebord i olika färger och storlekar. Ett bord som passar utmärkt för restaurang-, lounge- och caféutrymmen. Finns även med underrede i polerat stål.
Cafébord Kvadrat, polerat stål

Cafébord Kvadrat, polerat stål

2 600,00 kr inkl. moms
Komplett café- och loungebord i olika färger och storlekar. Ett bord som passar utmärkt för restaurang-, lounge- och caféutrymmen.

Café Bord - Naervaer NA9/NA10

5 075,00 kr inkl. moms
Ett klassiskt cafébord med kvadratisk eller rund bordsskiva, som passar in i de flesta miljöer. Den svarta bordsskivan är gjord i tålig nanolaminat och kanten är täckt med en diskret och elegant ekfaner. Reptålig och slitstark bordsyta. Lätt att torka av och att rengöra. Bordsben och fot i tåligt, pulverlackerat stål.

Cafébord Topsy – Rund bordsskiva, höj och sänkbar

4 675,00 kr inkl. moms
Ett höj- och sänkbart bord med ben i massivt bokträ och bordsskiva i svart laminat. Topsy har en smidig konstruktion som gör det lätt att justera höjden genom att skruva på bordsskivan.   Enkel att skruva till önskad höjd. Skruvkonstruktion i tålig polypropen med tillsatt glasfiber. Topp i svart laminat, tjocklek 12 mm.

Cafébord Still

5 800,00 kr inkl. moms
Still är ett stiligt cafébord i en ren design med raka och okomplicerade linjer. Med bordsskiva i nanolaminat är Still både slitstark och lätt att rengöra, och passar perfekt i offentliga miljöer.  Ställbara fötter. Tålig och lättrengörlig bordsyta.

Still Café Table - Rund Ø 75 cm

5 800,00 kr inkl. moms
Still är ett runt cafébord i en ren design med raka och okomplicerade linjer. Med bordsskiva i nanolaminat är Still både slitstark och lätt att rengöra, och passar perfekt i offentliga miljöer. Ställbara fötter. Tålig och lättrengörlig bordsyta.

Bord Copenhague CPH20 - Runt, Ø90 cm

7 825,00 kr inkl. moms
CPH20 är ett vackert bord med ett modernt formspråk, med ben i solid ek och skiva med linoleum, laminat eller ekfaner. Ett runt bord som passar lika bra i det privata hemmet som på kontoret. Modern och luftig design som enkelt passar in. Tålig bordsskiva med linoleum, laminat eller faner.

Cafébord Pyramid 21

5 475,00 kr inkl. moms
Pyramid 21 är ett elegant cafébord med rund eller kvadratisk bordskiva i massiv ek samt underrede pulverlackerad metall. Ett stabilt och tåligt bord som passar bra i alla offentliga miljöer. Slitstark och tålig kvalitet. Finns med rund eller kvadratisk bordsskiva.
Palisade Cone Table

Bord Palissade Cone Table - Kvadratisk

4 050,00 kr inkl. moms
Palissade Cone Table är ett stiligt bord med en stabil, konformad bas i betong och toppskiva i ultratunt stål. Ett gediget men visuellt nätt bord som passar lika bra på balkongen som på uteserveringen. Behandlad för att tåla utomhusbruk. Enkel montering av bordsskivan.

Cafébord Milà - Vit marmor

10 825,00 kr inkl. moms
Milà är ett elegant cafébord som lämpar sig lika bra för balkongen som för serveringen. Bordet kommer med bordsskiva i vit marmor samt stativ i grönmålat stål, och finns i två olika storlekar.  Lämpad för utomhusbruk. Lyxig bordsskiva i äkta marmor. Stabilt men smäckert stativ i stål.

Cafébord Brut Round Table

16 375,00 kr inkl. moms
Brut är ett vackert cafébord med stabil bas i gjutjärn och rund bordsskiva i marmor eller laminat. Bordsskivan har en smidig storlek på 60 centimeter, vilket gör bordet perfekt för den lilla balkongen. Tål utomhusbruk. Bordsskiva i vacker marmor eller högtryckslaminat. Stabil bas i gjutjärn. Tåligt stativ i stål.

Cafébord Vigna - Vit bordsskiva, Ø60 cm

5 375,00 kr inkl. moms
Vigna är ett graciöst cafébord för trädgården, balkongen eller uteplatsen. Bordet har ett vackert och stadigt stativ i tvinnat stål och en slitstark bordsskiva i Werzalit som är UV-beständigt och tål väta.  Lämpat för utomhusbruk. Tålig Werzalitskiva som står emot väder och vind.

Bord Striped Round - Vit

6 225,00 kr inkl. moms
Striped Round är ett modernt bord för utomhusbruk som kommer i en stilig, avskalad design. Striped finns i två storlekar och passar därför lika bra på uteserveringen som i den privata trädgården.  Lättstädad och slitstark bordsskiva i högtryckslaminat (HPL). Stabilt underrede i stål. Lämpad för utomhusbruk.

Bord Striped - Tål utomhusbruk

7 000,00 kr inkl. moms
Striped är ett modernt bord för utom- och inomhusbruk som kommer i en stilig, avskalad design i vitt eller svart. Striped finns i två storlekar och passar därför lika bra på balkongen som i matsalen.  Lättstädad och slitstark bordsskiva i högtryckslaminat (HPL). Stabilt underrede i stål. Lämpad för utomhusbruk.

Piazza Cafébord

2 925,00 kr inkl. moms
Ord.pris 4 425,00 kr
Spara 1 500,00 kr
Piazza bord är lätt att hålla ren då perforeringen gör att vatten och smuts lätt rinner av, finns även matchande bord i en lägre variant 72 cm. Tillverkad i metall som har lackats i en finstrukturerad pulverlack. Är enkel att rengöra. Vatten och smuts rinner lätt av

Bord Palissade Cone Table - Rund

4 225,00 kr inkl. moms
Palissade Cone Table är ett stiligt bord med konformad bas i betong och rund toppskiva i ultratunt stål. Ett gediget men visuellt nätt bord som passar lika bra på balkongen som på uteserveringen. Behandlad för att tåla utomhusbruk. Enkel montering av bordsskivan.

Cafébord Terrazzo Table

3 725,00 kr inkl. moms
Terrazzo är ett elegant cafébord med rund eller kvadratisk bordskiva i pulverlackerad metall, samt fot i terrazzo-sten. Ett stabilt bord som passar lika bra på balkongen som på uteserveringen. Behandlad för att tåla utomhusbruk. Finns med rund eller kvadratisk bordsskiva.

Bord Tio Table

10 925,00 kr inkl. moms
Tio Table är ett stilrent bord med många användningsområden. Passar lika bra som sidobord eller soffbord, som cafébord eller restaurangbord. Finns i många olika utföranden. Lämplig för både utom- och inomhusbruk. Bas och topp tillverkad i galvaniserat stål. Rund bordsskiva i metall. Finns i flera färger, höjder och storlekar på bordsskivan.

Cafébord Neu Table

3 275,00 kr inkl. moms
Neu Table är ett stiligt bord med rund eller kvadratisk bordskiva i tåligt, galvaniserat stål. Ett stabilt men visuellt nätt bord som passar lika bra på balkongen som på uteserveringen. Behandlad för att tåla utomhusbruk. Finns med rund eller kvadratisk bordsskiva.
Screw soffbord - 90 cm

TD Screw soff- /cafébord - Vit marmor

12 225,00 kr inkl. moms
Inspirerad av en skulptörs roterande bord använder Screw typiska förstärkningsdetaljer och funktioner, som en del av traditionell verkstadsutrustning. I en blinkning till Londons industriella förflutna är det också gjort med material och processer utvecklade i samband med den industriella revolutionen.

Roll bord - Naturlig björk

10 135,00 kr inkl. moms
Ett exempel på oförstörbar mekanisk användbarhet. Ett hårt arbetande bord med en rullande bas, konstruerad för att underlätta arbetarnas börda. Roll är gjord av en solid gjutjärnsbas, en stam i metall och en mängd fyrkantiga eller runda bordsskivor. Rullhjulet på basen gör det möjligt för borden att konfigureras med minimalt krångel och hjälp.

Cafébord Allez 3L - Ø60 cm

5 275,00 kr inkl. moms
Allez är ett smäckert cafébord med bas i gjutjärn och bordsskiva i ekfaner, marmor eller borstat, rostfritt stål. Kombinera gärna flera bord med olika bordsskivor för att skapa en dynamisk inredning. Ställbara fötter. Vid val av marmor-/stålskiva kan bordet stå utomhus.

Cafébord Allez 3L

5 275,00 kr inkl. moms
Allez är ett smäckert cafébord med bas i gjutjärn och bordsskiva i ekfaner eller borstat, rostfritt stål. Kombinera gärna flera bord med olika bordsskivor för att skapa en dynamisk inredning. Ställbara fötter. Vid val av stålskiva kan bordet stå utomhus.

Cafébord Allez 4L - Kvadratisk bordsskiva

5 425,00 kr inkl. moms
Allez är ett smäckert cafébord med bas i gjutjärn och bordsskiva i ekfaner, marmor eller borstat, rostfritt stål. Kombinera gärna flera bord med olika bordsskivor för att skapa en dynamisk inredning. Ställbara fötter. Vid val av marmor-/stålskiva kan bordet stå utomhus.

Cafébord Allez 4L - Runt

5 500,00 kr inkl. moms
Allez är ett smäckert cafébord med bas i gjutjärn och bordsskiva i ekfaner, marmor eller borstat, rostfritt stål. Kombinera gärna flera bord med olika bordsskivor för att skapa en dynamisk inredning. Ställbara fötter. Vid val av marmor-/stålskiva kan bordet stå utomhus.

Cafébord Scala - Runt

6 425,00 kr inkl. moms
Scala är ett elegant bord med pulverlackerad stålbas samt bordsskiva i marmor, ekfaner eller rostfritt stål. Bordet är en hyllning till kolumnens betydelse inom arkitekturen, vilket blir tydligt i basens stativ.  Slitstark och tålig bas i stål. Vacker bordsskiva på Ø60 alt. Ø70 cm. 

Cafébord Scala

10 275,00 kr inkl. moms
Scala är ett elegant bord med pulverlackerad stålbas samt bordsskiva i marmor, ekfaner eller rostfritt stål. Bordet är en hyllning till kolumnens betydelse inom arkitekturen, vilket blir tydligt i basens stativ. Slitstark och tålig bas i stål. Vacker bordsskiva på 70x70 cm.

Cafébord Form - Ø60 cm

5 425,00 kr inkl. moms
Form är ett smäckert cafébord med bas i pulverlackerat stål och bordsskiva i ekfaner eller marmor. Kombinera gärna flera bord med olika bordsskivor för att skapa en dynamisk inredning. Elegant marmor eller ekfaner. Stadig golvplatta i stål. Lätt att montera.

Cafébord Form - 60x60 cm

5 275,00 kr inkl. moms
Form är ett smäckert cafébord med bas i pulverlackerat stål och bordsskiva i rostfritt stål eller svart ekfaner. Ett avskalat bord som ger ett stilrent intryck i serveringen, hemmet eller på kontoret.  Elegant marmor eller ekfaner. Stadig golvplatta i stål. Lätt att montera.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft