Pris
kr kr
Tillverkare
more... less
Filter
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Vägglister & Kroklister

Grid view
List view
Visar 1-26 av 26 objekt
Sort by

Väggkrok PRO/K60

350,00 kr inkl. moms
Väggkroken kommer i 3-pack och har en minimalistisk design där funktionen får stå i fokus. Kroken är gjord av borstat rostfritt stål samt friktionsgummi, vilket gör att det du hänger på kroken stannar kvar. Kommer i 3-pack (angivet pris gäller per krok). Krok i smidig friktionsgummi. Lämpar sig särskilt bra för våtrum.

Väggkrok 303 - Dubbelkrok

275,00 kr inkl. moms
Väggkrok 303 har en minimalistisk och robust design som passar bra i många olika typer av miljöer, både privata och offentliga. Kroken är tillverkad i aluminium och går att få i fem olika färger. Tillverkad i robust aluminium. Modern, minimalistisk design. Finns i fem olika färger.

Väggkrok Jr. 403 - Dubbelkrok

425,00 kr inkl. moms
Jr. 403 har en minimalistisk och robust design som passar bra i många olika typer av miljöer, både privata och offentliga. Kroken är tillverkad i aluminium och finns i fem olika färger. Monteras smidigt med skruv eller dubbelhäftande tejp. Dubbelhäftande tejp medföljer i paketet.

Väggkrok Jr. 402 - Stor dubbelkrok

575,00 kr inkl. moms
Jr. 402 har en minimalistisk och robust design som passar bra i många olika typer av miljöer, både privata och offentliga. Kroken är tillverkad i aluminium och finns i fem olika färger. Monteras smidigt med skruv eller dubbelhäftande tejp. Dubbelhäftande tejp medföljer i paketet.

Väggkrok 302 - Stor dubbelkrok

325,00 kr inkl. moms
Väggkrok 302 har en minimalistisk och robust design som passar bra i många olika typer av miljöer, både privata och offentliga. Kroken är tillverkad i aluminium och går att få i fem olika färger. Tillverkad i robust aluminium. Modern, minimalistisk design. Finns i fem olika färger.

Väggkrok Happy Hook

550,00 kr inkl. moms
Happy Hook är en lekfull väggkrok vars utformning gör att den alltid möter dig med ett leende. Konstruerad i pulverlackerat stål, passar Happy Hook lika bra i köket som i hallen eller i barnrummet.   Två övre krokar och en bred undre krok. Glad och lekfull design. Starkt, pulverlackerat stål. Milda pastellfärger.

Kroklist Stand By

1 050,00 kr inkl. moms
Stand-By är en smidig kroklist med vägglist i lackerad aluminium och krokar i ABS-plast. En stilren och praktisk klädhängare som passar lika bra i hallen hemma, som i det enskilda rummet på kontoret. Praktiska krokar med två ytor för upphängning av kläder.  Tillverkad i slitstarka material.

Väggkrok Jr. 404 - 5 krokar

675,00 kr inkl. moms
Jr. 404 har en minimalistisk och robust design som passar bra i många olika typer av miljöer, både privata och offentliga. Kroken är tillverkad i aluminium och finns i fem olika färger. Monteras smidigt med skruv eller dubbelhäftande tejp. Dubbelhäftande tejp medföljer i paketet.

Väggkrok Jr. Wood

700,00 kr inkl. moms
Jr. Wood har en minimalistisk och robust design som passar bra i många olika typer av miljöer, både privata och offentliga. Kroken är tillverkad i formpressad ek och finns i tre olika utföranden. Monteras smidigt med skruv eller dubbelhäftande tejp. Dubbelhäftande tejp medföljer i paketet.
Kroklist - Sticks

Kroklist Sticks - 5 krokar

800,00 kr inkl. moms
Vägghängd kroklist med fem krokar, i pulverlackerat stål. Tillhör serien Sticks med inredning för hallen och kan med fördel kombineras med andra produkter i serien för ett snyggt resultat. 5 krokar. Modern och avskalad design.  I tåligt stål. 

Klädhängare Oka-C3 - Väggkrok, 3 krokar

2 075,00 kr inkl. moms
Oka-C3 är en väggmonterad klädhängare i en lekfull design, som går att beställa i flera glada färger. Hängaren är gjord i plast, har tre krokar och gör sig lika bra på egen hand som i en längre rad. Med 3 krokar. I tålig polyuretan. 

Hängare Arrow

475,00 kr inkl. moms
Arrow är en stilfull klädhängare med tre krokar där den övre kan vikas ner för upphängning av större plagg eller galgar. En smidig hängare som passar lika bra på det moderna kontoret som i hemmet.  Kan belastas med 20 kg. I förstärkt aluminium för extra hög slitstyrka. Modern och smidig design. Vinnare av Red Dot Design Award!

Klädhängare Oka-C5 - Väggkrok, 5 krokar

2 550,00 kr inkl. moms
Oka-C5 är en väggmonterad klädhängare i en lekfull design, som går att beställa i flera glada färger. Hängaren är gjord i plast, har fem krokar och gör sig bra på egen hand eller i en längre rad.  Med 5 krokar. I tålig polyuretan.
Klädhängare vägg - Y Hook

Klädhängare Y Hook - Vägg, 3 krokar

775,00 kr inkl. moms
Y Hook är en lekfull hängare med tre krokar i formen av ett Y. De två övre krokarna låter dig hänga kläderna direkt på dem, eller lägga upp exempelvis halsdukar och skärp tvärs över dem båda.  3 krokar. Tålig metall.
Klädhängare ägg - Bubble

Klädhängare Bubble - Ögla + krok, vägghängd

1 725,00 kr inkl. moms
Bubble är en elegant väggkrok med en funktionell ögla som låter dig hänga upp kläder på olika sätt. Häng till exempel jackan direkt på kroken och få upp mindre plagg i eller tvärs över öglan.  Rymlig ögla + 1 krok. Modern, elegant design.
Wall Rack - klädhängare

Klädhängare Wall Rack - 60 cm

1 980,00 kr inkl. moms
Ord.pris 2 200,00 kr
Spara 220,00 kr
Wall Rack är en avskalad klädhängare med hatthylla i aluminium och krokar i rostfritt stål. En nätt klädhängare som finns att välja i vitt eller svart och som fungerar lika bra i hemmet som på kontoret. Med 5 krokar. Diskret djup på 15 cm. Låg höjd på 10 cm. Monteras på upphängningslist.
Coat Rack - Klädhängare 20cm

Klädhängare Coat Rack - 20 cm

1 980,00 kr inkl. moms
Ord.pris 2 200,00 kr
Spara 220,00 kr
En minimalistisk hatthylla i vit eller svart aluminium med två krokar och klädstång som finns i flera olika utföranden. En perfekt liten klädhängare för den lilla hallen eller för det enskilda kontorsrummet. För upphängning i hälla eller på galge. Djup hatthylla på 30 cm. Monteras på upphängningslist.
Krok Sticks - 2-pack

Krok Sticks - 2-pack

225,00 kr inkl. moms
Den lekfulla kroken Sticks kommer i 2-pack och går att välja i svart eller naturfärgad ek. Den avslappnade men ändå stilfulla designen gör att Sticks passar lika bra i hallen som i sovrummet.  Kan belastas med upp till 15 kg. Skruvar och pluggar för montering ingår. Enkel att sätta ihop.
Kroklist Play

Kroklist Play

650,00 kr inkl. moms
Play är en väggmonterad kroklist i en livfull design med krokar i olika längder. Play finns med olikfärgade krokar eller i naturfärgad ek och har mjuka, runda former som är snälla mot kläderna. Lätt att montera. Rengörs enkelt med fuktad trasa. Skruvar och pluggar medföljer.
Kroklist Hoop

Kroklist Hoop

1 150,00 kr inkl. moms
Hoop är en modern och lekfull kroklist där de fyra krokarna är formade som ringar. Detta ger dig lite extra utrymme för att hänga upp accessoarer så som paraplyer, halsdukar, galgar eller skohorn.  Bakstycke i ask. Praktiska ringar i stål. Torkas enkelt av med fuktad trasa.
Krok Dropit - 2-pack

Krok Dropit - 2-pack

300,00 kr inkl. moms
Dropit är en stilren krok som är formad som en droppe och kommer i ett smidigt 2-pack. Genom att kombinera flera krokar med olika färger och storlekar skapar du enkelt lekfulla mönster.  I valnötsträ, röd ek eller lackerat trä.  Skruvar och pluggar ingår.
Krok Curve

Krok Curve

225,00 kr inkl. moms
Curve är en väggmonterad krok i lackerad träfaner som finns i flera trevliga färger. Kroken har en mjukt rundad form och monteras snyggt med dolt fäste, vilket ger ett stilrent och modernt resultat.  I faner av ask eller valnöt. Torkas enkelt av med fuktad trasa. Monteringsfäste, skruvar och pluggar ingår.
Krok Chip

Krok Chip

150,00 kr inkl. moms
Chip är en väggmonterad krok i en spännande design som blandar nya material med industriella former. Chip finns i tre storlekar och tre diskreta färger, som är lika snygga för sig som ihop. Består av polypropylen och träfiber. Skruvar och pluggar medföljer.

Vägghylla Folded - 2 krokar

1 825,00 kr inkl. moms
Folded är en smidig vägghylla som finns i flera olika former och färger. En modern hylla med två krokar samt en designad förvaringsyta, som bland annat passar utmärkt vid skrivbordet eller i hallen. Två praktiska krokar. Diskret djup som sparar plats i rummet.  Smidig förvaringsyta för exempelvis skrivblock, toalettartiklar, teknik, konst m.m. 
TOPSELLER
Gallery shelf 1000 mm

Hylla Gallery - 100 cm

3 690,00 kr inkl. moms
Ord.pris 4 100,00 kr
Spara 410,00 kr
Stilren och diskret tavelhylla i aluminium som passar in i de flesta miljöer. Sätts enkelt upp på väggen och ger en stabil yta för alla typer av dekorationer, så som tavlor, posters och böcker. Gör det enkelt att byta ut konsten på väggarna.
TOPSELLER
Gallery shelf 600 mm

Hylla Gallery - 60 cm

2 947,50 kr inkl. moms
Ord.pris 3 275,00 kr
Spara 327,50 kr
Stilren och diskret tavelhylla i aluminium som passar in i de flesta miljöer. Sätts enkelt upp på väggen och ger en stabil yta för alla typer av dekorationer, så som tavlor, posters och böcker. Gör det enkelt att byta ut konsten på väggarna.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft