BRA
PRIS!

Takabsorbent Holly - med belysning

 • −10%

Holly är en vacker takabsorbent med inbyggd belysning, som absorberar ljud och bidrar till en trivsam atmosfär. Holly passar perfekt i stora, öppna rum där många människor är i rörelse, så som i loungen, på restaurangen eller kontoret.

 • Absorberar lågfrekventa ljud - bidrar till en behaglig ljudmiljö.
 • Ljudabsorberande glober i återvunnen textil.
 • Ljusglober i vitt opalglas som sprider ett jämnt sken.
 • I vertikalt eller horisontellt utförande.
 • Takfäste samt sladd och vajer på 6 meter medföljer.
BRA PRIS!
24 291,00 kr
26 990,00 kr
inkl. moms
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Vertikal - Ljusgrå
Vertikal - Ljusgrå
Vertikal - Antracit
Vertikal - Terrakotta
Horisontell - Ljusgrå
Horisontell - Antracit
Horisontell - Terrakotta
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Holly är en vacker takabsorbent med inbyggd belysning, som absorberar ljud och bidrar till en trivsam atmosfär. Holly passar perfekt i stora, öppna rum där många människor är i rörelse, så som i loungen, på restaurangen eller kontoret.

 • Absorberar lågfrekventa ljud - bidrar till en behaglig ljudmiljö.
 • Ljudabsorberande glober i återvunnen textil.
 • Ljusglober i vitt opalglas som sprider ett jämnt sken.
 • I vertikalt eller horisontellt utförande.
 • Takfäste samt sladd och vajer på 6 meter medföljer.

Absorberar lågfrekventa ljud

Akustiklampan kommer med 4 ljusglober kombinerat med 6 (vertikal) alternativt 8 (horisontell) sfäriska ljudabsorbenter. Absorbenterna är tillverkade av återvunnen textil i materialet Soundfelt REC som absorberar lågfrekventa ljudvågor och bidrar till en behaglig ljudmiljö att vistas i.

Ljusglober i vitt opalglas

Lampans fyra ljusglober består av ogenomskinligt, vitt opalglas som sprider ett vackert och jämnt sken omkring sig. Tack vare detta får Holly ett fint, skulpturalt uttryck som leker med kontrasterna mellan ljus, skugga och reflektion.

Två olika utföranden - vertikal eller horisontell

Holly kommer i två olika utföranden, där den vertikala varianten passar utmärkt i exempelvis lobbyn eller andra miljöer med stor rymd och generös takhöjd alternativt i ett hörn vilket ger en ökad akustisk effekt. Den horisontella lampan hänger fint ovanför större bordsytor på till exempel restaurangen, baren eller arbetsplatsen.

Formgiven med inspiration från naturen

Holly är formgiven av den norska designerduon Runa Klock och Hallgeir Homstvedt, där den framträdande formen har inspirerats av järneken och dess vackra bärklasar. Absorbenten går att få i tre jordnära toner som förstärker Hollys egentliga ursprung - naturen och växtriket.

Produktdetaljer

Artikelnummer 191 801 10 - 22
Varumärke Abstracta
Höjd 101,5 / 85,5 cm
Bredd 54 / 105,2 cm
Djup 58,5 / 54 cm
Material Strukturlackerad metall, återvunnen polyester
Sockel E27
Sladdlängd 6 m
Dimbar Ja
Ljustemperatur 2700K
Lumen 500 lm
Formgivare Runa Klock & Hallgeir Homstvedt

Varumärke Abstracta

Abstracta

Som en av pionjärerna inom akustikområdet, har Abstracta anammat det ökande intresset för ljudabsorption och en mer effektiv arbetsmiljö. Till skillnad från det visuella landskapet är ljudlandskapet inte synligt, men dess inverkan på vårt välbefinnande kan vara nog så påtagligt. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft