Bänk J83B

 • Ny

J83B är en stilren bänk med rundade ben samt en vacker sits i flätat natursnöre. Bänken bidrar med en hemtrevlig känsla till inredningen och fungerar lika bra som en sittbänk i köket som ett lågt sidobord. 

 • Stomme i massiv ek eller bok.
 • Vacker, flätad sits.
 • Elegant och tidlös design.
6 495,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Lacquered Oak / Nature Seat
Lacquered Oak / Nature Seat
Black Painted Beech / Nature Seat
Black Painted Beech / Black Seat
White Painted Beech / Nature Seat
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

J83B är en stilren bänk med rundade ben samt en vacker sits i flätat natursnöre. Bänken bidrar med en hemtrevlig känsla till inredningen och fungerar lika bra som en sittbänk i köket som ett lågt sidobord. 

 • Stomme i massiv ek eller bok.
 • Vacker, flätad sits.
 • Elegant och tidlös design.

Stilren bänk med många användningsområden

J83B fungerar alldeles utmärkt som sittbänk i exempelvis matsalen, hallen eller loungen. Med sin vackra design kan bänken även användas som ett stilrent, lågt sidobord för avlastning eller för att visa upp dina favoritföremål.

Vacker och tidlös design

J83B är formgiven av Jørgen Bækmark som med sin tydliga känsla för hållbar design har gett bänken ett klassiskt men samtidigt ständigt modernt uttryck som är gångbart under lång tid framöver.

Produktdetaljer

Artikelnummer J83B30011002
Varumärke FDB Møbler
Höjd 41 cm
Längd 100 cm
Djup 37,3 cm
Vikt 8,4 kg
Material FSC® certifierad bok / ek samt natursnöre
Montering Levereras monterad
Formgivare Jørgen Bækmark

Varumärke FDB Møbler

FDB Møbler

FDB Møbler är ett danskt designmärke grundat 1942. Deras möbler är skapta för vardagen, med fokus på hållbarhet, funktionalitet och exceptionellt hantverk. Målet är att varje föremål ska kunna föras vidare i generationer och åldras i takt med sina användare. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft