Sittboll / kontorsboll Office Ball

Office Ball är en snygg sittboll som kan användas vid såväl skrivbordet som på träningspasset. Bollen hjälper dig att aktivera kroppen och sitta upprätt, för att effektivt stärka upp kroppen.

 • Stärker kroppen och förebygger skador.
 • Stabil tack vare halkfri botten samt viktboll invändigt.
 • Med avtagbart överdrag i polyester.
800,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
65 cm
65 cm
75 cm
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Office Ball är en snygg sittboll som kan användas vid såväl skrivbordet som på träningspasset. Bollen hjälper dig att aktivera kroppen och sitta upprätt, för att effektivt stärka upp kroppen.

 • Stärker kroppen och förebygger skador.
 • Stabil tack vare halkfri botten samt viktboll invändigt.
 • Med avtagbart överdrag i polyester.

Motverkar vanliga skador och problem med ryggen

När du sitter på Office Ball aktiverar du både bål och rygg, samtidigt som du får en mer upprätt position, vilket kan förebygga smärta i rygg, nacke och axlar. Genom att använda Office Ball regelbundet stärker du effektivt upp kroppen, samtidigt som du arbetar.

Perfekt för både kontoret och träningspasset

Denna mångsidiga sittbollen är ett utmärkt alternativ i såväl konferensrummet som vid skrivbordet, som dessutom kan användas som ett praktiskt träningsredskap för träning av hela kroppen.

Stabil sittboll i två storlekar

Office Ball kommer utrustad med ett avtagbart överdrag med en halkfri botten som, tillsammans med en viktboll fylld med 0,5 kg sand, håller bollen stadigt på plats när du sitter eller tränar. Sittbollen kommer i två storlekar för att passa för de allra flesta.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft