TOPSELLER

StandUp Active Balance Ball Free

 • På rea!
 • Ny

StandUp Active Balance Ball är en ergonomisk balansboll som aktiverar mag-, rygg- och sidomuskler medan du arbetar. Perfekt komplement till din vanliga kontorsstol för att bli mer aktiv på jobbet.

 • Ger bättre hållning och ökar blodcirkulationen.
 • Öljett för upphängning.
 • Smidigt handtag för enkel hantering.
 • Insydd golvring för stabil förvaring.
 • PVC-fri innerboll.
2 925,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 2-3 veckor
Grey
Grey
Blue
65 cm i diameter
65 cm i diameter
75 cm i diameter
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

StandUp Active Balance Ball är en ergonomisk balansboll som aktiverar mag-, rygg- och sidomuskler medan du arbetar. Perfekt komplement till din vanliga kontorsstol för att bli mer aktiv på jobbet.

 • Ger bättre hållning och ökar blodcirkulationen.
 • Öljett för upphängning.
 • Smidigt handtag för enkel hantering.
 • Insydd golvring för stabil förvaring.
 • PVC-fri innerboll.

Bli mer aktiv under arbetstid

StandUp Active Balance Ball Free hjälper dig att stärka musklerna i bland annat bål, rygg och mage medan du arbetar. Balansbollen gör det därför väldigt enkelt för dig att få in mer fysisk rörelse i vardagen, utan att du behöver ta dig iväg till gymmet.

Ger bättre hållning och ökar blodcirkulationen

När musklerna aktiveras och sätts i arbete förbättras hållningen och blodcirkulationen ökar. Detta gör att du känner dig piggare samtidigt som risken för att du utvecklar skador i exempelvis rygg, axlar och nacke minskar. 

Med handtag, öljett och golvring

Balansbollen har ett smidigt handtag som gör att du enkelt tar med den från rum till rum. Bollen är även utrustad med en öljett som gör att du kan hänga upp den för förvaring, samt en insydd golvring som håller bollen stadigt på plats när du inte använder den. 

Två storlekar och PVC-fri innerboll

StandUp Active Balance Ball Free finns i två olika storlekar och har en innerboll i PVC-fritt termoplastiskt gummi (TPR). Detta innebär exempelvis att bollen inte ger ifrån sig några hälsoskadliga kemikalier.

Slitstarkt och lättrengörligt tyg

Balansbollen är klädd i det mjuka men slitstarka tyget Alcala som är enkelt att rengöra genom dammsugning eller vädring. Om du får en fläck på tyget kan det även rengöras med ett milt rengöringsmedel som är särskilt anpassat för textil. Produktdetaljer

Artikelnummer 551010
Varumärke Matting
Diameter Ø65 och 75 cm
Material Tyg, innerboll i PVC-fri termoplastiskt gummi
Medföljande tillbehör Uppblåsbar innerboll och pump
Garanti 5 år
Tyg Alcala
Matting

Matting AB grundades 1970 och är en av Nordens största leverantörer av mattor för butik, kontor, offentlig miljö och industri. Matting erbjuder även lösningar för att skapa hälsosamma arbetsplatser och tillgängliga miljöer.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Konferensmöbler

  Till mötesrum och konferenslokaler har vi ett stort sortiment konferensmöbler, med allt du behöver för lyckade möten och evenemang. Här kan du hitta allt från platseffektiva konferensstolar och konferensbord, till skåp, scener och teknik för ljud och bild.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser