Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Barstol Form - 75 cm, träben, helklädd

Form är en stilig barstol med helklätt säte och stativ i ek, svartlackerad ek eller valnötsträ. En graciös stol vars sitthöjd på 75 centimeter passar utmärkt ihop med barbord av standardhöjd.  

 • Slitstarkt plastsäte klätt i tyg.
 • Bekvämt PU-skum.
 • Modernt trästativ utrustat med fotstöd i stål.
 • Modern och luftig design.
 • Levereras monterad.
7 070,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-8 veckor
City Velvet - 035
City Velvet - 021
City Velvet - 026
City Velvet - 035
City Velvet - 043
City Velvet - 082
City Velvet - 091
Svartlackerad ek
Svartlackerad ek
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Form är en stilig barstol med helklätt säte och stativ i ek, svartlackerad ek eller valnötsträ. En graciös stol vars sitthöjd på 75 centimeter passar utmärkt ihop med barbord av standardhöjd.  

 • Slitstarkt plastsäte klätt i tyg.
 • Bekvämt PU-skum.
 • Modernt trästativ utrustat med fotstöd i stål.
 • Modern och luftig design.
 • Levereras monterad.

Helklädd i tyg

Forms säte har en grundstomme i gjuten polypropen som är klädd i ett behagligt PU-skum samt ett mjukt tyg. Tack vare detta få du en elegant barstol som dessutom är väldigt bekväm att sitta på. 

Modernt stativ i trä

Barstolen har ett luftigt och modernt stativ i ek, svartlackerad ek eller valnötsträ. Inslaget av trä bidrar till stolens harmoniska uttryck som gör att den passar extra bra i avslappnade miljöer.

Tyger

Tyg

City Velvet 021

Tyg

City Velvet 026

Tyg

City Velvet 035

Tyg

City Velvet 043

Tyg

City Velvet 082

Tyg

City Velvet 091

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft