Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Barpall Treble - 65 cm

Barpallen Treble kommer i en snygg och avskalad design, där olika geometriska former möter varandra på ett spännande sätt. Med sitt innovativa formspråk passar pallen perfekt i det moderna köket.

 • Sitthöjd på 65 cm.
 • Bekvämt fotstöd i två höjder.
 • Smidigt stapelbar.
 • Säte i massiv ek och läder.
 • Ny, modern design.
3 275,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 1-2 veckor
Black/Black Painted Oak
Black/Black Painted Oak
Black/Light Oiled Oak
White/Light Oiled Oak
Black/Black Painted Oak & Black Leather
Black/Light Oiled Oak & Brown Leather
White/Light Oiled Oak & Brown Leather
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Barpallen Treble kommer i en snygg och avskalad design, där olika geometriska former möter varandra på ett spännande sätt. Med sitt innovativa formspråk passar pallen perfekt i det moderna köket.

 • Sitthöjd på 65 cm.
 • Bekvämt fotstöd i två höjder.
 • Smidigt stapelbar.
 • Säte i massiv ek och läder.
 • Ny, modern design.

Modern design i geometriska former

Treble kommer i en ny, modern design där olika geometriska former blandas och möts på ett delikat sätt. Det smäckra triangulära underredet består av fyrkantiga rörben, och ovanpå vilar ett välkomnande cirkulärt säte, som tillsammans ger pallen sitt snygga och grafiska uttryck.

Säte i massiv ek och läder

Det bekväma sätet är tillverkat i svartlackerad eller oljad massiv ek och går att få med eller utan läderklädsel, då i det tåliga lädret Ultra från Sørensen. Lädret har en matt yta som ger ett mjukt och inbjudande intryck.

Bekväm och praktisk barpall

Barpallen kommer utrustad med dubbla fotstöd i två olika höjder, samt ett praktiskt högt handtag som gör pallen lätt att flytta runt. Handtaget kan dessutom fungera som en hängskena, vilket ger dig en funktionell och bekväm pall för alla tillfällen. Pallen är dessutom smidigt stapelbar som gör den enkel att förvara när den inte används.

Sitthöjd på 65 centimeter

Treble har en sitthöjd på 65 centimeter, vilket gör att pallen passar bra att använda ihop med låga barbord och köksdiskar av standardhöjd. En utmärkt möbel för såväl det moderna köket som den trendiga baren.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft