Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
-5%

Barstol Beetle

 • -215,00 kr
 • Ny

Beetle är en modern barstol som fått sina runda och böjda former efter en skalbagge. Med sätet i plast är stolen både slitstarkt och enkel att rengöra, vilket gör den perfekt för restaurangen eller kaféet.

 • Säte i lättrengörlig polypropylen.
 • Ben i matt svart, svart krom eller mässing.
 • Bekväm och vacker med matt struktur.
3 780,00 kr
3 995,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 2-3 veckor
New Beige
Svart
New Beige
Sweet Pink
Dark Green
Svart
Svart
Brass
Black Chrome
75 cm
65 cm
75 cm
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Beetle är en modern barstol som fått sina runda och böjda former efter en skalbagge. Med sätet i plast är stolen både slitstarkt och enkel att rengöra, vilket gör den perfekt för restaurangen eller kaféet.

 • Säte i lättrengörlig polypropylen.
 • Ben i matt svart, svart krom eller mässing.
 • Bekväm och vacker med matt struktur.

Lättstädad sits i plast

Beetle har ett bekvämt säte i gjuten polypropen vilket är ett tåligt och lättstädat material som går att torka av med fuktad trasa. Barstolen passar därför utmärkt i miljöer där man kan förvänta sig visst kladd, så som i baren eller i den offentliga matsalen.

Kommer i två olika höjder

Barstolen går att få i två olika sitthöjder: 65 centimeter eller 75 centimeter. Den lägre varianten passar utmärkt vid köksön, köksbänken eller det låga barbordet, medan den högre passar perfekt vid barbord av standardhöjd.

Obs! Stolen på bilden är stoppad samt helklädd. Denna produkt kommer oklädd med ett säte i polypropen.

Produktdetaljer

Artikelnummer 10024086
Varumärke Gubi
Höjd 108 / 118 cm
Bredd 56 cm
Djup 58 cm
Sitthöjd 65 / 75 cm
Sittbredd 49 cm
Sittdjup 42 cm
Fotstödshöjd 21 / 31 cm
Vikt 7,8 / 9 kg
Material Stål, polypropen
Höjd på ryggstöd 43 cm
Formgivare GamFratesi

Varumärke Gubi

Gubi

Gubi är ett välkänt danskt designhus som grundades år 1967 och har sitt huvudkontor i Köpenhamn. Deras breda sortiment av möbler, lampor och inredningsdetaljer präglas alltid av ett elegant och vågat uttryck. De väcker bortglömda designikoner till liv, samtidigt som de skapar framtidens klassiker.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft