Barstol Beetle

  • Ny

Ikoniska Beetle från GUBI är en modern barstol som fått sina runda och böjda former efter en skalbagge. Med säte i plast är stolen både slitstarkt och enkel att rengöra, vilket gör den perfekt att använda som matstol på restaurangen eller kaféet.

  • Lättstädat säte i polypropylen.
  • Smäckra ben i mässing eller svart stål/krom.
  • Bekväma former som omfamnar kroppen. 
  • Lyxig, matt struktur.
3 995,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
New Beige
Black
New Beige
Dark Green
Black Chrome
Black Chrome
65 cm
65 cm
75 cm
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Ikoniska Beetle från GUBI är en modern barstol som fått sina runda och böjda former efter en skalbagge. Med säte i plast är stolen både slitstarkt och enkel att rengöra, vilket gör den perfekt att använda som matstol på restaurangen eller kaféet.

  • Lättstädat säte i polypropylen.
  • Smäckra ben i mässing eller svart stål/krom.
  • Bekväma former som omfamnar kroppen. 
  • Lyxig, matt struktur.

Lättstädad sits i plast

Beetle har ett bekvämt säte i gjuten polypropen vilket är ett tåligt och lättstädat material som går att torka av med fuktad trasa. Barstolen passar därför utmärkt i miljöer där man kan förvänta sig visst kladd, så som i baren eller i den offentliga matsalen.

Former som omfamnar kroppen

Rygg och sits har rundade former som omfamnar och ger stöd åt kroppen samtidigt som de sviktar behagligt när du rör på dig. Detta gör att du sitter väldigt bekvämt vilket gör Beetle till den ultimata stolen för långa luncher och middagsbjudningar.

Kommer i två olika höjder

Barstolen går att få i två olika sitthöjder: 65 centimeter eller 75 centimeter. Den lägre varianten passar utmärkt vid köksön, köksbänken eller det låga barbordet, medan den högre passar perfekt vid barbord av standardhöjd.

Om formgivaren – GamFratesi

Designstudion GamFratesi startades 2006 av danska Stina Gam och italienska Enrico Fratesi, båda arkitekter. Med stark koppling till det skandinaviska, grundar de sitt formspråk i det avskalade och funktionella. Samtidigt låter de det italienska intellektet träda fram genom sofistikerade detaljer och ett konceptuellt tillvägagångssätt. På detta sätt skapar de nya designklassiker präglade av balanserade kontraster och hög funktion.

Obs! Stolen på bilden är stoppad samt helklädd. Denna produkt kommer oklädd med ett säte i polypropen.

Produktdetaljer

Artikelnummer 10024144
Varumärke Gubi
Höjd 108 / 118 cm
Bredd 56 cm
Djup 58 cm
Sitthöjd 65 / 75 cm
Sittbredd 49 cm
Sittdjup 42 cm
Fotstödshöjd 21 / 31 cm
Höjd på ryggstöd 43 cm
Vikt 7,8 / 9 kg
Material Stål, polypropen
Formgivare GamFratesi

Varumärke Gubi

Gubi

Gubi är ett välkänt danskt designhus som grundades år 1967 och har sitt huvudkontor i Köpenhamn. Gubis möbler, lampor och inredningsdetaljer präglas alltid av ett elegant och vågat uttryck. Gubi väcker bortglömda designikoner till liv, samtidigt som de skapar framtidens klassiker.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft