Vårt bästa pris

Barstol C.I

 • −40%
 • Ny

Barstolen C.I har en uttrycksfull design i ett modernt snitt där de raka linjerna ger ett avskalat intryck som sömlöst smälter in i alla inredningar, såväl på kontoret som i det privata hemmet.

 • Stoppat och helklätt säte.
 • Avlastande fotstöd samt ryggstöd.
 • Plastfötter som skyddar golvet.
 • Modern design med rena linjer.
Bra deal!
2 925,00 kr
Rek. pris: 4 875,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 2-4 veckor
White Fleece
Beige Chenille
Light Brown Chenille
Dark Grey Chenille
Light Grey Shearling
White Fleece
Black Shearling
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Barstolen C.I har en uttrycksfull design i ett modernt snitt där de raka linjerna ger ett avskalat intryck som sömlöst smälter in i alla inredningar, såväl på kontoret som i det privata hemmet.

 • Stoppat och helklätt säte.
 • Avlastande fotstöd samt ryggstöd.
 • Plastfötter som skyddar golvet.
 • Modern design med rena linjer.

Sitt bekvämt vid barbordet

Barstolen har ett högt, lätt rundat ryggstöd samt ett stabilt fotstöd, vilka båda bidrar till stolens vackra silhuett samtidigt som de avlastar rygg, lår och ben vilket alltid låter dig sitta bekvämt. Sitthöjden på 75 centimeter passar utmärkt ihop med bardiskar och barbord av standardhöjd.

Inred med trendig design

C.I kommer med ett stoppat säte helklätt i trendigt tyg, där de olika neutrala färgvalen ger ett mjukt och hemtrevligt intryck. Med sitt moderna snitt med raka linjer samt de mattsvarta benen får stolen en minimalistisk look som passar perfekt i alla stilsäkra hem och kontorsmiljöer.

Specifikation

Klädsel

 • Chenille: 100% polyester (>40 000 Martindale).
 • Shearling & Fleece: 95% polyester, 5% akryl (>80.000 Martindale).

Underrede

 • Pulverlackerat stål.
 • Svart, matt finish.
 • Plastfötter som skyddar golvet.

Övrigt

 • För att de ljusa färgerna ska behålla sin lyster, rekommenderas det att du inte sitter på stolen med kläder som färgar av sig.

Produktdetaljer

Artikelnummer ST-27829
Varumärke Scandinavian Selection
Höjd 102 cm
Bredd 48 cm
Djup 54 cm
Sitthöjd 75 cm
Sittbredd 45 cm
Sittdjup 39 cm
Höjd på ryggstöd 28 cm
Bredd på ryggstöd 54 cm
Vikt 6,7 / 8,5 kg
Maxvikt 130 kg
Material Plywood, Stål, Skum, Textil i polyester och akryl
Montering Montering krävs

Varumärke Scandinavian Selection

Scandinavian Selection

Scandinavian Selection satsar på kvalitativ design med tidlösa linjer. Som namnet skvallrar om är deras produkter särskilt utvalda för att passa den skandinaviska marknaden. Resultatet är en fin kollektion möbler och accessoarer som lämpar sig lika bra i hemmet som på kontoret, och som aldrig går ur tiden.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft