Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
EK svart

Barstol Noor Up 6095 - 3D-fanér, medelhög

Noor Up är en medelhög barstol i en luftig design med medar i stål samt säte i 3D-faner. Stolen tillhör RBM Noor; en vacker kollektion matsals- och konferensstolar, med mjuka former och starkt miljötänk.

 • Stapelbar upp till 5 stolar.
 • Passar perfekt till bord på 90 cm i höjd.
 • Sitthöjd på 63 cm.
 • Medar i tåligt stål.
 • Bekvämt fotstöd.
 • Skalsäte i 3D-faner.
6 850,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-4 veckor
Skal -Ek
Skal - Mörkbetsad Ek
Skal -Ek
Svart
Svart
Vit
Steel grey
Metal silver
Misty grey
Forest
Rose
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Noor Up är en medelhög barstol i en luftig design med medar i stål samt säte i 3D-faner. Stolen tillhör RBM Noor; en vacker kollektion matsals- och konferensstolar, med mjuka former och starkt miljötänk.

 • Stapelbar upp till 5 stolar.
 • Passar perfekt till bord på 90 cm i höjd.
 • Sitthöjd på 63 cm.
 • Medar i tåligt stål.
 • Bekvämt fotstöd.
 • Skalsäte i 3D-faner.

Medelhög sitthöjd 

Noor 6095 är en medelhög barstol med en sitthöjd på 63 centimeter. Detta gör att stolen fungerar utmärkt ihop med låga barbord och sidobord på 90 centimeter i höjd.

Tåliga medar och elegant 3D-faner

Noor kommer på tåliga medar i stål vilket ger stolen en luftig och modern känsla. Sätet i elegant 3D-faner ger även stolen en sofistikerad look som passar utmärkt på kontoret eller kaféet.

Med bekvämt fotstöd

Stolens medar är utrustade med ett smäckert fotstöd i stål. Tack vare detta sitter du alltid bekvämt på stolen, oavsett hur lång du är.

noor_up_stor2.jpg

Produktdetaljer

Artikelnummer 6095
Varumärke RBM
Höjd 1030 mm
Bredd 564 mm
Djup 540 mm
Sitthöjd 640 mm
Vikt 7,3 kg
Material 3D-fanér (6,7 mm) / Stålmedar (12 mm)
RBM

Med rötterna djupt förankrade i dansk designtradition, erbjuder RBM riktigt bra kontorsmöbler med genomgående hög kvalitet i allt från material, formgivning och tillverkning.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft