Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Sjuan Series 7 barstol - Frontklädd i läder, 64 cm

Denna version av den ikoniska stolen "Sjuan" är frontklädd i brunt eller svart läder och har en hög sitthöjd på 64 centimeter. Stolen är både tålig och elegant, och passar exempelvis utmärkt vid köksön.

 • Sitthöjd 64 centimeter.
 • Läderklädd framsida samt svartfärgad baksida i ask.
 • Bekväm stoppning av PUR-skum.
 • Ben och fotstöd i kromat stål.
 • Formpressad sits i PEFC-certifierat trä.
10 225,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 7-10 veckor
Essential black leather
Essential black leather
Grace leather walnut
Soft leather black
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Denna version av den ikoniska stolen "Sjuan" är frontklädd i brunt eller svart läder och har en hög sitthöjd på 64 centimeter. Stolen är både tålig och elegant, och passar exempelvis utmärkt vid köksön.

 • Sitthöjd 64 centimeter.
 • Läderklädd framsida samt svartfärgad baksida i ask.
 • Bekväm stoppning av PUR-skum.
 • Ben och fotstöd i kromat stål.
 • Formpressad sits i PEFC-certifierat trä.

Sitt bekvämt med rätt stöd

Sätets framsida har en skön stoppning av polyuretanskum (PUR) som ger bra stöd mot hela kroppen. Basen i kromat stål är även utrustat med ett fotstöd som låter dig vila fötterna på ett stiligt men avslappnat sätt. 

Frontklädd i läder

Den stoppade framsidan är även klädd i ett mjukt och följsamt läder som går att välja i svart eller brunt, där det svarta finns i två läder av olika prisklasser. Lädret ger stolen en elegant känsla som gör att den passar lika bra i privata som offentliga miljöer. 

En stark stol

Stolen har ett starkt säte som består av nio lager faner, tätt sammanpressade i en tålig laminat. För att sätet ska få sin välkända form, formpressas det alltid i ett enda stycke.

Gjord i PEFC-certifierat trä

Stolens säte består av skivad faner av PEFC-certifierat trä. Certifikatet innebär att träden kommer från skogar som omfattas av sociala, ekologiska och etiska standarder.

Bästsäljande klassiker

Arne Jacobsens Sjuan stol är Fritz Hansens mest sålda stol genom tiderna, och kanske även den stol som sålt mest i möbelhistoria. Alla stolar i Serie 7™ är gjorda av formpressad faner och går att beställa med olika ytbehandlingar.

Produktdetaljer

Artikelnummer 3187-CH-FRONT-ESleather-BL
Varumärke Fritz Hansen
Bredd 50 cm
Höjd 98 cm
Djup 54 cm
Sitthöjd 64 cm
Garanti 5 år
Formgivare Arne Jacobsen
Fritz Hansen

Republic of Fritz Hansen är ett exklusivt, internationellt designvarumärke, vars tidlösa samling enat världsberömda, klassiska och moderna möbler, lampor och accessoarer.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft