Barstol Fiber - med ryggstöd, träben

Barstolen Fiber är en snygg stol med träben, fotstöd samt klädd eller oklädd sits. Stolen finns i två olika höjder, 65 och 75 centimeter, där den lägre står perfekt vid köksbänken och den högre vid barbordet.

  • Bekvämt fotstöd i stål.
  • Lättstädat plastsäte med träfiber.
  • Kan fås med stoppning och läderklädsel.
  • Stabil bas i massiv ek.
4 350,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-5 veckor
Natural White/Oak
Black/Black
Grey/Grey
Refine Leather - Cognac/Oak
Refine Leather - Black/Black
Natural White/Oak
Black/Stained Dark Brown
65 cm
65 cm
75 cm
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Barstolen Fiber är en snygg stol med träben, fotstöd samt klädd eller oklädd sits. Stolen finns i två olika höjder, 65 och 75 centimeter, där den lägre står perfekt vid köksbänken och den högre vid barbordet.

  • Bekvämt fotstöd i stål.
  • Lättstädat plastsäte med träfiber.
  • Kan fås med stoppning och läderklädsel.
  • Stabil bas i massiv ek.

Snygg barstol med eller utan klädsel

Fiber är en modern barstol som passar lika bra i hemmet som i loungen eller i baren. Välj om du vill ha din stol utan klädsel för enkel städning, eller med läderklädsel för en mer exklusiv look.

Finns med två sitthöjder

Denna barstol finns med två sitthöjder vilket gör att du bör ta stolens placering i beaktning innan du väljer höjd. Ska du ha stolen vid ett vanligt barbord bör du välja den på 75 centimeter och ska du ha den vid en köksö eller köksbänk rekommenderar vi den på 65 centimeter. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 23744
Varumärke Muuto
Höjd 87,5 / 97,5 cm
Bredd 42,5 / 44,5 cm
Djup 44,5 / 45,5 cm
Sitthöjd 65 / 75 cm
Material Ek, polypropylen, träfiber
Formgivare Iskos-Berlin
Muuto

Muuto har sina rötter i den skandinaviska designtraditionen som kännetecknas av bestående estetik, funktionalitet, hantverk och ett ärligt uttryck. Genom att utöka detta arv med framåtblickande material, tekniker och djärvt kreativt tänkande, är vår ambition att leverera ett nytt perspektiv på skandinavisk design.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft