Barstol Nerd

Nerd är en barstol i en modern design med säte i formpressad faner och ben i massivt trä. Stolens ryggstöd och sits har mjukt avrundade sidor och är integrerade i varandra på ett väldigt vackert sätt.

  • Bekvämt, skålat ryggstöd.
  • Avlastande fotstöd. 
  • Miljövänligt lackerad med vattenbaserat lack. 
  • Organisk känsla med synliga träådringar.
5 025,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-5 veckor
White
Black
Grey
Green
Oak
White
Tan Rose
Midnight Blue
Sand Yellow
Stained Dark Brown
65 cm
65 cm
75 cm
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Nerd är en barstol i en modern design med säte i formpressad faner och ben i massivt trä. Stolens ryggstöd och sits har mjukt avrundade sidor och är integrerade i varandra på ett väldigt vackert sätt.

  • Bekvämt, skålat ryggstöd.
  • Avlastande fotstöd. 
  • Miljövänligt lackerad med vattenbaserat lack. 
  • Organisk känsla med synliga träådringar.

En stol med två höjder

Nerd finns att köpa i två olika sitthöjder; 65 samt 75 centimeter. Ska du använda stolen vid ett vanligt bord rekommenderar vi Nerd på 65 centimeter, och ska du använda den vid ett barbord bör du köpa versionen på 75 centimeter. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 32038
Varumärke Muuto
Höjd 79 / 89 cm
Bredd 40 / 45 cm
Djup 42 / 46 cm
Sitthöjd 65 / 75 cm
Material Massivt trä, träfaner
Formgivare David Geckeler
Muuto

Muuto har sina rötter i den skandinaviska designtraditionen som kännetecknas av bestående estetik, funktionalitet, hantverk och ett ärligt uttryck. Genom att utöka detta arv med framåtblickande material, tekniker och djärvt kreativt tänkande, är vår ambition att leverera ett nytt perspektiv på skandinavisk design.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft