Det börjar med en dröm

Den 25 september firar världen World Dream Day som ett sätt att hylla drömmar och inspirera fler att våga sig ut i det okända. På DPJ Workspace tycker vi inte att en dag är nog för dina drömmar – vi uppfyller dem hellre under årets alla dagar. Oavsett om du drömmer stort eller smått hjälper vi dig sätta ihop ett kontor som passar dina behov.

EN PLATS FÖR VISIONER

Ett kontor kan ha olika betydelser beroende på vem du frågar. För vissa är kontoret i sig själva drömmen. För andra är det grunden för en större dröm, en plats för visioner och fokuserat arbete. Storleken på din dröm vet bara du. Grunderna för ett trivsamt kontor är desamma. Var du än befinner dig i din företagsdröm kan vi hjälpa dig att ta nästa steg. Från en enskild möbel till ett helt projekt – vi ser till att du alltid hittar det du behöver.

konferencestolar
Konferensstolar
Läs mer
Libri skrivbord
Skrivbord
Läs mer

Libri från Swedese är ett elegant skrivbord med två hyllplan, som lutas mot väggen. En pärla i hemmet som även passar på det exklusiva kontoret.

gubi grasshopper lampa
Belysning
Läs mer

Bordslampan Gräshoppa från Gubi med smäckert stativ och rörligt lamphuvud. En designklassiker som aldrig går ur tiden.

Bygg dina drömmar med rätt redskap

Drömmar kan födas lite varstans; i hemmet, mataffären eller på fotbollsplanen. Men för att hålla drömmen vid liv är det viktigt med rätt redskap. Med en ergonomisk kontorsstol kan du arbeta länge och fokuserat, särskilt om du kompletterar med ett höj- och sänkbart skrivbord. För hemmakontoret kan ett mindre skrivbord som smälter in i inredningen passa bättre, så som Libri från Swedese.

På det lite större kontoret är det konferensrummet som är navet. Här blandas kreativa idéer med föredrag och veckomöten. Med ett snyggt konferensbord och ett par bekväma konferensstolar blir det roligare att sträva mot uppsatta mål tillsammans.

LÅT INTE LJUSET BEGRÄNSA DIG

Glöm inte bort belysningen. Oavsett om din dröm förverkligas under sena kvällar när barnen sover, eller dagtid på kontoret, är det viktigt med bra belysning. Rätt ljus vid arbetsplatsen kan bland annat motverka huvudvärk och trötta ögon. Dessutom är det enklare att jobba koncentrerat när arbetsytan är väl upplyst. Skrivbordslampan Gräshoppa från Gubi är ett bra exempel på en stilren lampa som gör sig lika bra på hemmakontoret som på det stora kontoret.

&tradition soffa develius

Soffa med inbyggt eluttag. Luta dig tillbaka och arbeta effektivt några timmar till.

Götesson iq-seat

Den smarta stolen IQ Seat från Götessons med ryggstöd som går använda som laptopbord. Praktisk och snygg både i hemmet och på kontoret.

Smarta lösningar

Detaljerna kanske inte är avgörande för hur du trivs på ditt kontor, men de är nog så viktiga. Med smarta lösningar så som inbyggda eluttag eller multifunktionella möbler blir kontoret mer praktiskt, vilket gör att du kan arbeta mer fokuserat. Få enkel tillgång till ström med pelarbordet dB från Abstracta och låt IQ Seat från Götessons agera både fåtölj och mobilt skrivbord. Lägg din tid på det som är viktigt på riktigt – att komma ännu ett steg närmre din dröm.

inredningshjälpinredningshjälp
Inredningshjälp
Läs mer

Hur kan vi hjälpa dig?

Kanske vet du exakt hur ditt drömkontor ser ut. Kanske känns det som en allt för stor uppgift att ta sig an på egen hand. Vi vill inte att din dröm bara ska förbli en dröm och erbjuder därför olika typer av hjälp. I vår butik på Mäster Samuelsgatan 65 i Stockholm får du hjälp av våra butikssäljare. De kan allt om ergonomi och inredning för kontor. Här kan du klämma och känna på våra bästsäljande kontorsmöbler och prova ut en ergonomisk kontorsstol som passar dig. För att du ska vara säker på att du väljer rätt kontorsmöbler, är du välkommen att jobba i dem på plats i butiken i ett par timmar.

BOKA KONSULTATION MED INREDARE

Har du ett mer genomgående inredningsbehov kan du ta hjälp av våra erfarna inredare. De har stor vana av att inreda kontor av olika storlekar och utgår alltid från dina behov och din kontorsyta för att ta fram ett förslag som passar din budget. Vi erbjuder alltid inredningshjälp med kostnadsfri konsultation för stora som små företag.

Det börjar med en dröm. Tillsammans gör vi den verklig.

meny

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft