Logga in på ditt konto

Inget konto? Skapa ett här

Spåra & hantera din order

Ordernr. är 7 siffror. Referensnr. är 9 bokstäver

Har du några frågor?

+46 (0)8-444 54 24
info@dpj.se

Öppettider kundtjänst

Mån - Fre: 09.00 - 15.00
Lunchstängt 12.00 - 13.00

Våra vanligaste frågor & svar

Till Frågor & svar

Gömma sladdar - håll skrivbordet fritt från kablar och sladdtrassel

En vanlig orsak till varför ett skrivbord ser stökigt ut är kablar till datorer och andra elektroniska tillbehör som ligger fritt på bordet, och som skapar en känsla av oordning. Genom att investera i bra kabelhantering kan du skapa en trevlig arbetsyta fritt från störande kablar och sladdtrassel. Nedan hittar du tips på produkter som samlar ihop och gömmer sladdar vid skrivbordet eller konferensbordet.

Göm sladdar med kabelgenomföring

Med hjälp av kabelgenomföring minskar du antalet sladdar och sparar plats på skrivbordet. Genom att addera kabelgenomföring på skrivbordet får du en smart lösning som smälter in med bordsskivan samtidigt som du kan dra kablar och sladdar genom den och på så sätt hålla dom gömda. Det finns även nedsänkta bordsuttag till både skrivbord och konferensbord som gör det enkelt att komma åt elen ovan bord samtidigt som det minimerar antalet sladdar runt arbetsytan. 

Vi rekommenderar:

Gömma kabel med kabelränna

Med en kabelränna samlar du lätt kablar, förlängningssladdar och grendosor på ett ställe så att både golv och bord blir fritt från hängande sladdar. En kabelränna fästs enkelt antingen under skrivbordet eller på baksidan av en nedhängande bordskärm. Det finns både fasta och flexibla varianter som går att justera i längd för att passa olika typer av skrivbord.

Vi rekommenderar:

Smarta tillbehör för ett städat skrivbord

Utöver kabelgenomföring, kabeldike och kabelränna finns det flera andra smarta sätt att minimera antalet sladdar på bordet. Att använda trådlösa varianter av tangentbord och datormus, och samla ihop sladdar med hjälp av kabelstrumpa, kardborreband eller kabelclips gör stor skillnad för helhetsuttrycket på skrivbordet.

Förutom att minimera sladdtrassel på bordet kan det även vara bra att komplettera med förvaring för att skapa mer ordning omkring din arbetsplats. Hurtsar och smart förvaring på skrivbordet som lätt går att flytta ger plats för papper och småprylar som annars hamnar på skrivbordet – ett smidigt sätt att frigöra mer yta på bordsskivan. 

Vill du få fler råd om kabelhantering och hur du kan skapa ordning kring skrivbordet? Kontakta oss så hjälper vi dig!

meny

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft