Kontorets vardagshjältar

Har du någonsin tänkt på hur mycket stolen du sitter på påverkar din koncentration? Eller hur mycket ljud som aldrig når dina öron på grund av skärmarna vid skrivbordet? Rätt kontorsmöbler gör kontoret behagligare och löser dina problem innan du ens blivit medveten om dem. Därför vill vi lyfta några kontorsmöbler som gör vardagen lite smidigare. Ja, kontorets vardagshjältar helt enkelt.

Kontorsstolen

Ingen är lika begåvad som den ergonomiska kontorsstolen. Vår hjälte nummer ett rätar upp kroppen, ger musklerna vila, håller igång blodcirkulationen och låter dig gunga med exakt rätt djup. I luftig mesh som Aeron från Herman Miller, eller med sadelsits som Capisco från HÅG. Den ergonomiska hjälten ger dig alltid det stöd du behöver vid skrivbordet och anpassar sig snabbt när du byter position

kontorsstol HÅG Capisco 8106
Capisco 8106
till stolen
Kontorsstol Cavaletti
Cavaletti
till stolen
Herman Miller Aeron

Skrivbordet

Vad vore ett kontor utan ett skrivbord? Denna hjälte är ofta först med att inta kontoret, och vi förstår varför. Skrivbordet kommer i många storlekar och färger. Med fast eller höj- och sänkbart stativ. Med elstyrning eller manuell styrning. Som bas, standard eller premium. Ja, vår oumbärlige hjälte anpassar sig helt efter dina behov. Gör det enkelt att byta mellan att sitta och stå med ett höj- och sänkbart skrivbord från Direkt Interiör, eller sätt guldkant på kontoret med ett designat skrivbord från Vitra eller Scandinavian Selection.

Höj och sänkbart skrivbord standard
Höj och sänkbart skrivbord Standard
till skrivbordet

Ljudabsorbenten

Absorbenten kan vara kontorets mest underskattade hjälte. Men som en sann underdog tar den alltid revansch, särskilt när den placeras i ett större arrangemang. Med rätt ljudabsorbenter i taket, på väggarna, på borden eller golven får du ett harmoniskt kontor utan ekon och skarpa toner. Med skärmar från Lintex eller Abstracta blir kontoret även snyggare och får en personlig känsla.

Takabsorbent Hang Over
Hang Over
till absorbenten
Ljudabsorbent - Airbloom

Balansbollen

Den är rund. Den är stadig. Den har härlig stuns. Vi snackar såklart om Balansbollen med stort B. En självklar vardagshjälte som stärker upp kroppen och ökar blodcirkulationen, allt medan du jobbar. Ha den vid skrivbordet eller i den kreativa hörnan på kontoret. Passa för all del på att rulla in den i konferensrummet för ett längre möte. Denna hjälte ser till att hålla koncentrationen på topp och kroppen i trim. Finns i flera lekfulla mönster och färger, så som Motif och Medley från Götessons, för att kunna matcha ditt kontors personlighet.

Ergonomisk balansboll Office Ballz - Götessons
Office Ballz
till bollen
Vluv Velt - Sittboll
Vluv Velt
till bollen
Vluv Leiv - Sittboll
Vluv Leiv
till bollen
Vluv Stov - Sittboll
Vluv Stov
till bollen

Skrivtavlan

Skrivtavlan arbetar i det tysta. Som ett tålmodigt bollplank gör den arbetet överskådligt och hjälper dig reda ut tankegångar och idéer. Med sin suddbara yta är skrivtavlan hjälten som aldrig sviker, som tar möte efter möte utan att tröttna. Denna hjälte finns både som klassisk whiteboard och som glasskrivtavla, som vägghängd eller på stativ – med eller utan hjul. Hur mycket du vill att din skrivtavla ska synas bestämmer du. Oavsett om du väljer en vanlig whiteboard eller en färgglad glastavla från Abstracta eller Lintex, är skrivtavlan alltid redo för nya utmaningar.

Magnetisk glasskrivtavla MagVision
MagVision
till tavlan
Whiteboard Air Flow
Air Flow
till tavlan
Glasskrivtavla A01 - Svävande med ekram
Glasskrivtavla A01
till tavlan
Vitra Dancing Wall - med monitorfäste och elhylla
Vitra Dancing Wall
till tavlan

Hurtsen

Med hjul, utan hjul. Låsbar eller öppen. Hurtsen finns i många skepnader, men med samma superkraft – att hålla ordning vid skrivbordet och frigöra arbetsyta. Hurtsen är nämligen en mästare på att organisera dokument och mappar av olika slag. Som en sann vardagshjälte är Hurtsen inte heller rädd för att hantera mindre föremål som gem, post-its och häftapparater. Denna vardagshjälte kommer vanligen i plåt, så som hurtsarna från Bisley, vilket gör den tålig, återvinningsbar och lätt att rengöra.

Rullhurts med fyra lådor & lås
Rullhurts
till hurtsen
Hurts Note Mobile - Hög, 3 lådor
Note Mobile
till hurtsen
Hurts 3 Lådor + 1 Hängmapp, Bisley F-Series - Classic Front
Bisley F-Series
till hurtsen
5 lådor Multidrawer - Hurts A4, Bisley
Hurts A4
till hurtsen

Konferensbordet

Konferensbordet är en av kontorets stora, snälla hjältar som ofta tas förgivet. Bordet hanterar små som stora möten, fikasmulor och oräkneliga kaffekoppar, timme in och timme ut. Denna bjussiga hjälte tillåter ofta integration av infällda eluttag eller kabeldiken och finns i flera flexibla former. Exempelvis kan du välja ett höj- och sänkbart konferensbord från Direkt Interiör för att få in mer rörelse under mötet. Har du istället ont om plats kan de runda borden från Howe snabbt kopplas samman och gå från enskilda cafébord till ett rymligt konferensbord.

Viggo linoleum
till bordet
Konferensbord Modul - Höj- och sänkbart
Konferensbord Framie
Framie
till bordet
Konferensbord Agenda
Agenda
till bordet

Behöver du hjälp med att hitta rätt hjälte för ditt kontor? Hos oss hittar du kontorsmöbler av hög kvalitet till rätt pris. Ring oss gärna eller besök vår butik i Stockholm om du behöver fler tips och råd.

meny

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft