Logga in på ditt konto

Inget konto? Skapa ett här

Spåra & hantera din order

Ordernr. är 7 siffror. Referensnr. är 9 bokstäver

Har du några frågor?

+46 (0)8-444 54 24
info@dpj.se

Öppettider kundtjänst

Mån - Fre: 09.00 - 15.00
Lunchstängt 12.00 - 13.00

Våra vanligaste frågor & svar

Till Frågor & svar

Lounge inspiration – välj rätt loungemöbler till kontoret

Loungeutrymmet på kontoret fyller ofta flera olika funktioner. Det är ett ställe där de anställda kan koppla av, äta lunch, ha möten eller ta en kort paus från arbetet. Se därför till att inreda så att det blir ett rum man vill vara i! Fundera över vilka behov ytan ska fylla på ditt kontor – oavsett om du letar efter inspiration till mötesrum, lunchrum, matsal eller lounge hittar du det här.

Möbler för loungen

Loungen ska vara en plats där de anställda kan slå sig ner för en stunds vila. Inred med bekväma soffor, fåtöljer och loungestolar som inbjuder till just detta. Glöm inte bort att lägga till flera avlastningsbord så att det är enkelt att ställa ifrån sig laptopen, vattenglaset eller kaffekoppen.

Snygga loungemöbler ur vårt sortiment:

 • Fåtölj + Pall Lamino – Klassisk design som garanterat inbjuder till att slå sig ner.
 • Soffa C.O – Bekväm soffa där ryggstöden, armstöden och den medföljande brickan kan arrangeras på flera olika sätt.
 • Modulsoffa Blob Lounge – Modulerbar soffa som kan varieras på många olika sätt.
 • Loungebord Flower Mono – Ikoniskt soffbord som kommer i flera olika storlekar och ger ett dynamiskt uttryck.
 • Sidobord A.S – Set om två stycken stilrena avlastningsbord i olika höjder vars snedställda stativ gör att du enkelt kan ställa bordet nära dig där du sitter.

Soffa C.O och sidobord A.S från Scandinavian Selection samt fåtölj Lamino med tillhörande pall från Swedese.

Soffa C.O och avlastningsbord A.S från Scandinavian Selection är smarta val till den föränderliga loungeytan. Den klassiska fåtöljen Lamino från Swedese bidrar med en lyxig känsla.

Lounge inredning

För att få till en avslappnad känsla i loungen är det viktigt att tänka på vilka färger du använder, belysningen och att mjuka upp inredningen med dekorationer. Jordnära färger så som grönt och beige bidrar med lugn och ljuskällor som ger ett varmt ljus snarare än starkt och bländande gör rummet mer inbjudande. Ställ gärna dit flera gröna konstväxter för att skapa en ännu mer harmonisk känsla.

Tips på dekoration för loungen:

 • Vas Flood – En stor och mäktig vas som är en lika fin inredningsdetalj med blommor i, som utan.
 • Spegel Walls – En rund spegel som kan skapa illusionen av att rummet är större än vad det är.
 • Pendellampa PH Artichoke – Klassisk design från Louis Poulsen som garanterat förhöjer känslan i rummet.
 • Golvlampa AJ – Stilren golvlampa som är perfekt att ha som punktbelysning bredvid loungestolen.

Pendellampa PH Artichoke från Louis Poulsen, vas Flood från House Doctor samt golvlampa AJ från Louis Poulsen.

Den ikoniska pendellampan PH Artichoke (Kotten) eller den lika klassiska golvlampan AJ från Louis Poulsen ger rummet en exklusiv touch. Inred med dekorationer så som vasen Flood från House Doctor för en ombonad känsla.

Inredning mötesrum

Loungerummet kan även bli en plats för arbete när de anställda behöver ny inspiration och komma ifrån sitt skrivbord ett tag. Därför är en funktionell inredning viktig för att skapa en produktiv arbetsyta – låt loungen bli ett smart och kreativt mötesrum! Placera bord och stolar så att det är enkelt att hålla möten eller arbeta. Tänk också på att ha tillräckligt med eluttag och laddningsstationer för elektroniska enheter.

Vi rekommenderar:

 • Grenuttag Square 1 – En lika snygg som praktisk grendosa med både USB- och eluttag som kan användas av flera samtidigt.
 • Powerhub Iris – Stilren powerhub med uttag som går att dölja med ett lock när de inte används.

Square 1 från Avolt och Iris från Kondator.

Grenuttag Square 1 från Avolt och Powerhub Iris från Kondator är två snygga alternativ för att fylla loungen med praktiska eluttag.

Lunchrum & matsal inspiration

Sitter loungen och lunchrummet ihop? Se till att möblera med matbord och matstolar som gör ytan inbjudande för att äta sin lunch eller ha en härlig AW! Välj möbler som passar rummets storlek och stil, och gärna bord och stolar som tål att torkas av flera gånger per dag. Runda bord är en bra idé då det blir en social yta samtidigt som det är enkelt att få in ett par extra stolar så att alla får plats.

Vi tipsar om:

 • Runt bord RBM Allround – Stilrent bord med rund bordsskiva som går att få i flera olika storlekar.
 • Bord RBM Allround – Perfekt matsalsbord med kvadratisk eller rektangulär bordsskiva i flera storlekar, med laminatskiva som är enkel att hålla ren.
 • Stol Noor 6050 – Avskalad stol i slitstark och lättstädad polypropen som finns i flera olika färger som gör den lätt att matcha oavsett inredning.

Matbord Allround samt matatol Noor 6050 från RBM.

Bord Allround och stol Noor 6050 från RBM är bra val till matsalen tack vare sina slitstarka egenskaper.

Kontorets lounge kan vara många olika saker beroende på vad du vill använda ytan till, vilket gör att det kan ta lite tid och ansträngning att inreda den. Men det är definitivt värt det! En välinredd och bekväm loungeyta hjälper till att skapa en lika produktiv som avslappnad miljö för alla som vistas på kontoret. Behöver du hjälp med inredningen? Kontakta vår kunniga kundsupport eller ta hjälp av vår digitala inredningshjälp.

meny

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft